Povezane vesti

Milena Ćeranić: Izdali su me oni ljudi koji su me na neki način iznedrili! (VIDEO)

Milena Ćeranić: Izdali su me oni ljudi koji su me na neki način iznedrili! (VIDEO)

Svet plus 13.03.2023
Pevačica Milena Ćeranić se osvrnula na svoj životni put koji je bio prepun uspona i padova, ali je uprkos svemu kako tvrdi uspela da ostane svoja. Izdali su me oni ljudi koji su me na neki način iznedrili, kaže ona. Pevačica Milena Ćeranić… »
"Sa 19 godina me je uzela ulica": Milena Ćeranić otvorila dušu: Otkrila šta zamera majci, pa se dotakla i "Farme"

"Sa 19 godina me je uzela ulica": Milena Ćeranić otvorila dušu: Otkrila šta zamera majci, pa se dotakla i "Farme"

Blic 13.03.2023
Pevačica Milena Ćeranić dotakla i emotivnog i privatnog života, pa uporedila život dece sada i nekada. Milena je istakla da se danas poremetio sistem vrednosti, pa osudila roditelje zbog pogrešnog vaspitanja dece. - Izgubili smo tu dubinu svega, pa… »
"Ulica me je uzela sa 19 godina!" Ispovest Milene Ćeranić: Nisam se davala iz interesa! Majci zamera samo na jednoj važnoj…

"Ulica me je uzela sa 19 godina!" Ispovest Milene Ćeranić: Nisam se davala iz interesa! Majci zamera samo na jednoj važnoj…

Kurir 13.03.2023
Pevačica Milena Ćeranić nedavno je izbacila pesmu i spot pod nazivom "Još te ima tu." Tim povodom gostovala je kod Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije. Osim priče o pesmi za koju kaže da ju je vrlo emotivno doživela i otpevala, pevačica se dotakla… »

Vesti dana »