Povezane vesti

Šaban otkrio zašto je kivan na sina Mihajla! "Pa, on ima 32 godine! Nije više dete!"

Šaban otkrio zašto je kivan na sina Mihajla! "Pa, on ima 32 godine! Nije više dete!"

Srbija danas 12.12.2017
Dobar i pametan momak, ali... Šaban ima troje dece, a sada je otkrio da mu je jako velika želja da oženi svog sina Mihajla i da končano dobiju još jednu prinovu u familiji, pa da onda to obeleže ogromnim slavljem. - Mihajlo već ima 32 godine jedva čekam… »
Žena Miroslava Ilića konačno progovorila o pevačevoj bivšoj ljubavnici Mirjani sa kojom ima sina Devina!

Žena Miroslava Ilića konačno progovorila o pevačevoj bivšoj ljubavnici Mirjani sa kojom ima sina Devina!

Telegraf 12.12.2017
Za ženu sa kojom je Miroslav bio u emotivnoj vezi u kojoj su dobili sina Devina, Ilićeva žena kaže da ne zna ko je to. Slavni pevač Miroslav Ilić nedavno je koncertom proslavio 45 godina svoje karijere, na tom događaju podršku mu je pružila supruga… »
Ležala sam u lokvi krvi dok me je šutirao... Samanta Foks otkrila kako ju je otac zlostavljao, stravični detalji potresli…

Ležala sam u lokvi krvi dok me je šutirao... Samanta Foks otkrila kako ju je otac zlostavljao, stravični detalji potresli…

Telegraf 12.12.2017
Pevačica je nedavno objavila svoju autobiografsku priču u kojoj je detaljno opisala kroz kakav pakao je prolazila zbog svog oca. Pevačica Samanta Foks osamdesetih godina je bila jedna od najpoželjnijih žena sa javne scene. Danas ima 51 godinu, a nedavno… »
U lokvi krvi, gađao je flašama i šutirao! Legendarna pevačica prošla kroz stravično nasilje u mladosti

U lokvi krvi, gađao je flašama i šutirao! Legendarna pevačica prošla kroz stravično nasilje u mladosti

Srbija danas 12.12.2017
Molila ga je! Iako se čini da je život poznatih ličnosti skoro pa savršen, zapravo nije tako. Svako od njih je čovek i prošao je razne nelagode. Ništa drugačije nije bilo ni u slučaju pevačice Samante Foks. Osamdesetih je bila jedna od najpoželjnijih… »
Bojim se, on ima već 32 godine... Šaban Šaulić iskreno o sinu Mihajlu, evo zašto je kivan na njega! (video)

Bojim se, on ima već 32 godine... Šaban Šaulić iskreno o sinu Mihajlu, evo zašto je kivan na njega! (video)

Telegraf 12.12.2017
U iskrenom razgovoru za Telegraf Šaban priča o svom sinu i otkriva šta mu najviše zamera. Jedan od naših najpoznatijih pevača Šaban Šaulić pored uspešne i bogate karijere koju je godinama gradio, ali i pored brojnih skandala i afera, uspeo je da očuva i… »

Vesti dana »