Povezane vesti

Potresna ispovest Branke Katić o bolesti u porodici!

Potresna ispovest Branke Katić o bolesti u porodici!

Svet plus 26.09.2023
Potresna ispovest glumice Branke Katić o bolesti u porodici, odnosno bipolarnom poremećaju njene majke sa kojim su se teško nosili jer ona u početku nije želela da prihvati svoju bolest i da uzima terapiju. Glumica Branka Katić prvi put je otvorila… »
Branka Katić otkrila bolne slike detinjstva Kad sam imala 10 godina svet mi se okrenuo naglavačke, u naš dom se uselio uljez

Branka Katić otkrila bolne slike detinjstva Kad sam imala 10 godina svet mi se okrenuo naglavačke, u naš dom se uselio uljez

Dnevnik 26.09.2023
Branka Katić je glumica impresivne karijere, a njeni izlasci na scenu i filmsko platno su veličanstveni. U iscrpnom razgovoru o odrastanju, pustila nas je kroz vrata kroz koja niko ne želi da prolazi. U vreme kada ima deset godina i prvi se put… »
"Najviše me plašio taj njen pogled, odjednom je postala druga osoba" Ispovest Branke Katić o odrastanju sa majkom sa…

"Najviše me plašio taj njen pogled, odjednom je postala druga osoba" Ispovest Branke Katić o odrastanju sa majkom sa…

Blic 26.09.2023
Branka Katić godinama je jedna od najsupešnijih glumica, ali o svom privatnom životu gotovo nikada ne govori. Međutim, sada je prvi put otvorila dušu o bolnoj temi i teškom odrastanju kada je kao devojčica sa 10 godina bila suočena sa time da joj… »

Vesti dana »