Povezane vesti
Raskinuli Miljana i Bebica: Nišlijka se oglasila, osula paljbu po njemu: "Moj dom mu je bio prihvatilište", evo gde se sada on…
Blic 06.08.2023
Bivši rijaliti učesnici, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, stavili su tačku na njihov odnos. Tim povodom se sada Nišlijka prvi put oglasila i otkrila šta se dogodilo. - Bebica je izašao iz prihvatilišta pre 3 dana. Moj dom i moja porodica smo mu… »
Miljana Kulić skinula teret sa sebe! Bebica je iz prihvatilišta otišao kući! (VIDEO)
Svet plus 06.08.2023
Miljana Kulić je skinula teret sa sebe i priznala da sada lakše diše! Bebica je iz prihvatilišta otišao kući pre tri dana. Moj dom i moja porodica bili smo mu prihvatilište! Voditeljka Ana Radulović Ugostila je Anitu Stanojlović i Marka Markovića u… »
Vesti dana »

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 6 satijoš 36 povezanih

Oglasio se Tramp: "Milijarde dolara od carina sada stižu u Ameriku!" Tarife od 10 do 50 odsto stupile na snagu, pogođeno više od 70 zemalja
Blic pre 17 minutajoš 61 povezana

Sastanak Trampa i Putina sve izvesniji - tema mogući prekid vatre: Da li će im se priključiti Zelenski?
Euronews pre 1 satjoš 82 povezane