Povezane vesti
Nisam ga na ulici zamolila da mi napravi dete! Tamara Dragičević pred treći porođaj otkrila da li joj Petar pomaže oko…
Story 24.04.2024
Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina očekuju treće dete, a, kako mediji pišu, porodica će postati bogatija za još jednog dečaka. Ovoga puta, lepa trudnica, gostujući u jednom podkastu, govorila je o roditeljstvu. Tamara Dragičević o Petru… »
Tamara Dragičević iznenadila sve izjavom: Petar dođe da nas obiđe ponekad!
Svet plus 24.04.2024
Tamara Dragičević i Petar Benčina, čekaju treće dete. Glumica je u jednom intervjuu otkrila svoje najveće strahove, ali i izenadila izjavama o porodici i roditeljstvu. Popularna glumica ističe da joj je jedno od najomraženijih pitanja, da li joj… »
"Da li mi Petar pomaže, odakle da krenem? Nisam ga zamolila na ulici da mi napravi dete": Trudna Tamara Dragičević na ivici…
Blic 24.04.2024
Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju treće dete, čemu se neizmerno raduju. Tamara je sada priznala sa kakvim pitanjima se suočava, a posebnu pažnju je posvetila pitanju da li njoj Petar pomaže kada su deca u pitanju. - Kad čujem… »
Vesti dana »
U sačekuši na Menhetnu ubijen direktor jedne od najvećih američkih kompanija
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih
Marin Le Pen srušila vladu Francuske: Oštrom porukom udarila na sujetu Makronu: Neće mu biti dobro kad ovo čuje
Blic pre 4 satijoš 4 povezane