Povezane vesti

Ljajić: Nema razgovora sa SPS ako se odluče za radikale

Ljajić: Nema razgovora sa SPS ako se odluče za radikale

N1 Info 25.12.2017
Ako su se socijalisti odlučili za radikale, nema svrhe sa njima razgovarati, izjavio je Danas predsednik Socijaldemokratske partije Rasim Ljajić. Više puta sam ponovio da ćemo uoči izbora u Berogradu prvo razgovarati sa Srpskom naprednom strankom, a… »
Dačić: Socijalisti nikada nisu bili izdajnici, ne interesuju me komentari

Dačić: Socijalisti nikada nisu bili izdajnici, ne interesuju me komentari

BK TV 25.12.2017
Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, rekao je da socijalisti nikada nisu bili izdajnici, kao i da koalicija s radikalima na lokalnim izborima u Mionici nije najava saradnje sa tom strankom. Međutim, on je dodao da ostvarene rezultate… »
Da li će SPS sa Šešeljem na izbore u Beogradu: Evo šta kaže Dačić o tome

Da li će SPS sa Šešeljem na izbore u Beogradu: Evo šta kaže Dačić o tome

Telegraf 25.12.2017
Govoreći o komentarima u medijima gde je njihova koalicija (SPS-JS-SRS) u Mionici nazivana "udruženjem partizana , četnika i najevropljanina", ali i "urnebesnom koaliciijom", on je rekao ne zna kako tu koaliciju drugi ocenjuju niti ga interesuje. Lider… »
Dačić: O beogradskim izborima prvo sa SNS

Dačić: O beogradskim izborima prvo sa SNS

N1 Info 25.12.2017
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da će SPS prvo razgovarati sa Srpskom naprednom strankom o tome da li će na beogradskim izborima nastupiti sa jednom ili sa odvojenim listama, a da će, ukoliko se odluči da budu na… »

Vesti dana »