Povezane vesti
Drama od Beograda do Zagreba: Mladić se pet sati vozio između točkova, a onda izašao krvav i prljav
Blic 27.12.2017
Mladić star 21 godinu sakrio se juče ispod poda autobusa na liniji Beograd - Zagreb, i čitavih pet sati izdržao da ne upadne među točkove i tako strada. Kada više nije mogao da izdrži, počeo je da udara u pod, nakon čega je vozač stao, a zaprepašćeni… »
Dečak migrant u Hrvatsku prešao na osovini ispod autobusa
RTV 27.12.2017
ZAGREB - Dečak-migrant starosti 12 godina provukao se ispod autobusa hrvatskog prevoznika "Čazmatrans" na liniji od Beograda do Zagreba i jedva preživeo. Kako prenosi Index.hr, on pukom srećom nije pao među točkove i poginuo. "Autobus je iz Beograda… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 23 minutajoš 1 povezana