Povezane vesti

Kfor: Mi smo jedina vojska na KiM! Ne postoji plan o povlačenju jer...

Kfor: Mi smo jedina vojska na KiM! Ne postoji plan o povlačenju jer...

Pravda 10.12.2017
Komandant Kfora, general Salvatore Kuoči rekao je da Kfor, u skladu sa mandatom UN, obezbeđuje sigurnost za sve a da kosovske bezbednosne snage nisu oružane snage i da ako kosovske institucije žele da ih transformišu to treba da se izvede u skladu sa… »
Komandant Kfora: Mi smo jedina vojska na Kosovu

Beta 10.12.2017
Komandant Kfora Salvatore Kuoči izjavio je da te vojne snage ostaju jedina vojska na Kosovu koja obezbedjuje mir. "Kosovske bezbednosne snage nisu oružane snage, one reaguju kada su u pitanju elementarne nepogode. One su za to dobro obučene, ali ako… »
Kuoči: Kfor je jedina vojska na KiM

Kuoči: Kfor je jedina vojska na KiM

Blic 10.12.2017
Komandant Kfora, general Salvatore Kuoči rekao je da Kfor, u skladu sa mandatom UN, obezbeđuje sigurnost za sve a da kosovske bezbednosne snage nisu oružane snage i da ako kosovske institucije žele da ih transformišu to treba da se izvede u skladu sa… »

N1 Info 10.12.2017
Komandant Kfora Salvatore Kuoči izjavio je da te vojne snage ostaju jedina vojska na Kosovu koja obezbeđuje mir. "Kosovske bezbednosne snage nisu oružane snage, one reaguju kada su u pitanju elementarne nepogode. One su za to dobro obučene, ali ako… »

Vesti dana »