Povezane vesti

Nada Topčagić napravila haos u avionu! Trezna više ne ulazi!

Nada Topčagić napravila haos u avionu! Trezna više ne ulazi!

Svet plus 30.01.2024
Pevačica Nada Topčagić napravila je haos u avionu i od tada trezna više ne ulazi... Nemoj da se foliramo, ja moram da popijem i da budem raspoložena za avion. Nada Topčagić nedavno je podelila sa javnošću svoje teškoće vezane za strah od… »
Nada Topčagić urlala u avionu, stjuardese odmah reagovale! Pevačica od straha nije znala gde se nalazi

Nada Topčagić urlala u avionu, stjuardese odmah reagovale! Pevačica od straha nije znala gde se nalazi

Kurir 30.01.2024
Nada Topčagić i dalje ne može da prevaziđe strah od letenja avionom, pa je se prisetila nekoliko situacija koje su se dogodile kada je letela sama, a jednom prilikom je zakasnila na let zbog straha. - Uvek je bilo dobro kada su išle i ostale kolege… »
Urlala u avionu tokom turbulencija, stjuardese reagovale: Nada Topčagić od straha nije znala gde se nalazi: "Avion mi…

Urlala u avionu tokom turbulencija, stjuardese reagovale: Nada Topčagić od straha nije znala gde se nalazi: "Avion mi…

Blic 30.01.2024
Pevačica Nada Topčagić i dalje ne može da prevaziđe strah od letenja avionom, pa je se prisetila nekoliko situacija koje su se dogodile kada je letela sama, a jednom prilikom je zakasnila na let zbog straha. - Uvek je bilo dobro kada su išle i… »

Vesti dana »