Povezane vesti
Stihovi u pesmi kriju potresnu istinu iz njenog života: Senidah kao mala preživela tragediju, o tome nikada ne priča
Mondo 28.07.2022
Stihovi jedne od Senidinih najemotivnih pesama kriju gorku istinu. Stihovi jedne od Senidinih najemotivnih pesama kriju gorku istinu. Popularna pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, rođena je u Ljubljani, a poreklom je iz Crne Gore, i o… »
Senida Hajdarpašić u detinjstvu preživela tragediju: Svi su zaspali, a ja sam gledala!
Svet plus 28.07.2022
Senida Hajdarpašić u detinjstvu preživela tragediju i opevala je stihovima "Svi su zaspali bludni, a ja sam gledala". Slovenačka zvezda Senida Hajdarpašić o detaljima iz svog života gotovo nikada ne govori javno. Ono što je poznato jeste da je… »
Vesti dana »
Kakvo će biti vreme za praznike? Temperatura ove nedelje skače na 16 stepeni, onda sledi nagli preokret
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Maturanti Jovine gimnazije okupljeni u plenumu najavili kraj blokade za 9. januar
RTS pre 2 satajoš 12 povezanih
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 5 satijoš 22 povezane
Zvezda izbila na vrh ABA lige, pogledajte tabelu: Partizan ima težak zadatak, da stigne dva lidera!
Mondo pre 31 minutajoš 21 povezana