Повезане вести

"Ставио ми је нож под грло и узео 200 евра": Достављач хране тврди да је нападнут и опљачкан док је носио храну у стан на…

"Ставио ми је нож под грло и узео 200 евра": Достављач хране тврди да је нападнут и опљачкан док је носио храну у стан на…

Блиц 07.10.2024
Држављанин Узбекистана К.М. (21) ,у суботу увече, позвао је полицију са тврдњом да је нападнут и опљачкан док је достављао храну у један стан на Звездари. Како је рекао, њему је разбојник узео око 200 евра и побегао. К.М… »
Достављач хране пријавио полицији да је нападнут на Звездари: Тврди да му је непознати мушкарац ставио нож под грло

Достављач хране пријавио полицији да је нападнут на Звездари: Тврди да му је непознати мушкарац ставио нож под грло

Нова 07.10.2024
: Држављанин Узбекистана К. М. (21) у суботу увече, позвао је полицију са тврдњом да је нападнут и опљачкан док је достављао храну у један стан на Звездари. Како је рекао њему је разбојник узео око 200 евра и побегао. К.М… »
Нож ми је ставио под грло, узео 200 евра: Достављач хране са Звездаре тврди да је био жртва разбојника

Нож ми је ставио под грло, узео 200 евра: Достављач хране са Звездаре тврди да је био жртва разбојника

Телеграф 07.10.2024
Препоручујемо. Држављанин Узбекистана К.М. (21) ,у суботу увече, позвао је полицију са тврдњом да је нападнут и опљачкан док је достављао храну у један стан на Звездари, сазнаје "Телеграф.рс". Како је рекао њему је разбојник… »

Вести дана »