Povezane vesti

Šta donosi 2018. godina na teniskim terenima

Šta donosi 2018. godina na teniskim terenima

Danas 27.12.2017
* Nadal će se koncentrisati na šljaku, Federer na "tvrđe" grend slemove * Đoković startuje na egzibiciji u petak, Marej još uvek nije zalečio povredu kuka. Kada početkom naredne godine izađe na teren posle šestomesečne pauze u Dohi, gde brani… »
Đoković: Igraću do 40.

Đoković: Igraću do 40.

Mozzart sport 27.12.2017
“Ne bih bio iskren prema sebi kada bih rekao da želim nešto manje od prvog mesta na svetu i grend slem titula", poručuje Novak uoči povratka na teren posle šestomesečne pauze. Pauza je gotova! Novak Đoković se u petak vraća na teniski teren… »
Dugo čekani povratak: Đoković: Svi me bodre i zato ću dati sve od sebe, granice postoje samo u glavi

Dugo čekani povratak: Đoković: Svi me bodre i zato ću dati sve od sebe, granice postoje samo u glavi

Sportal blic 27.12.2017
Novak Đoković se u Abu Dabiju ovog petka vraća tenisu, a uoči prvog takmičarskog nastupa posle šestomesečne pauze otvorio je dušu i detaljno govorio o tome kroz šta je prolazio od povrede lakta do sada, koliko mu znači podrška, ali i kakvi su… »
Đoković nestrpljiv da se vrati u borbu

Đoković nestrpljiv da se vrati u borbu

Sportski žurnal 27.12.2017
Novak Đoković koji se ove sedmice vraća na takmičarski teren posle šest meseci odsustva, izjavio je u utorak da je "nestrpljiv" da se vrati u borbu posle 18 meseci od kada se povredio, a rekao je da je iz toga izvukao pouku. Bivši svetski "broj… »
Konačno se vraća: Posle šest meseci: Evo kada Novak izlazi na teren

Konačno se vraća: Posle šest meseci: Evo kada Novak izlazi na teren

Sportal blic 27.12.2017
Najbolji srpski teniser Novak Đoković, posle šest meseci pauze konačno se vraća na teren, a zna se i sa kim će i kada igrati prvi meč. Foto: Tanjug/AP Novak Đoković Sve oči su uprete u nekadašnjeg vladara ATP liste, koji će u petak igrati… »
Novak Đoković broji sate do povratka na teren: Iza mene je uzbudljiv period, ali i velika lekcija!

Novak Đoković broji sate do povratka na teren: Iza mene je uzbudljiv period, ali i velika lekcija!

Press 27.12.2017
Srpski teniser Novak Đoković posle šest meseci pauze zbog povrede vratiće se na teren u petak protiv pobednika meča između Roberta Bautiste Aguta i Andreja Rubljeva na egzibicionom turniru u Abu Dabiju. Đoković broji sate do povratka na teren, a u… »

Vesti dana »