Povezane vesti
"Zvala sam ih, ali nisu hteli da dođu": Tanja Savić otkrila da kolege iz prve postave "Zvezda Granda" ne žele da dođu na njen…
Blic 18.10.2024
Pevačica Tanja Savić otkrila je u kakvim je odnosima sa kolegama iz "Zvezda Granda", a kako je rekla niko od pevača koji su se takmičili sa njom nije želeo da dođe na njen koncert. Tanja Savić rekla je kako njene kolege iz prve postave "Zvezda Granda"… »
"Zvala sam kolege iz moje sezone Zvezda Granda na koncert, ali oni neće da dođu" Samo jedan kolega joj odgovorio, progovorila…
Kurir 18.10.2024
Pevačica Tanja Savić otkrila je u kakvim je odnosima sa kolegama iz "Zvezda Granda", a kako je rekla niko od pevača koji su se takmičili sa njom nije želeo da dođe na njen koncert. Tanja Savić rekla je kako njene kolege iz prve postave "Zvezda Granda"… »
Vesti dana »
Sutra počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "Svoj na svome"
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Putin se cinično smeška: Rusi izračunali i saopštili koliko je novca izgubila EU zbog sankcija
Kurir pre 2 satajoš 36 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 2 satajoš 25 povezanih
Formula 1 ima novog šampiona: Lando Noris nadmudrio Maksa Ferstapena!
Mondo pre 7 minutajoš 32 povezane
Prognoza vremena za Srbiju 7. i 8. decembar 2025: Oblačno i hladno sa maglom i sunčanim intervalima sutra
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih