Povezane vesti
Stefan iz Priboja trenutno je na najopasnijem mestu na svetu: "Usred sam uragana na Floridi, ovo je katastrofa, razorno…
Kurir 09.10.2024
FLORIDA - Nezapamćena apokalipsa pogodila je područje Floride, a sam državni vrh pozvao je sve građane da se evakuišu. U centru katastrofe, nalazi se i Stefan Srbljanović iz Priboja, doktorand političkih nauka koji je na istraživačkom radu u toku… »
(Foto) Stefan se nalazi usred jezivog uragana: Srbin o katastrofi koja čeka Floridu: "Ovo je opsadna situacija, svi pokušavaju…
Blic 09.10.2024
Uragan Milton preti da dovede do nezapamćene apokalipse na Floridi, a sam državni vrh pozvao je sve građane da se evakuišu. U centru katastrofe, nalazi se i Stefan Srbljanović iz Priboja, doktorand političkih nauka koji je na istraživačkom radu u toku… »
(Foto) Stefan se nalazi usred jezivog uragana: Srbin o katastrofi koja čeka Floridu: "Ovo je opsadna situacija, svi pokušavaju…
Blic 09.10.2024
Uragan Milton preti da dovede do nezapamćene apokalipse na Floridi, a sam državni vrh pozvao je sve građane da se evakuišu. U centru katastrofe, nalazi se i Stefan Srbljanović iz Priboja, doktorand političkih nauka koji je na istraživačkom radu u toku… »
Stefan iz Priboja na Floridi: "Ljudi beže, opsadna je situacija" FOTO
B92 09.10.2024
Nezapamćena apokalipsa pogodila je područje Floride, a sam državni vrh pozvao je sve građane da se evakuišu. U centru katastrofe, nalazi se i Stefan Srbljanović iz Priboja. Stefan je doktorand političkih nauka koji je na istraživačkom radu u toku… »
Vesti dana »
Vojvodina posle devet godina slavila u Beogradu nad bledom Zvezdom i ponovo uzela meru aktuelnom šampionu
RTS pre 2 minutajoš 74 povezane
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
„Treba zdrobiti rusku ratnu ekonomiju“: Dva poteza mogu da nateraju Putina da prekine rat
Nova pre 37 minutajoš 51 povezana
Bivši fudbaler Zvezde srušio crveno-bele na Marakani, pa se "izvinio": Vojvodina je ovako došla do pobede
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 5 satijoš 25 povezanih