Povezane vesti
Zvezda ga želi, ali... Đuričić: Nisam tako blizu Marakane
Vesti online 22.12.2017
Crvena zvezda je ambiciozno ušla u predstojeći prelazni rok, ali za sada su daleko od "pikova". Na skeneru su Ivanić, Milunović, Ben, Milunović, Katai... Najbliži crveno-belom dresu je bivši reprezentativac Srbije Filip Đuričić, koji je nosio Zvezdin… »
Đuričić: Nisam blizu Zvezde, pričao sam sa Mrkelom
Večernje novosti 22.12.2017
Sigurno je da ću otići iz Sampdorije. U januaru ću odlučiti koja je opcija najbolja za mene - poručuje Filip. Lista potencijalnih pojačanja Crvene zvezde je sve duža, a na njoj se nalazi Filip Đuričić. U razgovoru za italijanski portal “Kalčomerkato” je… »
Đuričić i zvezda: Vezista se ‘ispovedio’ Italijanima (foto)
Hot sport 22.12.2017
Saga oko mogućeg dolaska Filipa Đuričića ne jenjava, a mladi Srbin je o svom statusu govorio za portal vezan za vesti o Sampdoriji. On je istakao da ga je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela kontaktirao, ali da nije na korak do povratka na… »
Đuričić: Zvezda? Ne odbacujem nijednu mogućnost
Mozzart sport 22.12.2017
"Pričao sam sa sportskim direktorom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom, ali nisam tako blizu kako pišu novine" Hoće, neće, hoće, neće... Danima unazad zvezdaškim krugovima ne prestaje da se vrti pitanje - da li će Filip Đuričić pojačati Crvenu zvezdu ove zime… »
Đuričić o Zvezdi: Nisam baš tako blizu...
Mondo 22.12.2017
"Pričao sam sa sportskim direktorom Crvene zvezde, ali nisam baš tako blizu kao što pišu mediji... Sigurno ću napustiti Sampdoriju", poručio je srpski fudbaler za italijanske medije. Foto: Guliver/Getty images Ben, Nemanja Milunović, Mirko Ivanić i Milan… »
Vesti dana »

Emotivna scena! Pogledajte šta je uradio Džej Di Vens kada su sanduk sa telom Čarlija Kirka ukrcavali u avion (foto/video)
Kurir pre 48 minutajoš 29 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Najmanje dve osobe poginule u ruskom raketnom napadu na Sumsku oblast
Euronews pre 12 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 38 minutajoš 21 povezana