Povezane vesti

Sukob dva nasilnika: Šef mafije Kruševca i poznati ubica sreli su se u Kosovskoj Mitrovici gde su se obojica krili i to se…

Sukob dva nasilnika: Šef mafije Kruševca i poznati ubica sreli su se u Kosovskoj Mitrovici gde su se obojica krili i to se…

Blic 29.12.2017
U blizini tela Kruševljanina Dejana Steljića (40), zvanog Deki Bosanac, koji je ubijen prekjuče u Kosovskoj Mitrovici, nađen je nož kojim mu je, kako se veruje Mića Urošević (38) zvani Četnik iz Aleksinca, zadao smrtonosne ubode u stomak. Sečivo… »
Posle hapšenja miće četnika Obračun posle pijanke?

Posle hapšenja miće četnika Obračun posle pijanke?

Večernje novosti 29.12.2017
Istraga o ubistvu Dejana Steljića u Kosovskoj Mitrovici. Osumnjičeni imao ličnu kartu na ime Dejan Perović. NI dan posle vatrenog obračuna u severnom delu Mitrovice, Kosovska policija nije mogla da potvrdi da li je u ovom sukobu ubijen Dejan… »
Majka ubijenog jocića dočekala pravdu: Doživela sam da najzad uhapse ubicu mog sina

Majka ubijenog jocića dočekala pravdu: Doživela sam da najzad uhapse ubicu mog sina

Kurir 29.12.2017
- Odahnula sam kad sam čula da je Mića Urošević, zvani Mića Četnik (na fotografiji), uhapšen u Kosovskoj Mitrovici zbog ubistva, pošto četiri godine čekam pravdu jer je ubio i mog sina. Ali to što je on iza rešetaka neće mi vratiti dete -… »
Ubistvo nasred ulice: Pre nekoliko godina ispalio je 7 hitaca u suparnika, a sada je osumnjičen za likvidaciju šefa mafije…

Ubistvo nasred ulice: Pre nekoliko godina ispalio je 7 hitaca u suparnika, a sada je osumnjičen za likvidaciju šefa mafije…

Blic 29.12.2017
Jedan od glavnih ljudi kruševačkog podzemlja, kriminalac sa debelim dosijeom, Dejan Steljić poznatiji kao Deki Bosanac, pronađen je mrtav na ulici u sredu ujutru. Zločin se odigrao u Kosovskoj Mitrovici, a za zločin je osumnjičen Mića Urošević… »
Ko je Deki Bosanac, glavni kriminalac kruševačkog podzemlja koji je sa "trona" skinuo Jotku, pa je likvidiran u Kosovskoj…

Ko je Deki Bosanac, glavni kriminalac kruševačkog podzemlja koji je sa "trona" skinuo Jotku, pa je likvidiran u Kosovskoj…

Blic 28.12.2017
Kruševljanin Dejan Steljić, zvani Deki Bosanac, ubijen je juče u Kosovskoj Mitrovici, a za taj zločin osumnjičen je Mića Urošević (38), zvani Četnik iz Aleksinca, koji je u besktvu od 2014, kada je u obračunu kriminalnih grupa likvidirao jednog… »

Vesti dana »