Povezane vesti
Era Ojdanić koleginicama bio paravan za preljubu!
Svet plus 30.01.2024
Pevač Era Ojdanić govorio je temi koja je na estradi jedna od tabu tema, najstrože čuvanih tajni i otkrio da je koleginicama često služio kao paravan za preljubu. Ojdanić je priznao da su se preljube dešavala kod njega u kafani i da je on uvek… »
"Probao sam muškarce, bio sam tobdžija!" Intimna ispovest Ere Ojdanića: Otkrio i kakve su se skrivene radnje odvijale u…
Kurir 30.01.2024
Era Ojdani, svojevremeno je progovorio o temi koja je na estradi jedna od najstrože čuvanih tajni i priznao da je koleginicama često služio kao paravan za ljubavne prevare. - Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe… »
Vesti dana »

Studenti i građani izlaze na ulice danas u 18 časova u 34 grada širom Srbije: Pročitajte detaljan plan protesta
Nova pre 21 minutajoš 24 povezane

"Biće srušena, rekonstruisana ili delimično korišćena": Ministarka građevinarstva o Železničkoj stanici Novi Sad
Mondo pre 50 minutajoš 14 povezanih

Istražni komitet Rusije: Dve nesreće na prugama u Brjanskoj i Kurskoj oblasti tretiraju se kao teroristički napadi
RTS pre 5 minutajoš 32 povezane

Poljaci biraju novog predsednika – i spoljnopolitički smer zemlje
Insajder pre 30 minutajoš 19 povezanih

Biće i do 35°C! Stiže prvi toplotni talas, otkrivamo koliko će trajati: Evo gde će biti pljuskova i grmljavine
Telegraf pre 25 minutajoš 20 povezanih