Povezane vesti
Muž pevačicu varao sa medicinskom sestrom: Ne znam kako se to desilo, ništa nije slutilo na preljubu, zvao me je svaki dan!
Kurir 01.07.2024
Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da ih partneri varaju, ostaju u takvim bračnim zajednicama. - Doživljavaju, ali ćute zbog svojih interesa. I onaj za koga nikada ne… »
Našu pevačicu muž prevario sa medicinskom sestrom: "Ne znam kako se to desilo, zvao me je po ceo dan - ništa nije slutilo na…
Blic 01.07.2024
Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da ih partneri varaju, ostaju u takvim bračnim zajednicama. - Doživljavaju, ali ćute zbog svojih interesa. I onaj za koga nikada ne… »
Vesti dana »
Nesreća u Hrvatskoj: Migrant nastradao u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 13 minutajoš 27 povezanih
Krivična prijava protiv lica kod koga su pronađeni oružje i marihuana u Preševu (VIDEO)
RTV pre 33 minutajoš 23 povezane
Lavrov: Pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije
Beta pre 13 minutajoš 21 povezana
VIDEO Pogledajte šta su navijači Zvezde radili usred noći po Gracu: Pojavili se snimci dešavanja sa ulica
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih