Povezane vesti

"Jel mu nije dosta? Iznabadao me u glavu, a ni ne znam ko je" Isplivao uznemirujući snimak tuče u beogradskom tramvaju, gore…

"Jel mu nije dosta? Iznabadao me u glavu, a ni ne znam ko je" Isplivao uznemirujući snimak tuče u beogradskom tramvaju, gore…

Kurir pre 2 dana
U tramvaju koji je bio na stajalištu kod Takovske ulice u Beogradu, sinoć se odigrala prava drama kada su se dva muškarca potukla. Nije se znalo ko koga više udara pesnicama. Tuča se dogodila oko 20.30 časova kada je, kako se navodi na Instagram stranici… »
(Video) Tuča u tramvaju u Beogradu: "Zovi policiju, udario me je opet!": Muškarac napao mladića, letele patike, putnici nemo…

(Video) Tuča u tramvaju u Beogradu: "Zovi policiju, udario me je opet!": Muškarac napao mladića, letele patike, putnici nemo…

Blic pre 2 dana
Juče je nedaleko od Takovske ulice u Beogradu u jednom tramvaju došlo do tuče dvojice mladića. U vozilo je bilo putnika, a obračun je potrajao nekoliko minuta. Kako se može videti na snimku koji kruži mrežama, pre tuče u tramvaju došlo je do verbalne… »

Vesti dana »