Povezane vesti
Kfor: Mi smo jedina vojska na KiM! Ne postoji plan o povlačenju jer...
Pravda 10.12.2017
Komandant Kfora, general Salvatore Kuoči rekao je da Kfor, u skladu sa mandatom UN, obezbeđuje sigurnost za sve a da kosovske bezbednosne snage nisu oružane snage i da ako kosovske institucije žele da ih transformišu to treba da se izvede u skladu sa… »
Komandant Kfora: Mi smo jedina vojska na Kosovu
Beta 10.12.2017
Komandant Kfora Salvatore Kuoči izjavio je da te vojne snage ostaju jedina vojska na Kosovu koja obezbedjuje mir. "Kosovske bezbednosne snage nisu oružane snage, one reaguju kada su u pitanju elementarne nepogode. One su za to dobro obučene, ali ako… »
Kuoči: Kfor je jedina vojska na KiM
Blic 10.12.2017
Komandant Kfora, general Salvatore Kuoči rekao je da Kfor, u skladu sa mandatom UN, obezbeđuje sigurnost za sve a da kosovske bezbednosne snage nisu oružane snage i da ako kosovske institucije žele da ih transformišu to treba da se izvede u skladu sa… »
Komandant Kfora: Mi smo jedina vojska na Kosovu
N1 Info 10.12.2017
Komandant Kfora Salvatore Kuoči izjavio je da te vojne snage ostaju jedina vojska na Kosovu koja obezbeđuje mir. "Kosovske bezbednosne snage nisu oružane snage, one reaguju kada su u pitanju elementarne nepogode. One su za to dobro obučene, ali ako… »
Vesti dana »

Grbović (PSG) o Vučićevom pozivu na dijalog: Upućen tako da bude odbijen
Beta pre 2 satajoš 90 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 64 povezane

Građane Beograda u protesnoj šetnji kordoni policije sprečili da priđu zgradi RTS
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom i gradom počinju uskoro širom Srbije: Novo upozorenje RHMZ, na udaru i Beograd
Mondo pre 2 satajoš 71 povezana