Povezane vesti

Košarkaši protiv Češke na Superkupu u Minhenu

Košarkaši protiv Češke na Superkupu u Minhenu

RTS pre 3 sata
Košarkaši Srbije od 20.45 protiv Češke igraju prvi od dva pripremna duela u Minhenu u okviru Superkupa. Tok utakmice iz časa u čas i njene najzanimljivije detalje možete pratiti na našem portalu. Srbija je uoči turnira u Minhenu imala uspešnu generalnu… »
Srbija u Nemačkoj uigrava tim za Eurobasket: Evo gde je prenos i šta čeka Pešićeve "orlove"

Srbija u Nemačkoj uigrava tim za Eurobasket: Evo gde je prenos i šta čeka Pešićeve "orlove"

Mondo pre 4 sati
Srbija igra na poslednjem turniru pred početak Eurobasketa. U Nemačkoj će imati dve provere, pred generalnu probu sa Slovenijom u Areni 21. avgusta. Prvi rival "orlovima" biće selekcija Češke i taj duel je na programu večeras, 15. avgusta od 20.45… »
"Brine me Micić, moraćemo da donesemo odluku": Pešić progovorio o problemima pred Eurobasket

"Brine me Micić, moraćemo da donesemo odluku": Pešić progovorio o problemima pred Eurobasket

Mondo pre 5 sati
Košarkaši Srbije igraće na turniru u Minhenu pred početak Evropskog prvenstva (od 27. avgusta do 14. septembra). Na šampionat bi mogla da ode bez Vasilija Micića. O svim zdravstvenim problemima pričao je selektor Srbije Svetislav Pešić koji je priznao da… »
Pešić zabrinuo naciju Bez Micića na EP?

Pešić zabrinuo naciju Bez Micića na EP?

Dnevnik pre 6 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije pred sobom ima duel sa Češkom, koji je na programu u petak, 15. avgusta, s početkom od 20 časova i 45 minuta na Superkupu u Minhenu, dok će samo dan kasnije igrati protiv pobednika ili poraženog iz duela Nemačke i Turske… »
Micić ne ide na evropsko prvenstvo?! Pešić zabrinjavajućim rečima otkrio loše vesti: Iskreno, brine me, teško ide...

Micić ne ide na evropsko prvenstvo?! Pešić zabrinjavajućim rečima otkrio loše vesti: Iskreno, brine me, teško ide...

Kurir pre 6 sati
Seniorska reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Češke u petak, od 20.45 časova na pripremnom turniru Superkup u Minhenu. Dan kasnije, naša selekcija igraće sa pobednikom ili poraženim iz duela Nemačke i Turske. Pešić je govorio o Minhenu, gradu… »
Pešić: Najviše me brine da li ćemo uopšte moći da računamo na Micića na EP

Pešić: Najviše me brine da li ćemo uopšte moći da računamo na Micića na EP

Radio sto plus pre 6 sati
“Brinu nas, naravno, ove povrede. Moram da kažem najiskrenije, najviše me brine da li ćemo uopšte moći da računamo na Micića. Pokušava i on, pokušavamo i mi da ga vratimo, ali to teško ide”, rekao je Pešić, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije… »
Pešić upalio alarm zbog povrede Micića, veliki problem za Srbiju pred Evrobasket VIDEO

Pešić upalio alarm zbog povrede Micića, veliki problem za Srbiju pred Evrobasket VIDEO

Nova pre 6 sati
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, upalio je sve alarme pred Evrobasket zbog povređenog Vasilija Micića. Košarkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Češke u petak, 15. avgusta, od 20.45 časova na pripremnom turniru… »
Svetislav Pešić pred nastup u Minhenu: Da iskoristimo utakmice za napredovanje, brine me Micić

Svetislav Pešić pred nastup u Minhenu: Da iskoristimo utakmice za napredovanje, brine me Micić

Dnevnik pre 6 sati
Seniorska reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Češke u petak, 15. avgusta, od 20.45 časova na pripremnom turniru Superkup u Minhenu. Dan kasnije, naša selekcija igraće sa pobednikom ili poraženim iz duela Nemačke i Turske. Selektor Svetislav… »
Šok za Srbiju: Svetislav Pešić zabrinuo naciju - Vasilije Micić ne ide na Evrobasket?!

Šok za Srbiju: Svetislav Pešić zabrinuo naciju - Vasilije Micić ne ide na Evrobasket?!

Večernje novosti pre 6 sati
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić rekao je da postoji ozbiljna šansa da Vasilije Micić ne ode na Evropsko prventvo. Foto: Profimedia Alen Smailagić i Uroš Trifunović nisu doputovali sa ekipom u Nemačku zbog povreda, ali… - Nismo baš sjajni… »
Srbija bez Micića na Evrobasketu?!

Srbija bez Micića na Evrobasketu?!

B92 pre 6 sati
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić rekao je da postoji ozbiljna šansa da Vasilije Micić ne ode na Evropsko prventvo. Micić se već neko vreme oporavlja od povrede, a situacije i dalje nije obećavajuća. Kako je istakao selektor oporavak "teško ide"… »
Pešić: Najviše me brine Micićeva povreda, čekaju nas dobre provere

Pešić: Najviše me brine Micićeva povreda, čekaju nas dobre provere

RTS pre 7 sati
Selektor Srbije Svetislav Pešić rekao je pred početak pripremnog turnira u Minhenu da ga brine povreda Vasilija Micića, kao i da očekuje kvalitetne provere do početka Evropskog prvenstva. Košarkaši Srbije od 20.45 protiv Češke igraju prvi od dva… »
Svetislav Pešić otkrio loše vesti za Srbiju: "Nismo baš sjajni, brine me da li ćemo računati na njega, ne ide"

Svetislav Pešić otkrio loše vesti za Srbiju: "Nismo baš sjajni, brine me da li ćemo računati na njega, ne ide"

Telegraf pre 7 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije pred sobom ima duel sa Češkom, koji je na programu u petak, 15. avgusta, s početkom od 20 časova i 45 minuta na Superkupu u Minhenu, dok će samo dan kasnije igrati protiv pobednika ili poraženog iz duela Nemačke i Turske… »
Gde gledati meč Srbija – Češka? Pešiću će ovo biti od velikog značaja

Gde gledati meč Srbija – Češka? Pešiću će ovo biti od velikog značaja

Nova pre 8 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u Minhenu gde je očekuje pripremni turnir za Evrobasket - Superkup. Naša selekcija sastaće se od 20.45 sa reprezentacijom Češke, dok je od 18.30 na programu duel Nemačke i Turske. Poraženi iz ta dva susreta… »
Pešićevi orlovi startuju na Superkupu u Minhenu: Evo gde možete da gledate meč Srbija - Češka

Pešićevi orlovi startuju na Superkupu u Minhenu: Evo gde možete da gledate meč Srbija - Češka

Kurir pre 8 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije u petak i subotu igra na Superkupu u Minhenu. Biće to dobre dve provere za selekciju Svetislava Pešića uoči Evropskog prvenstva. Srbija od 20.45 časova u polufinalu igra protiv Češke, a prenos možete gledati na RTS1. Od… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos košarkaša Srbija - Češka u sklopu priprema za Evrobasket

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos košarkaša Srbija - Češka u sklopu priprema za Evrobasket

Telegraf pre 10 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije u petak i subotu igra na turniru u Minhenu, gde će najpre odmeriti snage sa selekcijom Češke Republike, sa početkom u 20:45. U zavisnosti od ishoda ovog meča i duela Nemačka - Turska, u subotu ćemo imati narednog… »
Evo gde možete da gledate uživo prenos košarkaša Srbija - Slovenija u polufinalu Evrobasketa u16

Evo gde možete da gledate uživo prenos košarkaša Srbija - Slovenija u polufinalu Evrobasketa u16

Telegraf pre 13 sati
Kadetska košarkaška reprezentacija Srbije u Gruziji u petak igra meč polufinala Evropskog prvenstva protiv Slovenije. Pobednik će overiti medalju, a mi ćemo svim srcem biti uz Orlove. Srbija je u grupi bila bolja od Gruzije i Nemačke, poražena je od… »

Vesti dana »