Povezane vesti

Srbija protiv Nemačke u finalu Superkupa u Minhenu

Srbija protiv Nemačke u finalu Superkupa u Minhenu

RTV pre 1 sat
MINHEN - Dan posle pobede nad Češkom na Superkupu u Nemačkoj, košarkaši Srbije igraju protiv domaćina turnira, a ova utakmica biće poslednja priprema pred generalnu probu protiv Slovenije u Beogradskoj areni. Utakmica počinje u 20.45 časova. Srbija je u… »
Ispovest Tristana Vukčevića: "Grci me jesu glaedali, ali nije bilo teško da donesem odluku"

Ispovest Tristana Vukčevića: "Grci me jesu glaedali, ali nije bilo teško da donesem odluku"

Telegraf pre 38 minuta
Košarkaška reprezentacija Srbije večeras će odigrati finale Superkupa u Minhenu i to protiv selekcije Nemačke u sklopu priprema za Evrobasket, a uoči toga zanimlju ispovest je imao Tristan Vukčević. Nije mu bilo teško da izabere Orlove uprkos tome što su… »
Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Moja greška“ /video/

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Moja greška“ /video/

Sputnik pre 3 sata
Nije dugo trebalo da se oglasi Nikola Topić, povodom situacije sa Nikolom Jokićem, u kojoj ga je najbolji košarkaš Srbije i sveta prekorio što se nije pozdravio sa svim saigračima prilikom dolaska na klupu. Mladi as Oklahome, digao je ruku, priznao… »
Topić o Jokiću: "Glupa pitanja, ali..." VIDEO

Topić o Jokiću: "Glupa pitanja, ali..." VIDEO

B92 pre 3 sata
Nikola Topić, mladi srpski košarkaš, priznao je da konstantno pita Nikolu Jokića za savete. Topić se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije Srbije za Evrobasket, ali još nije sigurno da li će se naći u 12 na finalnom spisku. "Imao sam dugu pauzu… »
Da li je ovo znak? Dvojica najmlađih dobila zadatak, Pešić "crta" 12 za Eurobasket

Da li je ovo znak? Dvojica najmlađih dobila zadatak, Pešić "crta" 12 za Eurobasket

Mondo pre 4 sati
Ko će da bude na konačnom spisku reprezentacije Srbije za Eurobasket (od 27. avgusta do 14. septembra)? To je pitanje na koje cela nacija čeka da čuje odgovor. Ono što je možda i znak o načinu na koji razmišlja selektor Svetislav Pešić stiglo je iz… »
Oglasili se iz Denvera: "Selektor Pešić i Srbija su ukrali..." VIDEO

Oglasili se iz Denvera: "Selektor Pešić i Srbija su ukrali..." VIDEO

B92 pre 3 sata
Navijačka stranica Denver Nagetsa se oglasila povodom meča Srbije i Češke. Košarkaška reprezentacija Srbije rutinski je pobedila Češku sa 113:84, u okviru pripremnog Superkupa u Minhenu. U centru pažnje je bio Nikola Jokić, jedan od najboljih igrača… »
Nemačka sa dosta problema dočekuje Srbiju i Jokića

Nemačka sa dosta problema dočekuje Srbiju i Jokića

B92 pre 4 sati
Kod nemačkih košarkaša ne ide sve glatko, ipak ostvarena je i treća pobeda u Minhenu - gde se sastaju sa timom Srbije. Posle dve pobede, tim selektora Aleksa Mumbrua dobio je i treći meč protiv snažnog protivnika pred Evropsko prvenstvo (27. avgust – 14… »
Vukčević: "Doneo sam najbolju odluku" VIDEO

Vukčević: "Doneo sam najbolju odluku" VIDEO

B92 pre 3 sata
Srpski košarkaš Tristan Vukčević, debitant u reprezentaciji je govorio o svom dosadašnjem iskustvu. Vukčević se opredelio da igra za Srbiju, iako je mogao da izabere i Grčku. Ipak, poslušao je svoje srce. "Nije bilo toliko teško. Grci su došli da me… »
Nikola Topić javno odgovorio Jokiću na zamerku, usledilo munjevito izvinjenje: "Moja greška..."

Nikola Topić javno odgovorio Jokiću na zamerku, usledilo munjevito izvinjenje: "Moja greška..."

Telegraf pre 4 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije u petak je porazila Češku u Minhenu u okviru pripremnog turnira 113:84 i za subotu zakazala finale protiv domaćina i velikog rivala sa poslednja dva velika takmičenja Nemačke. Orlovi su napadački bili sjajni. Nikola Jokić… »
Tristan o odluci da igra za Srbiju: "Grci su došli da me vide, ali doneo sam najbolju odluku"

Tristan o odluci da igra za Srbiju: "Grci su došli da me vide, ali doneo sam najbolju odluku"

Sportske.net pre 4 sati
Srpski krilni centar Tristan Vukčević provodi svoje prvo leto u nacionalnom timu Srbije koji je odabrao pre grčkog. Imao je opciju da kao neko ko je rođen i odrastao u Grčkoj zaigra za tu zemlju, ali srce mu je reklo - Srbija. "Nije bilo toliko teško… »
Topić otkrio zašto mu je Jokić održao lekciju: "Pogrešio sam, trebalo je odmah to da uradim"

Topić otkrio zašto mu je Jokić održao lekciju: "Pogrešio sam, trebalo je odmah to da uradim"

Mondo pre 4 sati
Nikola Topić (20) dobio je lekciju za pamćenje od najboljeg košarkaša planete. Nikola Jokić (30) objasnio je mladom saigraču u reprezentaciji da mora da pazi na detalje. Na meču protiv Češke, koji je Srbija ubedljivo dobila u okviru priprema za… »
Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“

Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“

Nova pre 5 sati
Tristan Vukčević, košarkaš reprezentacije Srbije, izneo je svoje utiske o dosadašnjim pripremama za Evrobasket. Srbija je do sada slavila na svih pet pripremnih utakmica, a u nedelju je u Minhenu očekuje finale prijateljskog turnira protiv Nemačke… »
Hoćeš li biti u 12? Tristan Vukčević imao je kratak odgovor

Hoćeš li biti u 12? Tristan Vukčević imao je kratak odgovor

Sport klub pre 4 sati
“Nadam se!”, poručio je nekadašnji košarkaš Partizana i Real Madrida, a sada član Vašington Vizardsa. Topić: Jokića „smaram“ pitanjima; Osećaj čudan, ali dobar Tristan Vukčević, koji je u martu napunio 22 godine, nedavno je definitivno prelomio da će… »
Korak do trona – kadeti Srbije za zlato u Tbilisiju protiv Litvanije

Korak do trona – kadeti Srbije za zlato u Tbilisiju protiv Litvanije

RTS pre 5 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije do 16 godina igraće meč za zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Tbilisiju protiv selekcije Litvanije od 19 časova. Kadetska reprezentacija Srbije plasirala se u veliko finale Evropskog prvenstva u Tbilisiju, nakon što… »
Ovako je Jokić očitao lekciju Topiću VIDEO

Ovako je Jokić očitao lekciju Topiću VIDEO

B92 pre 5 sati
Tokom prijateljske utakmice reprezentacije Srbije, Nikola Jokić je naučio Nikolu Topića važnom lekcijom. Jokić i Topić bili su deo sastava u duelu Srbije i Češke, koji je olako pripao "Orlovima". Bilo je dosta zanimljivih stvari na toj utakmici, pre… »
Ljudi moji, šta ovo radi Jokić? Ceo svet bruji o njegovoj magiji u dresu Srbije (video)

Ljudi moji, šta ovo radi Jokić? Ceo svet bruji o njegovoj magiji u dresu Srbije (video)

Večernje novosti pre 4 sati
NAJBOLjI košarkaš planete Nikola Jokić u meču protiv Češke pokazao je zbog čega je neprikosnoven u NBA ligi. FOTO: Begum Unal/KSS Žrtva moćne Srbije bila je i Češka, koja je ispraćena sa terena uz poraz od 29 poena razlike, a tokom treće deonice viđen je… »
U Srbiji nema sujete: Jokić „školovao“ Topića /video/

U Srbiji nema sujete: Jokić „školovao“ Topića /video/

Sputnik pre 6 sati
Nikola Jokić još jednom je pokazao zbog čega je najveći i najbolji košarkaš sveta, ponos i dika Srbije. Naime, Denverov superstar i lider Orlova, uz kapitena Bogdana Bogdanovića, skrenuo je pažnju imenjaku Topiću da se nije pozdravio sa celom klupom… »
Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Nema ljutnje, to je moj veteran“ VIDEO

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Nema ljutnje, to je moj veteran“ VIDEO

Nova pre 5 sati
Nikola Topić, bek košarkaške reprezentacije Srbije, sumirao je utiske nakon pripremne utakmice protiv Češke u kojoj je Srbija slavila sa 113:84. Topić je na ovom meču imao pet poena uz četiri asistencije za nepunih 15 minuta u igri. U izostanku Vasilija… »
Topić: Jokića „smaram“ pitanjima; Osećaj čudan, ali dobar

Topić: Jokića „smaram“ pitanjima; Osećaj čudan, ali dobar

Sport klub pre 5 sati
Mladi plejmejker reprezentacije Srbije Nikola Topić ističe da mu je tokom Letnje lige bilo neobično igra utakmice posle duge pauze. Topić je u Oklahoma Siti Tanderu propustio celu ruki sezonu jer se oporavljao od pokidanog prednjeg ukrštenog ligamenta… »
Topić o Jokićevoj sugestiji da pozdravi klupu: "Ništa strašno. Ljubav. Moj veteran"

Topić o Jokićevoj sugestiji da pozdravi klupu: "Ništa strašno. Ljubav. Moj veteran"

Sportske.net pre 5 sati
Plejmejker reprezentacije Srbije Nikola Topić pričao je za zvanični kanal Košarkaškog saveza naše zemlje o svom dosadašnjem iskustvu u seniorskom nacionalnom timu. On se posle godinu dana pauze zbog operacije nedavno vratio i zaigrao za šampione Oklahoma… »
Čitaoci B92.sport: Bogdanović ispred Jokića, Pešić ni vrlo dobar

Čitaoci B92.sport: Bogdanović ispred Jokića, Pešić ni vrlo dobar

B92 pre 5 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije je deklasirala Češku sa 113:84, u okviru polufinala pripremnog Superkupa u Minhenu, a čitaoci B92.sport su mogli da ocene igru "Orlova". Izabranici Svetislava Pešića su diktirali ritam meča i upisali rutinsku pobedu, a… »
Nikad jače reči najboljeg košarkaša Nemačke o Jokiću pred meč sa Srbijom: "Jednostavno je..."

Nikad jače reči najboljeg košarkaša Nemačke o Jokiću pred meč sa Srbijom: "Jednostavno je..."

Telegraf pre 6 sati
Završni deo priprema za košarkašku reprezentaciju Srbije kreće početkom sledeće nedelje, a pre toga će u finalu prijateljskog turnira pod nazoviom Superkup u Minhenu Orlovi odigrati meč protiv domaćina Nemačke. Srbija je u petak porazila Češku 113:84… »
Kapiten Bogdanović zna šta Srbi treba da poprave

Kapiten Bogdanović zna šta Srbi treba da poprave

Vesti online pre 7 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije od 20.45 igra sa Nemačkom u važnoj pripremnoj utakmici pred Evrobasket. Na Superkupu u Minhenu, Srbija je deklasirala Češku sa 113:84. Najefikasniji je bio Bogdan Bogdanović sa 20 poena, Jokić je imao 12 poena i 6… »
Pešić: Nemamo kontinuitet igre u odbrani; Bogdanović: Još uvek vežbamo i treniramo

Pešić: Nemamo kontinuitet igre u odbrani; Bogdanović: Još uvek vežbamo i treniramo

RTS pre 8 sati
Selektor Srbije Svetislav Pešić i kapiten Bogdan Bogdanović ističu da ekipa još uvek nije na željenom nivou, posebno u odbrani. Uoči finala sa Nemačkom naglašavaju da je proces priprema u toku, a rezultati trenutno manje važni od igre i uigranosti tima… »
Kadeti Srbije u finalu EP posle izvanredne igre i ubedljive pobede nad Slovenijom

Kadeti Srbije u finalu EP posle izvanredne igre i ubedljive pobede nad Slovenijom

Morava info pre 8 sati
Kadetska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva (U16), pošto je sinoć u Tbilisiju u polufinalu pobedila selekciju Slovenije rezultatom 90:58. Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Ognjen Simjanovski, koji je postigao… »
"Pokrao nas Svetislav Pešić": Iz Denvera optužili selektora Srbije, a zaboravili ko je tu s Jokićem

"Pokrao nas Svetislav Pešić": Iz Denvera optužili selektora Srbije, a zaboravili ko je tu s Jokićem

Mondo pre 8 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije rutinski je pobedila Češku (113:84) na Superkupu u Minhenu, a kao i obično sve se vrtelo oko najboljeg igrača sveta Nikole Jokića. Iako statistički ne može da se kaže da je dominirao kao što smo navikli od njega u NBA… »
"Selektor zna kada smo malo opušteniji": Bogdana posle pobede pitali za tajm-aut i Pešićev bes

"Selektor zna kada smo malo opušteniji": Bogdana posle pobede pitali za tajm-aut i Pešićev bes

Mondo pre 7 sati
Srbija je lako i ubedljivo pobedila Češku na pripremnom turniru u Minhenu (113:84). Osim malog "štucanja" u odbrani u prvom poluvremenu, srpski tim je odigrao odličan meč i nije dozvolio rivalu ni da se ponada da može da napravi čudo. Kapiten Bogdan… »
Ovo su najnovije vesti o Miciću

Ovo su najnovije vesti o Miciću

B92 pre 7 sati
Selektor Srbije Svetislav Pešić se još jednom dotakao zdravstvenog stanja plejmejkera Srbije - Vasilija Micića. Srbija je upisala i peti trijumf na pripremama posle pobeda protiv Bosne i Hercegovine i Poljske u Beogradu, Grčke (76:66) i Kipra (122:55) u… »
Bogdan "pecnuo" Pešića: "I on još uvek vežba!" VIDEO

Bogdan "pecnuo" Pešića: "I on još uvek vežba!" VIDEO

B92 pre 8 sati
Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije, prokomentarisao je duel sa Češkom na prijateljskom turniru u Minhenu. Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Češku 113:84 u polufinalu Superkupa u Minhenu, u sklopu priprema za Evrobasket… »
Repriza manile u Minhenu: Evo ko prenosi meč Srbija - Nemačka

Repriza manile u Minhenu: Evo ko prenosi meč Srbija - Nemačka

Večernje novosti pre 7 sati
Košarkaši Srbije igraće večeras od 20.45 časova protiv Nemačke u finalu pripremnog turnira Superkup u Minhenu. FOTO: Begum Unal/KSS Srbija je u petak u polufinalu savladala Češku 113:84, dok je Nemačka bila bolja od Turske 73:71. - Mislim da smo odigrali… »
Košarkaši Srbije pobedili Češku na turniru u Minhenu

Košarkaši Srbije pobedili Češku na turniru u Minhenu

Nedeljnik pre 9 sati
Muška košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale prijateljskog turnira u Minhenu, pošto je večeras u polufinalu pobedila selekciju Češke 113:84 (29:21, 32:27, 31:20, 21:16). Najefikasniji kod reprezentacije Srbije bio je kapiten Bogdan… »
"Trener Pešić je to ukrao!" Amerikanci se oglasili zbog selektora Srbije: "Optužili ga za pljačku" i poslali poruku čitavoj…

"Trener Pešić je to ukrao!" Amerikanci se oglasili zbog selektora Srbije: "Optužili ga za pljačku" i poslali poruku čitavoj…

Kurir pre 8 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije još jednom je demonstrirala silu i ubedljivo je savladala Češku na pripremnom Superkupu u Minhenu. Četa Svetislava Pešića slavila je sa 113:84 i u finalnom meču igraće protiv domaćina Nemačke. Ova utakmica dospela je u… »
Kad Srbija igra za titulu Eurobasketa? Kusturica "režira" zlato, a prenos samo na jednom mestu

Kad Srbija igra za titulu Eurobasketa? Kusturica "režira" zlato, a prenos samo na jednom mestu

Mondo pre 9 sati
Kadetska košarkaška reprezentacija Srbije (U-16) izborila je finale Eurobasketa sjajnom igrom protiv Slovenije. Naši talentovani košarkaši pobedili su Sloveniju ubedljivo (90:58) i time su poslali poruku da su došli po zlato u Tbilisi, i da se neće… »
Kapiten Bogdanović zna šta Orlovi treba da poprave

Kapiten Bogdanović zna šta Orlovi treba da poprave

Sport klub pre 8 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije od 20.45 igra sa Nemačkom u važnoj pripremnoj utakmici pred Evrobasket. Na Superkupu u Minhenu, Srbija je deklasirala Češku sa 113:84. Najefikasniji je bio Bogdan Bogdanović sa 20 poena, Jokić je imao 12 poena i 6… »
Nikola Jokić očitao lekciju saigraču: Zbog ovoga mu se divi cela Srbija (video)

Nikola Jokić očitao lekciju saigraču: Zbog ovoga mu se divi cela Srbija (video)

Večernje novosti pre 9 sati
SRBIJA nastavlja pripreme za Evropsko prvenstvo. U Minhenu je pala Češka (113:84), a jedan trenutak posebno je oduševio naciju. FOTO: Begum Unal/KSS Nikola Jokić ne samo da je najbolji košarkaš naše reprezentacije, već je i odličan mentor mlađim… »
"I pešić još uvek vežba": Bogdan Bogdanović otvoreno nakon pobede nad Češkom (video)

"I pešić još uvek vežba": Bogdan Bogdanović otvoreno nakon pobede nad Češkom (video)

Večernje novosti pre 8 sati
Kapiten Bogdan Bogdanović rekao je posle meča sa Češkom da je ekipa koju predvodi na parketu mogla da odigra bolje, ali da su još uvek u procesu treninga. FOTO: Begum Unal/KSS Na početku je Bogdanović analizirao meč. - Respektabilno smo odigrali i drago… »
"Jokić je lud": Ameri poludeli nakon Nikolinog poteza u dresu Srbije (video)

"Jokić je lud": Ameri poludeli nakon Nikolinog poteza u dresu Srbije (video)

Večernje novosti pre 8 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Češku u Minhenu, a pažnju javnosti svojim potezima najviše je privukao Nikola Jokić koji se u potpunosti stavio u službu tima. FOTO: Begum Unal/KSS Zvezda Denvera je meč završila sa 12 poena, četiri skoka i… »
Ameri u neverici zbog Svetislava Pešića, javili se posle meča Srbija - Češka zbog onoga što je selektor uradio

Ameri u neverici zbog Svetislava Pešića, javili se posle meča Srbija - Češka zbog onoga što je selektor uradio

Telegraf pre 9 sati
Dobra predstava reprezentacije Srbije protiv Češke u Minhenu (113:84) prethodne večeri unela je dodatnu dozu samopouzdanja u timu, koji će vrlo brzo biti u Rigi na Evropskom prvenstvu. Ubedljivo prvo poluvreme, a onda i razrada u drugom mogu da zadovolje… »
Ergin Ataman prebledeo zbog Jokića, Bogdana i ekipe! Slošilo mu se u trenutku, a kamere sve ispratile: Sve mu je preselo, nije…

Ergin Ataman prebledeo zbog Jokića, Bogdana i ekipe! Slošilo mu se u trenutku, a kamere sve ispratile: Sve mu je preselo, nije…

Kurir pre 10 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije izgleda zaista fenomenalno pred start Eurobasketa. Četa Svetislava Pešića zgromila je Češku u polufinalu pripremnog Superkup turnira u Minhenu (113:84), te će se u finalnom meču sastati protiv Nemačke koja je bila bolja… »
"Jokić je lud" Amerikanci morali da se oglase zbog Srbina! Ostali su u neverici, objavili snimak koji ih je zaprepastio…

"Jokić je lud" Amerikanci morali da se oglase zbog Srbina! Ostali su u neverici, objavili snimak koji ih je zaprepastio…

Kurir pre 9 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Češku rezultatom 113:84 u pripremnom meču odigranom na turniru u Nemačkoj. "Orlove" u subotu čeka finalna utakmica protiv selekcije domaćina, Nemačke, od 20.45. Odigrali su košarkaši Srbije fenomenalan meč… »
Gde i kada gledati Srbiju i Nemačku u finalu turnira u Minhenu?

Gde i kada gledati Srbiju i Nemačku u finalu turnira u Minhenu?

Nova pre 9 sati
Košarkaške reprezentacije Srbije i Nemačke sastaće se u subotu od 20 sati i 45 minuta u finalu pripremnog turnira u Minhenu. Prenos utakmice obezbeđen je na kanalu RTS 1, tako da će moći da je isprati cela Srbija. „Orlovi“ su u polufinalu bili bolji od… »
Pešić ljut zbog odbrane Srbije, pričao i o povredi Micića VIDEO

Pešić ljut zbog odbrane Srbije, pričao i o povredi Micića VIDEO

Nova pre 9 sati
Iako je košarkaška reprezentacija Srbije pobedila selekciju Češke (113:84) u pripremnom meču, selektor Svetislav Pešić nije bio zadovoljan igrom u odbrani. “Nemamo kontinuitet igre u odbrani, tu moramo puno da radimo. Češka je protivnik koji nama ne… »
"Videćemo"... Svetislav Pešić još jednom o stanju Vasilija Micića

"Videćemo"... Svetislav Pešić još jednom o stanju Vasilija Micića

Večernje novosti pre 10 sati
Srpska košarkaška reprezentacija pobedila je Češku rezultatom 113:84 u pripremnom periodu za Evropsko prvenstvo. Bila je to peta pobeda u nizu za izabranike Svetislava Pešića. Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ Nakon meča govorio je selektor "orlova" sa… »
Svi pričaju o "nebeskom" dodavanju Nikole Jokića protiv Češke, ovaj potez je oduševio Evropu

Svi pričaju o "nebeskom" dodavanju Nikole Jokića protiv Češke, ovaj potez je oduševio Evropu

Telegraf pre 10 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije porazila je Češku 113:84 u okviru polufinala prijateljskog turnira u Minhenu, nazvanog Superkup, sa čak 113:84 i tako se plasirala u finale, koje je na programu već ove večeri. Rival će biti Nemačka, koja je porazila… »
Stvara se novo rivalstvo u svetskoj košarci - Srbija protiv Nemačke pred start Evrobasketa (20.45, RTS 1)

Stvara se novo rivalstvo u svetskoj košarci - Srbija protiv Nemačke pred start Evrobasketa (20.45, RTS 1)

RTS pre 11 sati
Dan posle pobede nad Češkom na Superkupu u Nemačkoj, košarkaši Srbije igraju protiv domaćina turnira, a ova utakmica biće poslednja priprema pred generalnu probu protiv Slovenije u Beogradskoj areni. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a od 20.45, a… »
"Ljudi moji, šta me snađe": Ataman došao da špijunira Srbiju, pa mu brzo preselo

