Povezane vesti
Zelenski se naoružao "Predsednika Ukrajine zarobili Rusi, možete li da zamislite taj naslov?"
Alo 30.04.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski priznao je u danas emitovanom intervjuu za ukrajinsku televiziju da nosi pištolj i da zna da ga koristi. "Znam da pucam. Možete li da zamislite (naslov poput) 'Predsednika Ukrajine su zarobili Rusi?' To je… »
Jabučko ravnište biće simbol zimskog i letnjeg turizma: Država ulaže 12 miliona evra u Staru planinu
Telegraf 30.04.2023
Projekat od nacionalnog znacaja 3,2,1-Srbija pokrenut je 5. decembra prošle godine. Država će u naredne dve godine uložiti preko deset miliona evra u razvoj Stare planine, a Jabučko ravnište biće jedan od simbola zimskog, ali i letnjeg turizma u… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 28 minutajoš 8 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 11 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 7 satijoš 3 povezane