Povezane vesti
Gradonačelnik Soluna: Zaev se sam pozvao
Vesti online 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris izjavio je da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. - Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru rekao mi… »
Gradonačelnik Soluna tvrdi da se Zaev sam pozvao
Slobodna Evropa 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. "Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru rekao mi je… »
Gradonačelnik Soluna tvrdi da se Zaev sam pozvao kod njega za Novu godinu
Politika 29.12.2017
SKOPLjE - Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. „Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru… »
Hm... Zaev se sam pozvao na doček?!
Mondo 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. Foto: Youtube/PrintScreen "Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete… »
Vesti dana »
Izraelska vlada ratifikovala sporazum o prekidu vatre u Gazi i oslobađanju talaca
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih
Transparent sa protesta koji ne sme da se zaboravi jer je čista genijalnost: Fotografija u koju je sve stalo
Nova pre 36 minutajoš 6 povezanih
TikTok se oglasio posle odluke Vrhovnog suda SAD: Primorani smo da sutra obustavimo sve aktivnosti u Americi!
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih