Повезане вести
У ријалитију зарадио новац за два стана! Бивши учесник ради код Жељка Митровића у кабинету, а сада открио своју нову функцију!…
Ало 26.08.2024
Ђедовић је открио многе детаље из живота о којима до сада није причао. Ријалити учесник Марко Ђедовић, који ради у кабинету Жељка Митровића, искористио је хонораре из "Задруге" и "Елите" за куповину још једног стана. - Имам два… »
Од пара из Задруге купио 2 стана! Бивши учесник ради код Жељка Митровића у кабинету, сада добио нову функцију
Телеграф 26.08.2024
Препоручујемо. Ријалити играч, који ради код Жељка Митровића у кабинету, Марко Ђедовић, од хонорара из Задруге и Елите купио је још један стан. - Имам два стана. Имам свој, а узео сам још један. Откупио сам и пола кућа за моје… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 14 минутајош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 59 минутајош 37 повезаних
Невероватни редови за легализацију: "Блиц Бизнис" обишао Земун, грађани први дан похрлили да убележе некретнину (фото)
Блиц пре 1 сатјош 100 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 2 сатајош 43 повезане
Уживо: Зеленски стигао у Лондон! Судбина Украјине зависи од ове две кључне ставке
Ало пре 9 минутајош 55 повезаних