Povezane vesti
Era Ojdanić koleginicama bio paravan za preljubu!
Svet plus 30.01.2024
Pevač Era Ojdanić govorio je temi koja je na estradi jedna od tabu tema, najstrože čuvanih tajni i otkrio da je koleginicama često služio kao paravan za preljubu. Ojdanić je priznao da su se preljube dešavala kod njega u kafani i da je on uvek ćutao o… »
"Probao sam muškarce, bio sam tobdžija!" Intimna ispovest Ere Ojdanića: Otkrio i kakve su se skrivene radnje odvijale u kafani…
Kurir 30.01.2024
Era Ojdani, svojevremeno je progovorio o temi koja je na estradi jedna od najstrože čuvanih tajni i priznao da je koleginicama često služio kao paravan za ljubavne prevare. - Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile… »
Vesti dana »

Spremite se, sledi još jedan toplotni talas: U ovim gradovima biće najtoplije! Ovo su saveti stručnjaka
Telegraf pre 28 minutajoš 28 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 2 satajoš 36 povezanih

Dosadašnji fudbaler Zvezde Ebenezer Anan zvanično potpisao ugovor sa Sent Etjenom
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane

Trampove "istorijske" carine stupile na snagu: Srbija među državama sa najvišom stopom
Novi magazin pre 5 satijoš 58 povezanih