Povezane vesti
Slučaj "državni udar": Sinđelić je molio da ga na isporuče Crnoj Gori, znao je šta ga čeka
Vesti online 24.12.2017
Lideri Demokratskog fronta (DF) tvrde da je svedok saradnik u slučaju "pokušaj državnog udara" Saša Sinđelić u zatvoru u Spužu prebijan kako bi promenio iskaz koji je dao u Tužilaštvu Srbije i optužio lidere DF-a za državni udar. Na današnjoj… »
Slučaj „držani udar“: DF objavio snimke saslušanja svjedoka-saradnika
Sputnik 24.12.2017
Demokratski front je na vanrednoj pres-konferenciji objavio drugi dio snimka saslušanja svjedoka-saradnika Saše Sinđelića pred Državnim tužilaštvom Srbije, na kojem se čuje da je on u više navrata molio srpsko tužilaštvo da ga ne izručuje… »
Sinđelić u srpskom tužilaštvu: Ako me izručite, režim u Crnoj Gori će me prisiliti da promenim izjavu (video/transkript)
Pravda 24.12.2017
Svedok saradnik Saša Sinđelić, na saslušanju u srpskom tužilaštvu, u oktobru prošle godine, tvrdio je da mu preti opasnost od režima u Crnoj Gori, zbog istine koju saopštava o ovom događaju. Demokratski front danas je na vanrednoj… »
Sinđelić u srpskom tužilaštvu: Ako me izručite, režim u Crnoj Gori će me prisiliti da promenim izjavu (video/transkript)
Pravda 24.12.2017
Svedok saradnik Saša Sinđelić, na saslušanju u srpskom tužilaštvu, u oktobru prošle godine, tvrdio je da mu preti opasnost od režima u Crnoj Gori, zbog istine koju saopštava o ovom događaju. Demokratski front danas je na vanrednoj… »
Suđenje za pokušaj terorizma u CG: Šišmakov nije Rus
Večernje novosti 23.12.2017
DF predstavio tonski zapis sa, kako tvrde, saslušanja Saše Sinđelića u Tužilaštvu Srbije. Podgorica - Demokratski front predstavio je novinarima tonski zapis sa, kako tvrde, saslušanja svedoka saradnika Saše Snđelića, u procesu za pokušaj… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane