Povezane vesti
Bolesno je ljubomorna i posesivna! Jovana Jeremić priznala, u ovim momentima je pucala: Strogost vlada i sa njegove strane!
Kurir 29.08.2024
Jovana Jeremić u srećnoj je vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, od kog se retko kad odvaja. - Ljubomore ima. Ja sam bolesno ljubomorna, posesivna sam. Ne pokazujem to, ćutim, dok ne prikupim argumente u svoju korist i onda pucam, ali u našoj… »
"Bolesno ljubomorna! Muškarci nikad ne žene paćenice" Istina o odnosu Jovane Jeremić i Dragana Stankovića - evo da li…
Blic 29.08.2024
Jovana Jeremić u srećnoj je vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, od kog se retko kad odvaja. - Ljubomore ima. Ja sam bolesno ljubomorna, posesivna sam. Ne pokazujem to, ćutim, dok ne prikupim argumente u svoju korist i onda pucam, ali u našoj… »
Vesti dana »

Incident u Pionirskom parku u Beogradu: Šta se dogodilo između Željka Latasa i Miloša Pavlovića
BBC News pre 35 minutajoš 38 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 34 minutajoš 21 povezana

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 4 satijoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

"Naše snage dovršavaju poraz neprijateljskih trupa": Putin ne krije radost, ukrajinsko uporište na rubu uništenja
Mondo pre 40 minutajoš 84 povezane