Povezane vesti
Stefan iz Priboja trenutno je na najopasnijem mestu na svetu: "Usred sam uragana na Floridi, ovo je katastrofa, razorno nevreme…
Kurir 09.10.2024
FLORIDA - Nezapamćena apokalipsa pogodila je područje Floride, a sam državni vrh pozvao je sve građane da se evakuišu. U centru katastrofe, nalazi se i Stefan Srbljanović iz Priboja, doktorand političkih nauka koji je na istraživačkom radu u toku… »
(Foto) Stefan se nalazi usred jezivog uragana: Srbin o katastrofi koja čeka Floridu: "Ovo je opsadna situacija, svi…
Blic 09.10.2024
Uragan Milton preti da dovede do nezapamćene apokalipse na Floridi, a sam državni vrh pozvao je sve građane da se evakuišu. U centru katastrofe, nalazi se i Stefan Srbljanović iz Priboja, doktorand političkih nauka koji je na istraživačkom radu u… »
(Foto) Stefan se nalazi usred jezivog uragana: Srbin o katastrofi koja čeka Floridu: "Ovo je opsadna situacija, svi…
Blic 09.10.2024
Uragan Milton preti da dovede do nezapamćene apokalipse na Floridi, a sam državni vrh pozvao je sve građane da se evakuišu. U centru katastrofe, nalazi se i Stefan Srbljanović iz Priboja, doktorand političkih nauka koji je na istraživačkom radu u… »
Stefan iz Priboja na Floridi: "Ljudi beže, opsadna je situacija" FOTO
B92 09.10.2024
Nezapamćena apokalipsa pogodila je područje Floride, a sam državni vrh pozvao je sve građane da se evakuišu. U centru katastrofe, nalazi se i Stefan Srbljanović iz Priboja. Stefan je doktorand političkih nauka koji je na istraživačkom radu u toku… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Novog Sada o razrešenju gradonačelnika: Građani došli ispred parlamenta
Pravda pre 24 minutajoš 21 povezana
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Udari izraelske vojske širom Pojasa Gaze, stradalo 12 osoba
Euronews pre 29 minutajoš 19 povezanih
Kamere zabeležile paljenje Jodžirovog auta: Na snimku nepoznati muškarac, pogledajte scenu strašnog čina
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Vučić: Srbija je zemlja koja je najveći prijatelj Afrike u Evropi
Beta pre 48 minutajoš 17 povezanih