Povezane vesti
Raskinuli Miljana i Bebica: Nišlijka se oglasila, osula paljbu po njemu: "Moj dom mu je bio prihvatilište", evo gde se sada on…
Blic 06.08.2023
Bivši rijaliti učesnici, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, stavili su tačku na njihov odnos. Tim povodom se sada Nišlijka prvi put oglasila i otkrila šta se dogodilo. - Bebica je izašao iz prihvatilišta pre 3 dana. Moj dom i moja porodica smo mu… »
Miljana Kulić skinula teret sa sebe! Bebica je iz prihvatilišta otišao kući! (VIDEO)
Svet plus 06.08.2023
Miljana Kulić je skinula teret sa sebe i priznala da sada lakše diše! Bebica je iz prihvatilišta otišao kući pre tri dana. Moj dom i moja porodica bili smo mu prihvatilište! Voditeljka Ana Radulović Ugostila je Anitu Stanojlović i Marka Markovića u… »
Vesti dana »

Ubačena pirotehnika u prostorije SNS u Zemunu: Razbijena stakla, vatrogasci brzo reagovali (foto)
Blic pre 6 satijoš 4 povezane

Ministri Vlade Srbije u Pionirskom parku: Mali, Selaković i Mesarović sa pristalicama SNS
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremenska prognoza za utorak 19. avgust: Danas oblačno, ponegde sa kišom, do 30 stepeni
Beta pre 5 satijoš 2 povezane

Uništavate klima-uređaj, a da toga niste svesni: Ovo je 5 najčešćih grešaka koje vas posle papreno koštaju!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana