Повезане вести

Стефан из Прибоја тренутно је на најопаснијем месту на свету: "Усред сам урагана на Флориди, ово је катастрофа, разорно…

Стефан из Прибоја тренутно је на најопаснијем месту на свету: "Усред сам урагана на Флориди, ово је катастрофа, разорно…

Курир 09.10.2024
ФЛОРИДА - Незапамћена апокалипса погодила је подручје Флориде, а сам државни врх позвао је све грађане да се евакуишу. У центру катастрофе, налази се и Стефан Србљановић из Прибоја, докторанд политичких наука који је на… »
(Фото) Стефан се налази усред језивог урагана: Србин о катастрофи која чека Флориду: "Ово је опсадна ситуација, сви покушавају…

(Фото) Стефан се налази усред језивог урагана: Србин о катастрофи која чека Флориду: "Ово је опсадна ситуација, сви покушавају…

Блиц 09.10.2024
Ураган Милтон прети да доведе до незапамћене апокалипсе на Флориди, а сам државни врх позвао је све грађане да се евакуишу. У центру катастрофе, налази се и Стефан Србљановић из Прибоја, докторанд политичких наука који је на… »

Блиц 09.10.2024
Ураган Милтон прети да доведе до незапамћене апокалипсе на Флориди, а сам државни врх позвао је све грађане да се евакуишу. У центру катастрофе, налази се и Стефан Србљановић из Прибоја, докторанд политичких наука који је на… »
Стефан из Прибоја на Флориди: "Људи беже, опсадна је ситуација" ФОТО

Стефан из Прибоја на Флориди: "Људи беже, опсадна је ситуација" ФОТО

Б92 09.10.2024
Незапамћена апокалипса погодила је подручје Флориде, а сам државни врх позвао је све грађане да се евакуишу. У центру катастрофе, налази се и Стефан Србљановић из Прибоја. Стефан је докторанд политичких наука који је на… »

Вести дана »