Povezane vesti

Ibrahimović o gvardioli: Najnezreliji trener ikada, kad ja uđem u svlačionicu, on izađe…

Ibrahimović o gvardioli: Najnezreliji trener ikada, kad ja uđem u svlačionicu, on izađe…

Hot sport 13.12.2017
Da se Zlatan Ibrahimović i Pep Gvardiola ne vole, znali smo od ranije, ali novu etapu dobili smo usled nedavnog okršaja Junajteda i Sitija u mančesterskom derbiju. U razgovoru za engleske medije, Ibrahimović se prisetio perioda iz Barselone, koji je… »
Ibrahimović: Gvardiola se u Barseloni ponašao nezrelo

Ibrahimović: Gvardiola se u Barseloni ponašao nezrelo

Dnevnik 13.12.2017
MANČESTER: Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović izjavio je da se Pep Gvardiola tokom zajedničke sezone u Barseloni ponašao nezrelo i stalno "bežao" od razgovora i rešavanja problema. "Prvih šest meseci je bilo odlično, ali je onda… »
Ibrahimović "isprozivao" Gvardiolu

Ibrahimović "isprozivao" Gvardiolu

Mondo 13.12.2017
Fudbaler Mančester junajteda izjavio je da se španski trener tokom zajedničke sezone u Barseloni ponašao nezrelo i stalno "bežao" od razgovora i rešavanja problema. Foto: Guliver/Getty images/Michael Regan Zlatan Ibrahimović nema "dlake na jeziku"… »
Ibrahimović: Gvardiola je najnezreliji trener sa kojim sam radio

Ibrahimović: Gvardiola je najnezreliji trener sa kojim sam radio

Večernje novosti 13.12.2017
Posle promene sistema sam otišao na razgovor sa njim i rekao sam mu da žrtvuje mene i ostale igrače u korist Mesija. Odgovorio mi je da me razume, da bi me posle toga stavio na klupu - priča Ibra. Nije tajna da se Zlatan Ibrahimović i Pep Gvardiola… »

Vesti dana »