Povezane vesti

Vulin: Srbija počinje intenzivne pregovore sa Rusijom o helikopterima MI-17

Vulin: Srbija počinje intenzivne pregovore sa Rusijom o helikopterima MI-17

Politika 21.12.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da će Srbija početi intenzivne razgovore s Rusijom o kupovini do šest višenamenskih helikoptera MI-17 i o formiranju helikopterskog centra u Srbiji. Vulin je na Radio televiziji Srbije rekao da bi… »
Ruska novinska agencija otkrila: Evo o kom još oružju Srbija pregovara sa Rusijom! (video)

Ruska novinska agencija otkrila: Evo o kom još oružju Srbija pregovara sa Rusijom! (video)

Pravda 21.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je u Moskvi da je vojno-tehnička saradnja Srbije sa Rusijom dostigla nivo bez presedana. Studentima i profesorima moskovskog diplomatskog univerziteta MGIMO rekao je: „Smatram da godinama, možda i… »
AP: Ruski helikopteri za Srbiju razlog za brigu

AP: Ruski helikopteri za Srbiju razlog za brigu

Mondo 21.12.2017
Američka agencija AP prenela izjavu ministra odbrane Aleksandra Vulina da se tokom posete Rusiji razgovaralo o kupovini šest višenaminskih helikoptera Mi 17, uz ocenu da "to može da poveća tenzije na Balkanu i ruski uticaj u regionu". Foto… »
Ministar odbrane za RTS: započinju pregovori oko kupovine helikoptera, rano je govoriti o sistemu S-300

Ministar odbrane za RTS: započinju pregovori oko kupovine helikoptera, rano je govoriti o sistemu S-300

Tango Six 21.12.2017
Jedan od rezultata razgovora srpskog i ruskog predsednika u Moskvi je dalja modernizacija vojne tehnike i borbenih sistema. To je jutros na Dnevniku Radio-Televizije Srbije izjavio Ministar odbrane Aleksandar Vulin koji je bio deo visoke delegacije Srbije… »
Vulin: Razgovori sa Rusima o kupovini šest helikoptera

Vulin: Razgovori sa Rusima o kupovini šest helikoptera

Večernje novosti 21.12.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da su tokom posete Rusiji razgovaralo o kupovini šest višenaminskih helikoptera "Mi-17" Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da su tokom posete Rusiji razgovaralo o kupovini šest… »
Vulin najavio kupovinu helikoptera od Rusije

Vulin najavio kupovinu helikoptera od Rusije

Danas 21.12.2017
Rezultat razgovora predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina u Moskvi je dalja modernizacija vojne tehnike i borbenih sistema, rekao je za RTS ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodaje da se počinju intenzivni razgovori o kupovini helikoptera… »
Vulin: Hoćemo od Rusije da kupimo šest višenamenskih helikoptera

Vulin: Hoćemo od Rusije da kupimo šest višenamenskih helikoptera

Nova ekonomija 21.12.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da će Srbija početi intenzivne razgovore s Rusijom o kupovini do šest višenamenskih helikoptera MI-17. Kako je istakao, u planu je formiranje helikopterskog centra u Srbiji. Vulin je na Radio televiziji… »
"Srbija sa Rusima intenzivno, kupujemo šest MI-17"

"Srbija sa Rusima intenzivno, kupujemo šest MI-17"

Vesti online 21.12.2017
Rezultat razgovora predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina u Moskvi je dalja modernizacija vojne tehnike i borbenih sistema, rekao je za RTS ministar Aleksandar Vulin. Započećemo intezivne razgovore o kupovini helikoptera a što se tiče… »
Vulin: U Moskvi dogovorena dalja modernizacija tehnike i borbenih sistema

Vulin: U Moskvi dogovorena dalja modernizacija tehnike i borbenih sistema

Pravda 21.12.2017
Rezultat razgovora predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina u Moskvi je dalja modernizacija vojne tehnike i borbenih sistema, rekao je za RTS ministar Aleksandar Vulin. Započećemo intezivne razgovore o kupovini helikoptera a što se tiče… »
Vulin: Uskoro o nabavci helikoptera i helikopterskom centru

Vulin: Uskoro o nabavci helikoptera i helikopterskom centru

N1 Info 21.12.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da će Srbija početi intenzivne razgovore s Rusijom o kupovini do šest višenamenskih helikoptera MI-17 i o formiranju helikopterskog centra u Srbiji. Vulin je na Radio televiziji Srbije rekao da bi kupovinom… »

Vesti dana »