Povezane vesti
Raskinuli Miljana i Bebica: Nišlijka se oglasila, osula paljbu po njemu: "Moj dom mu je bio prihvatilište", evo gde se sada…
Blic 06.08.2023
Bivši rijaliti učesnici, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, stavili su tačku na njihov odnos. Tim povodom se sada Nišlijka prvi put oglasila i otkrila šta se dogodilo. - Bebica je izašao iz prihvatilišta pre 3 dana. Moj dom i moja porodica… »
Miljana Kulić skinula teret sa sebe! Bebica je iz prihvatilišta otišao kući! (VIDEO)
Svet plus 06.08.2023
Miljana Kulić je skinula teret sa sebe i priznala da sada lakše diše! Bebica je iz prihvatilišta otišao kući pre tri dana. Moj dom i moja porodica bili smo mu prihvatilište! Voditeljka Ana Radulović Ugostila je Anitu Stanojlović i Marka… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

Novo okupljanje ispred Devete beogradske gimnazije: Podrška učenicima i profesorima u blokadi
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih

Rhmz izdao najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi, evo koliko će dana pljuštati kiša u Srbiji: U Beogradu već pada, a ove reke prete da se izliju
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

"Ja sam napravio ovu grupu": Majk Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih