Povezane vesti
Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 4 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da je dao instrukcije da trenutno počnu pregovori u cilju oslobađanja svih talaca u Gazi, dok se istovremeno radi na odobravanju vladinog plana radi zauzimanja grada Gaza. U kratkoj video poruci snimljenoj… »
Netanjahu želi okončanje rata pod uslovima izralea: Naredio hitne pregovore za oslobađanje talaca
Blic pre 7 sati
Kancelarija izraelskog premijera Benjamina Netanjahua saopštila je danas da će premijer, kada bude određena lokacija pregovora, naložiti slanje izraelske delegacije koja će učestvovati u razgovorima o oslobađanju svih preostalih talaca i okončanju rata… »
Netanjahu naredio početak pregovora o oslobađanju izraelskih talaca i najavio plan o preuzimanju Gaze
Danas pre 7 sati
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da je naredio da odmah počnu pregovori o oslobađanju svih talaca u Gazi i da se istovremeno radi na odobrenju vladinog plana za preuzimanje grada Gaze, prenosi Tajms of Izrael. Netanjahu nije… »
Netanjahu Dao jasne instrukcije: Odmah da se krene sa pregovorima o oslobađanju svih talaca u Gazi!
Kurir pre 7 sati
To je, kako se navodi, odgovor na novi predlog primirja koji su predstavili posrednici. "Dao sam instrukcije da odmah počnu pregovori o oslobađanju svih naših talaca i da se rat okonča pod uslovima prihvatljivim Izraelu", rekao je premijer u videu koji… »
Vesti dana »

U naredna dva sada grad, pljuskovi i grmljavina pogodiće ove delove Srbije: Evo šta će se desiti 29. avgusta i kakav će biti kraj meseca
Nova pre 31 minutajoš 16 povezanih

Tramp: Prvi susret dva predsednika bez mene; Zelenski: Do kraja rata preko pritiska na Putina
RTS pre 31 minutajoš 7 povezanih