Povezane vesti
Gradonačelnik Soluna: Zaev se sam pozvao
Vesti online 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris izjavio je da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. - Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru rekao mi je… »
Gradonačelnik Soluna tvrdi da se Zaev sam pozvao
Slobodna Evropa 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. "Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru rekao mi je… »
Hm... Zaev se sam pozvao na doček?!
Mondo 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. Foto: Youtube/PrintScreen "Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete… »
Gradonačelnik Soluna tvrdi da se Zaev sam pozvao kod njega za Novu godinu
Politika 29.12.2017
SKOPLjE - Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. „Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 58 povezanih

Nbs donela novu odluku o kamatnoj stopi! Evo šta je uticalo na nju i da li će se menjati visina rata kredita
Kurir pre 48 minutajoš 24 povezane

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 9 minutajoš 117 povezanih