Povezane vesti

Majmune, vrati se da radiš u obezbeđenju! Najbrutalnija svađa Slobe i Kije do sada! (VIDEO)

Majmune, vrati se da radiš u obezbeđenju! Najbrutalnija svađa Slobe i Kije do sada! (VIDEO)

Telegraf 17.12.2017
- Skloni mi se s očiju, sramota me je što te znam - rekla je Kija svom suprugu. Napetost između Slobe i Kije svakodnevno raste, i iako su se na početku trudili da budu u normalnom odnosu, sada se svađaju bez prestanka. To je bio najgori mesec u mom… »
Seksi zubarka izazvala haos u "Zvezdama Granda": Bujna Ana posvađala žiri, Marija davila Karleušu i Popovića, Saša psovao…

Seksi zubarka izazvala haos u "Zvezdama Granda": Bujna Ana posvađala žiri, Marija davila Karleušu i Popovića, Saša psovao…

Telegraf 17.12.2017
Ana Vukićević se nije proslavila u "Zvezdama Granda" ali je uspela da privuče veliku pažnju. Nastup Ane Vukićević (34) u " Zvezdama Granda" izazvao je veliku prepirku među članovima žirija, i na kraju je Marija Šerifović skočila na Jelenu… »
Zove se Lijana, imala je saobraćajku pred nastup, ipak je izašla na binu, počela da se skida, a kamerman se sapleo kada je…

Zove se Lijana, imala je saobraćajku pred nastup, ipak je izašla na binu, počela da se skida, a kamerman se sapleo kada je…

Telegraf 17.12.2017
Nastup Lijane Savić u "Zvezdama Granda" nikoga nije ostavio ravnodušnim. Lijana Savić (28) je imala veoma interesantan nastup u " Zvezdama Granda", a zbog nje je umalo "nastradao" kamerman. Seksi zubarka izazvala haos u "Zvezdama Granda": Bujna Ana… »
To je bio najgori mesec u mom životu! Kija otkrila šta joj je Sloba uradio pred operaciju, pa se rasplakala, niko nije mogao…

To je bio najgori mesec u mom životu! Kija otkrila šta joj je Sloba uradio pred operaciju, pa se rasplakala, niko nije mogao…

Telegraf 17.12.2017
Kija je plakala kao kiša, a Lepi Mića i Ana nisu mogli da je umire. Nakon pitanja novinara o operaciji, Kija je prvi put otkrila šta se sve dešavalo pre nego što je otišla u bolnicu, a posle toga se rasplakala i dugo nije mogla da se smiri… »
Ubiću se zbog tebe, majke mi! Sloba i Luna se posvađali zbog soli, ona jecala, a pevač urlao: 'Ajde, histeriši! (VIDEO)

Ubiću se zbog tebe, majke mi! Sloba i Luna se posvađali zbog soli, ona jecala, a pevač urlao: 'Ajde, histeriši! (VIDEO)

Telegraf 17.12.2017
Sloba i Luna su se bez prestanka svađali i to zbog hrane. U "Zadruzi" su Sloba i Luna uspeli da nadmaše sami sebe i posla sata su se svađali i to zbog soli. To je bio najgori mesec u mom životu! Kija otkrila šta joj je Sloba uradio pred operaciju, pa… »
Klošarko, to možeš da pričaš mami i tati: Miki se žestoko posvađao sa Lunom, a onda se umešao Sloba i odlučio da…

Klošarko, to možeš da pričaš mami i tati: Miki se žestoko posvađao sa Lunom, a onda se umešao Sloba i odlučio da…

Telegraf 17.12.2017
Nakon što se Miki posvađao sa Lunom, ona se odmah izjadala Slobi. Noćas se Miki posvađao sa Lunom, a ona je odmah otrčala i požalila se Slobi, koji je potom odlučio da se raspravi sa Đuričićem. P ALO POMIRENJE? Luna prišla Teodori i zagrlila… »

Vesti dana »