Повезане вести

"Си ми је лично упутио позив": Вучић из Пекинга: "Доћи ћемо у званичну државну посету Кини" (видео)

"Си ми је лично упутио позив": Вучић из Пекинга: "Доћи ћемо у званичну државну посету Кини" (видео)

Блиц 04.09.2025
Председник Си ме обавестио да Србија и даље може да очекује помоћ НР Кине. Састанак је био веома срдачан, ја сам много срећан када се тако заврши разговор, јер знам да смо нешто добро урадили за нашу земљу. Обрадовали су се… »
Вучић: Кинеске компаније показују велики интерес за инвестиције у Србији: Бићемо највећи произвођач бакра и злата у Европи…

Вучић: Кинеске компаније показују велики интерес за инвестиције у Србији: Бићемо највећи произвођач бакра и злата у Европи…

Блиц 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Пекингу да кинеске компаније показују велики интерес за инвестиције у Србији и навео да кинеске фирме у Србији данас запошљавају 41.000 људи, а да је у време када је постао… »
"То иритира Брисел, наравно": Вучић у Пекингу на војној паради, ЕУ ћути, а Трамп гунђа: Шта Србија добија овом посетом, а где…

"То иритира Брисел, наравно": Вучић у Пекингу на војној паради, ЕУ ћути, а Трамп гунђа: Шта Србија добија овом посетом, а где…

Блиц 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић завршава данас посету Кини, током које се састао са председником Русије Владимиром Путином и другим званичницима, међу којима и европским, и одржао низ састанака. Шта Србија овом посетом добија… »
"Си је био уз нас кад нам је било најтеже": Завршен састанак Вучића са Ђинпингом у Пекингу, ево о чему су разговарали (фото)…

"Си је био уз нас кад нам је било најтеже": Завршен састанак Вучића са Ђинпингом у Пекингу, ево о чему су разговарали (фото)…

Блиц 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председником Народне Републике Кине Си Ђинпингом у Пекингу. - Изразио сам захвалност председнику Народне Републике Кине Си Ђинпингу на срдачној добродошлици, изузетном… »
Вучић уз Путина и Сија, али у колажу: Председник кида дипломатију, а сарадник фотошоп

Вучић уз Путина и Сија, али у колажу: Председник кида дипломатију, а сарадник фотошоп

Луфтика 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се у Пекингу са председником Русије Владимиром Путином и председником Кине Сијем Ђинпингом, током вишедневне посете поводом обележавања 80 година од победе у Другом светском рату… »
РАТ У УКРАЈИНИ Коалиција вољних гарантује безбедност, 26 земаља се обавезало да распореди војне снаге у Украјини

РАТ У УКРАЈИНИ Коалиција вољних гарантује безбедност, 26 земаља се обавезало да распореди војне снаге у Украјини

Еуроневс 04.09.2025
Рат у Украјини траје 1.289 дана. Председник Владимир Путин изјавио је да је Русија спремна да се бори како би остварила све своје циљеве уколико Украјина не пристане на договор. Он је ову изјаву дао у Пекингу, након што је… »
Вучић из Пекинга о важном позиву који је добио

Вучић из Пекинга о важном позиву који је добио

Телеграф 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се из Пекинга, одакле је открио и важне новости: - Председник Си лично у разговору упутио је позив мени, као председнику, и нашој делегацији, да дођемо у државну посету Кини - рекао је… »
Зеленски реаговао на Путинов позив да дође у Москву

Зеленски реаговао на Путинов позив да дође у Москву

Вести онлине 04.09.2025
Као одговор на позив руског председника Путина да дође у Москву на разговоре, украјински председник Зеленски је изјавио да позив заправо значи да Путин не жели састанак. Зеленски: Русија је почела да прича о састанку, то није… »
Зеленски се обратио директно Путину: Ако хоћеш састанак...

Зеленски се обратио директно Путину: Ако хоћеш састанак...

Б92 04.09.2025
Украјински председник Володимир Зеленски скептично је реаговао на изјаве руског председника Владимира Путина да га чека у Москви на билатералним разговорима. "Састанак је неопходан. Не ради се о жељи, већ о нужности. Подржали… »
Кина чврсто стоји уз Србију! Важан и садржајан састанак председника Вучића и Сија

Кина чврсто стоји уз Србију! Важан и садржајан састанак председника Вучића и Сија

Ало 04.09.2025
Читајте у сутрашњем издању Ало! новина. Важан и садржајан састанак председника Вучића и Сија Кина чврсто стоји уз Србију! Си Ђинпинг позвао нашег шефа државе у државну посету, која ће бити реализована у наредних шест месеци… »
Како је Вучић у разговор са Сијем уденуо и обојену револуцију?

Како је Вучић у разговор са Сијем уденуо и обојену револуцију?

