Povezane vesti
Terza najavio tužbu trudnoj Milici Veličković, ona pobesnela kao nikad pre: "Ko kaže da moje dete neće imati oca, možda to…
Blic 31.10.2024
Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza noćas je u emisiji "Pitanja gledalaca" otkrio da će, ukoliko ga bivša verenica Milica Veličković bude lišila roditeljskog prava, pravdu potražiti na sudu. - Adekvatno ćemo ići na sud, to je moje dete, a normalno je… »
Terza trudnoj milici zapretio tužbom, ona ga brutalno ponizila: Ko je rekao da dete neće imati oca? Možda se drugi muškarac…
Kurir 31.10.2024
Borislav Terzić Terza je u emisiji "Pitanja gledalaca" otkrio da će, ukoliko ga bivša verenica Milica Veličković bude lišila roditeljskog prava, pravdu potražiti na sudu, nakon čega se ona oglasila. Podsetimo, Terza ne može da se pomiri sa tim što… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 71 povezana

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 1 satjoš 41 povezana

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 2 satajoš 22 povezane

Ulaz u zgradu u kojoj stanuje Nikola Kalinić išaran uvredljivim porukama
Radio sto plus pre 25 minutajoš 13 povezanih

Bivši UFC šampion zgrozio svet izjavom o ubistvu Čarlija Kirka: "Bio sam uzbuđen, osetio sam skok dopamina..."
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih