Povezane vesti
Miloš Biković o susretu sa Draganom Gagijem Jovanovićem: Hteo je da mi polomi nos!
Svet plus 26.06.2024
Miloš Biković, prvi put na televiziji se pojavio kao Nebojša Ljutić u seriji "Stižu dolari". Ova uloga, našem popularnom glumcu omogućila je saradnju sa velikim imenima, a među njima je i Dragan Gagi Jovanović, koji je tumačio lik Nebojšinog oca, odnosno… »
"Gagi Jovanović je hteo da mi polomi nos" Miloš Biković progovorio o prvom susretu sa kolegom - ovo nikada neće zaboraviti
Blic 26.06.2024
Glumac Miloš Biković glumio je u seriji "Stižu dolari" ulogom Nebojše Ljutića, a nedavno je ispričao kako je izgledao njegov prvi susret sa Gagijem Jovanovićem koji mu je u pomenutoj seriji igrao oca. - Pozvao me je na fiksni telefon Bane, vođa… »
Vesti dana »

Region "gori": U Hrvatsku sutra stiže strašna vremenska nepogoda, izdato hitno upozorenje
Telegraf pre 3 satajoš 27 povezanih

Gospodski potez Kataija o kojem se ne priča: Nagradio Krunićevu herojsku partiju kako niko nije očekivao
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih

Tragedija - Preminuio fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 22 povezane

"Kad Tramp ovo čuje, biće gneva..." Zna se šta je Zelenski sad uradio, kakvu odluku je saopštio!
Alo pre 44 minutajoš 135 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 21 povezana