Povezane vesti
"Stavio mi je nož pod grlo i uzeo 200 evra": Dostavljač hrane tvrdi da je napadnut i opljačkan dok je nosio hranu u stan na…
Blic 07.10.2024
Državljanin Uzbekistana K.M. (21) ,u subotu uveče, pozvao je policiju sa tvrdnjom da je napadnut i opljačkan dok je dostavljao hranu u jedan stan na Zvezdari. Kako je rekao, njemu je razbojnik uzeo oko 200 evra i pobegao. K.M. tvrdi da mu je napadač… »
Dostavljač hrane prijavio policiji da je napadnut na Zvezdari: Tvrdi da mu je nepoznati muškarac stavio nož pod grlo
Nova 07.10.2024
: Državljanin Uzbekistana K. M. (21) u subotu uveče, pozvao je policiju sa tvrdnjom da je napadnut i opljačkan dok je dostavljao hranu u jedan stan na Zvezdari. Kako je rekao njemu je razbojnik uzeo oko 200 evra i pobegao. K.M. tvrdi da mu je napadač… »
Nož mi je stavio pod grlo, uzeo 200 evra: Dostavljač hrane sa Zvezdare tvrdi da je bio žrtva razbojnika
Telegraf 07.10.2024
Preporučujemo. Državljanin Uzbekistana K.M. (21) ,u subotu uveče, pozvao je policiju sa tvrdnjom da je napadnut i opljačkan dok je dostavljao hranu u jedan stan na Zvezdari, saznaje "Telegraf.rs". Kako je rekao njemu je razbojnik uzeo oko 200 evra i… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama dočekujemo sa 17 femicida od početka godine
Beta pre 3 satajoš 32 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 29 minutajoš 152 povezane
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Časovi će biti skraćeni u svim školama u Srbiji: Prosvetari najavili nastavak štrajka
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih