Povezane vesti
Olimpijske igre i sport: Greška od pet centimetara koja je olimpijsko finale pretvorila u haos
BBC News 02.12.2024
Šesnaestogodišnja Alana Slejter imala je izbor da ništa ne kaže ili da veruje sopstvenim instinktima i pobuni se, što je i uradila. Osvetljene reflektorima i obasute sjajnim šljokicama, reči Alane Slejter kao da su visile u vazduhu. Slejter se… »
Olimpijske igre i sport: Greška od pet centimetara koja je olimpijsko finale pretvorila u haos
Danas 02.12.2024
Osvetljene reflektorima i obasute sjajnim šljokicama, reči Alane Slejter kao da su visile u vazduhu. Slejter se okrenula i pogledala rivalke. Niko joj nije odgovorio na postavljeno pitanje. „Pomislila sam da ne pričaju engleski ili da me možda ne… »
Radio 021 02.12.2024
Šesnaestogodišnja Alana Slejter imala je izbor da ništa ne kaže ili da veruje sopstvenim instinktima i pobuni se, što je i uradila. Getty Images Slejter je osvojila tri zlatne medalje (među njima i onu u preskoku) na Igrama Komonvelta u Mančesteru… »
NIN 02.12.2024
Osvetljene reflektorima i obasute sjajnim šljokicama, reči Alane Slejter kao da su visile u vazduhu. Slejter se okrenula i pogledala rivalke. Niko joj nije odgovorio na postavljeno pitanje. "Pomislila sam da ne pričaju engleski ili da me možda ne… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 4 satijoš 8 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Zbog snega u nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije
Danas pre 11 satijoš 2 povezane