Povezane vesti
Gradonačelnik Soluna: Zaev se sam pozvao
Vesti online 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris izjavio je da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. - Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru rekao mi… »
Gradonačelnik Soluna tvrdi da se Zaev sam pozvao
Slobodna Evropa 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. "Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru rekao mi je… »
Gradonačelnik Soluna tvrdi da se Zaev sam pozvao kod njega za Novu godinu
Politika 29.12.2017
SKOPLjE - Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. „Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete Skoplju u novembru… »
Hm... Zaev se sam pozvao na doček?!
Mondo 29.12.2017
Gradonačelnik Soluna Janis Butaris je izjavio da nije pozvao premijera Makedonije Zorana Zaeva da dočeka Novu godinu u tom grčkom gradu, tvrde danas makedonski mediji. Foto: Youtube/PrintScreen "Ja ga nisam pozvao, sam se pozvao. Tokom moje posete… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 28 minutajoš 1 povezana