Povezane vesti
Musa pregovara sa Real Madridom o novom ugovoru
Sportski žurnal 23.08.2024
Reprezentativac Bosne i Hercegovine imenovan je za najkorisnijeg igrača finalne serije španske. Košarkaš Real Madrida Džanan Musa započeo je pregovore sa klubom o produžetku saradnje. - Imao sam na početku potpis ugovora 'dva plus jedan'. Klub je imao… »
Da li će se Musa dogovoriti sa Realom?
Sportske.net 23.08.2024
Košarkaš Real Madrida Džanan Musa započeo je pregovore sa klubom o produžetku saradnje. "Imao sam na početku potpis ugovora 'dva plus jedan'. Oni su imali opciju da produže ili raskinu ugovor, a sada su ga produžili. Sada počinju pregovori o novom… »
Musa već u pregovorima sa Realom
B92 23.08.2024
Košarkaš Real Madrida Džanan Musa započeo je pregovore sa klubom o produžetku saradnje. "Imao sam na početku potpis ugovora 'dva plus jedan'. Oni su imali opciju da produže ili raskinu ugovor, a sada su ga produžili. Sada počinju pregovori o novom… »
Džanan Musa pregovara sa Real Madridom o novom ugovoru
Danas 23.08.2024
Košarkaš Real Madrida Džanan Musa započeo je pregovore sa klubom o produžetku saradnje. „Imao sam na početku potpis ugovora ‘dva plus jedan’. Oni su imali opciju da produže ili raskinu ugovor, a sada su ga produžili. Sada počinju pregovori o novom… »
Vesti dana »

Tužilaštvo onemogućeno da završi istragu o padu nadstrešnice
Radio 021 pre 58 minutajoš 49 povezanih

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Beta pre 43 minutajoš 12 povezanih

Iranski vrhovni vođa odbio predaju: "Amerikanci bi intervencijom sebi napravili štetu"
Radio 021 pre 33 minutajoš 29 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom do kraja dana očekuju ove delove Srbije
Telegraf pre 42 minutajoš 29 povezanih

"Isidora, tata ti je doneo knjige ali nisi se probudila": Pismo koje je Dimitrije Bjelica napisao posle smrti ćerke Isidore kida dušu...
Kurir pre 3 minutajoš 12 povezanih