Povezane vesti

Na ekranu helikoptera vidi se meta. Nekoliko trenutaka kasnije od tenka ostaje samo dim (video)

Na ekranu helikoptera vidi se meta. Nekoliko trenutaka kasnije od tenka ostaje samo dim (video)

Blic 28.12.2017
Kadrovi snimljeni u kabini ruskog helikoptera Mi-28N "Noćni lovac" pokazuju kako je ruska avijacija sa velikom preciznošću gađala džihadiste u Siriji. Na ekranu helikoptera vidi se cilj - oklopno vozilo terorista. Nakon izvesnog vremena, precizna… »
(VIDEO) dramatičan snimak iz kabine ruskog helikoptera: Pogledajte kako Noćni lovac briše sa lica zemlje tenkove terorista!

(VIDEO) dramatičan snimak iz kabine ruskog helikoptera: Pogledajte kako Noćni lovac briše sa lica zemlje tenkove terorista!

Kurir 28.12.2017
Video je snimljen na rastojanju od 3 kilometra. Na ekranu helikoptera Mi-28N "Noćni lovac" se može videti cilj — oklopno vozilo terorista. Nakon izvesnog vremena, precizna raketa pogađa vozilo. Kurir.rs/ Sputnjik Srbija Foto: Printscreen/ Youtube… »
DžIHADISTI lete u nebo: Ovako piloti helikoptera Noćni lovac, rasturaju tenkove terorista! (video)

DžIHADISTI lete u nebo: Ovako piloti helikoptera Noćni lovac, rasturaju tenkove terorista! (video)

Pravda 28.12.2017
Televizija „Zvezda“ objavila je jedinstvene kadrove oklopne tehnike terorista u Siriji, snimljene iz kabine „Noćnog lovca“. Video je snimljen na rastojanju od 3 kilometra. Na ekranu helikoptera Mi-28N „Noćni lovac“ se može videti cilj —… »

Vesti dana »