"Ljudi moji, šta me snađe": Ataman došao da špijunira Srbiju, pa mu brzo preselo

Mondo pre 10 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije igra zaista sjajno na pripremama za Eurobasket 2025, a još jednu odličnu predstavu videli smo u polufinalu Superkupa u Minhenu protiv Češke. Iako je selektor "orlova" Pešić morao da održi jedan glasan tajm-aut da razmrda… »
Jokićeva lekcija Topiću! Džoker prevaspitavao mladog saigrača usred meča Srbije i Češke! Zamerio mu je jedno, usledila je…

Jokićeva lekcija Topiću! Džoker prevaspitavao mladog saigrača usred meča Srbije i Češke! Zamerio mu je jedno, usledila je…

Kurir pre 10 sati
Košarkaši Srbije ubedljivo su savladali Češku rezultatom 113:84 u polufinalnom meču pripremnog Superkupa u Minhenu, te će se u finalu sastati sa domaćinom Nemačkom koja je bila bolja od Turske posle neizvesne završnice (73:71). Meč Srbije i Češke… »
Bogdanović pričao o burnom tajm-autu Pešića, zna šta „orlovi“ moraju bolje da urade VIDEO

Bogdanović pričao o burnom tajm-autu Pešića, zna šta „orlovi“ moraju bolje da urade VIDEO

Nova pre 10 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Češke u Minhenu na pripremnom turniru za Evrobasket sa 113:84, a evo kako je kapiten Bogdan Bogdanović sumirao utiske posle meča. Bogdanović je meč završio sa 20 poena uz šut iz igre 7/11 (3/5 za tri… »
Ozbiljna provera za "orlove": Evo gde možete gledati direktan prenos finala Superkupa u Minhenu između Srbije i Nemačke

Ozbiljna provera za "orlove": Evo gde možete gledati direktan prenos finala Superkupa u Minhenu između Srbije i Nemačke

Kurir pre 11 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije u subotu od 20.45 igra finalni meč pripremnog Superkupa u Minhenu protiv selekcije Nemačke. "Orlovi" su pregazili Čehe u polufinalu rezultatom 113:84, dok su Nemci dobili Tursku posle velike borbe - 73:71. Sva dešavanja… »
Gde i kada gledati kadete Srbije u borbi za evropsko zlato?

Gde i kada gledati kadete Srbije u borbi za evropsko zlato?

Nova pre 11 sati
Kadetska reprezentacija Srbije (U16) igraće u subotu od 19 sati u finalu Evropskog prvenstva u Gruziji. Srbija je u polufinalu pobedila Sloveniju sa ubedljivih 90:58, a rival u borbi za zlato biće joj reprezentacija Litvanije. U drugom polufinalu… »
Evo gde možete da gledate TV prenos meča Srbija - Nemačka u finalu Superkupa u Minhenu

Evo gde možete da gledate TV prenos meča Srbija - Nemačka u finalu Superkupa u Minhenu

Telegraf pre 10 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije upisala je ubedljivu pobedu nad selekcijom Češke i zakazala meč sa Nemačkom u finalu Superkupa u Minhenu, koji se igra u sklopu priprema za Evrobasket. Orlovi su slavili rezultatom 113:84, a meč protiv Češke poslužio je… »
Orlovi potvrdili razliku u klasi

Orlovi potvrdili razliku u klasi

Sportski žurnal pre 13 sati
Srbija nadigrala Češku na Superkupu u Minhenu. Srbija je rutinski savladala reprezentaciju Češke – 113:84 u polufinalu Superkupa u Minhenu i večeras (20.45) će igrati protiv domaćina Nemačke u borbi za trofej. Izuzetno potentan i ubitačan bio je napad… »
Košarka: Večeras Nemačka i favorit Srbija

Košarka: Večeras Nemačka i favorit Srbija

Dojče vele pre 15 sati
Kod nemačkih košarkaša ne ide sve glatko, ipak ostvarena je i treća pobeda u Minhenu - gde se večeras sastaju sa timom Srbije. Posle dve pobede, tim selektora Aleksa Mumbrua dobio je i treći meč protiv snažnog protivnika pred Evropsko prvenstvo (27… »

Vesti dana »