Povezane vesti
Nataša Radan pokušala sebi da oduzme život!
Svet plus 01.10.2021
Bivša zadrugarka, Nataša Radan pokušala je sebi da oduzme život! Poželela je da je nema i pomešala lekove... Popila sam brdo nekih tableta (za smirenje, za srce), ma sve sto sam pronašla sve sam uzela. To je bio momenat kada je meni samo pala roletna i… »
"Pokušala sam sebi da oduzmem život": Nataša Radan otvorila dušu o svom paklu: "Pomešala sam tablete"
Blic 30.09.2021
Učesnica prethodne dve sezone rijalitija "Zadruga", Nataša Radan, otvorila je dušu o najtežem periodu u životu. - Govoriću iskreno, ja sam neko ko je pokušao sebi da oduzme život. Ja jesam zaista imala teško detinjstvo. Mislim, teško... Imala sam ja… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 27 povezanih

Ukrajina pogodila nuklearku u Kursku: Objavljen snimak, odjeknula jaka eksplozija (video)
Pravda pre 36 minutajoš 22 povezane

Vučić o novim ekonomskim merama: Odnosiće se na sve proizvode, pre svega na prehrambene
Blic pre 26 minutajoš 105 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 18 povezanih