Povezane vesti
Muž pevačicu varao sa medicinskom sestrom: Ne znam kako se to desilo, ništa nije slutilo na preljubu, zvao me je svaki dan!
Kurir 01.07.2024
Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da ih partneri varaju, ostaju u takvim bračnim zajednicama. - Doživljavaju, ali ćute zbog svojih interesa. I onaj za koga… »
Našu pevačicu muž prevario sa medicinskom sestrom: "Ne znam kako se to desilo, zvao me je po ceo dan - ništa nije slutilo…
Blic 01.07.2024
Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da ih partneri varaju, ostaju u takvim bračnim zajednicama. - Doživljavaju, ali ćute zbog svojih interesa. I onaj za koga… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 7 satijoš 33 povezane

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 7 satijoš 26 povezanih

Sahranjeni stradali u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 2 satajoš 62 povezane

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 6 satijoš 19 povezanih

Dačić: Ni pendrek nije podignut, naročito nije bilo razloga za bilo kakva sredstva 15. marta
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana