Povezane vesti

Gradonačelnik Soluna: Zaev se sam pozvao

Gradonačelnik Soluna: Zaev se sam pozvao

Vesti online 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris izjavio je da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. - Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru rekao mi… »
Gradonačelnik Soluna tvrdi da se Zaev sam pozvao

Gradonačelnik Soluna tvrdi da se Zaev sam pozvao

Slobodna Evropa 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. "Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru rekao mi je… »
Gradonačelnik Soluna tvrdi da se Zaev sam pozvao kod njega za Novu godinu

Gradonačelnik Soluna tvrdi da se Zaev sam pozvao kod njega za Novu godinu

Politika 29.12.2017
SKOPLjE - Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. „Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru… »
Hm... Zaev se sam pozvao na doček?!

Hm... Zaev se sam pozvao na doček?!

Mondo 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. Foto: Youtube/PrintScreen "Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete… »

Vesti dana »