Povezane vesti

Nisam ga na ulici zamolila da mi napravi dete! Tamara Dragičević pred treći porođaj otkrila da li joj Petar pomaže oko…

Nisam ga na ulici zamolila da mi napravi dete! Tamara Dragičević pred treći porođaj otkrila da li joj Petar pomaže oko…

Story 24.04.2024
Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina očekuju treće dete, a, kako mediji pišu, porodica će postati bogatija za još jednog dečaka. Ovoga puta, lepa trudnica, gostujući u jednom podkastu, govorila je o roditeljstvu. Tamara Dragičević o Petru… »
Tamara Dragičević iznenadila sve izjavom: Petar dođe da nas obiđe ponekad!

Tamara Dragičević iznenadila sve izjavom: Petar dođe da nas obiđe ponekad!

Svet plus 24.04.2024
Tamara Dragičević i Petar Benčina, čekaju treće dete. Glumica je u jednom intervjuu otkrila svoje najveće strahove, ali i izenadila izjavama o porodici i roditeljstvu. Popularna glumica ističe da joj je jedno od najomraženijih pitanja, da li joj… »
"Da li mi Petar pomaže, odakle da krenem? Nisam ga zamolila na ulici da mi napravi dete": Trudna Tamara Dragičević na ivici…

"Da li mi Petar pomaže, odakle da krenem? Nisam ga zamolila na ulici da mi napravi dete": Trudna Tamara Dragičević na ivici…

Blic 24.04.2024
Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju treće dete, čemu se neizmerno raduju. Tamara je sada priznala sa kakvim pitanjima se suočava, a posebnu pažnju je posvetila pitanju da li njoj Petar pomaže kada su deca u pitanju. - Kad čujem… »

Vesti dana »