Данас 04.09.2025
Ко о чему председник Србије, Александар Вучић, о обојеним револуцијама, будући да је у нешто више од пола сата разговора са кинеским председником, Си Ђинпингом, уз важне теме о инвестицијама, војно-техничкој сарадњи… »
Вучић открио детаље разговора са Сијем у Пекингу

Вучић открио детаље разговора са Сијем у Пекингу

РТК 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је данашњи састанак са председником Кине Си Ђинпингом у Пекингу био изразито пријатељски и срдачан и да ће на лични позив Сија у наредних шест месеци доћи у званичну посету Кини… »
Вучић након састанка са Ђинпингом: Можемо да очекујемо помоћ Кине по питању КиМ

Вучић након састанка са Ђинпингом: Можемо да очекујемо помоћ Кине по питању КиМ

Глас Западне Србије 04.09.2025
Он је рекао да је са Ђинпингом говорио о инвестицијама у Србију. „Говорили смо и о војној сарадњи и о геополитици, као и о томе шта можемо да очекујемо од кинеских инвеститора. Молио сам за додсатне инвестиције, додатно… »
Вучић: Србија ће ускоро бити највећи произвођач бакра и злата у Европи

Југмедиа 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после састанка са председником Кине Си Ђинпингом, да ће Србија ускоро бити највећи произвођач бакра и злата у Европи захваљујући кинеским инвестицијама и поручио да су то… »
„Нешто ће се десити“: Шта се дешава са сусретом „очи у очи“ Путина и Зеленског?

„Нешто ће се десити“: Шта се дешава са сусретом „очи у очи“ Путина и Зеленског?

Данас 04.09.2025
Након недавног сусрета руског и америчког председника Владимира Путина и Доналда Трампа на Аљасци помпезно је најављиван сусрет председника Русије и Володимира Зеленског, председника Украјине. Међутим, историјског састанка још… »
Вучић са Сијем о обојеним револуцијама у Београду и Хонконгу

Вучић са Сијем о обојеним револуцијама у Београду и Хонконгу

Данас 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Пекингу да је са шефом кинске државе Сијем Ђинпингом разговарао о покушајима да се обојена револуција спроведе у Хонконгу и Београду, наводећи да кинеско руководство добро… »
Србија и Кина: Челични пријатељи чврсто заједно – планови за будућност

Србија и Кина: Челични пријатељи чврсто заједно – планови за будућност

Мондо 04.09.2025
Србија је око 110 пута мања од Народне Републике Кине по површини и више од 200 пута мања по броју становника. По утицају и економији разлике се не могу ни израчунати. Ипак, то Србији није препрека да стоји раме уз раме са… »
Вучић са Си Ђинпингом о штети коју праве блокадери и вештачкој интелигенцији

Вучић са Си Ђинпингом о штети коју праве блокадери и вештачкој интелигенцији

Радио сто плус 04.09.2025
Он је данас у обраћању српским новинарима у Пекингу рекао и да је са кинеским председником Си Ђинпингом током састанка, који је оценио као пријатељски и срдачан, разговарао о иницијативи за глобално управљање, о обојеним… »
Вучић: Молио сам Сија за инвестиције и договорио државну посету Кини

Радио сто плус 04.09.2025
Вучић је то рекао новинарима из Србије након састанка у Пекингу са кинеским председником Си Ђинпингом који је оценио као пријатељски и срдачан. Он је истакао да га је Си лично позвао у државну посету Кини, која би требало да се… »
Србија и Кина: Челични пријатељи чврсто заједно – планови за будућност – председник Си позвао председника Вучића и српску…

Србија и Кина: Челични пријатељи чврсто заједно – планови за будућност – председник Си позвао председника Вучића и српску…

Курир 04.09.2025
Србија је око 110 пута мања од Народне Републике Кине по површини и више од 200 пута мања по броју становника. По утицају и економији разлике се не могу ни израчунати. Ипак, то Србији није препрека да стоји раме уз раме са… »
Сусрет српског и кинеског председника: Србија и Кина челични пријатељи, позив кинеским компанијама за улагања

Сусрет српског и кинеског председника: Србија и Кина челични пријатељи, позив кинеским компанијама за улагања

РТВ 04.09.2025
ПЕКИНГ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Пекингу, на састанку са председником Кине Си Ђинпингом, да су Србија и Кина челични пријатељи и да трговинска размена две земље никада није била већа, а да је… »
Вучић: На лични позив Сија отићи ћу у званичну посету Кини у наредних шест месеци; Србија ће ускоро бити највећи произвођач…

Вучић: На лични позив Сија отићи ћу у званичну посету Кини у наредних шест месеци; Србија ће ускоро бити највећи произвођач…

РТВ 04.09.2025
ПЕКИНГ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је данашњи састанак са председником Кине Си Ђинпингом био изразито пријатељски и срдачан и да ће на лични позив Сија у наредних шест месеци доћи у званичну посету Кини… »

Бета 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да брз експоненцијални раст увоза и извоза са Кином показује ниво и озбиљност у сарадњи и искрено пријатељство. Вучић је то рекао новинарима из Србије након састанка у Пекингу са… »
Вучић: Председник Си ми лично упутио позив да дођем у државну посету, можемо да очекујемо подршку по разним питањима

Вучић: Председник Си ми лично упутио позив да дођем у државну посету, можемо да очекујемо подршку по разним питањима

Еуроневс 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић је рекао да је данас имао најважнији састанак у Пекингу са председником Кине Си Ђинпингом. Истакао је да је састанак био изузетно пријатељски и срдачан. "Оно што бих рекао да је добра вест за… »
Вучић: Молио сам Сија

Вучић: Молио сам Сија

Нова 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да брз експоненцијални раст увоза и извоза са Кином показује ниво и озбиљност у сарадњи и искрено пријатељство. Вучић је то рекао након састанка у Пекингу с кинеским… »
Вучић замолио кинеског председника да помогне Србији по питању инвестиција

Вучић замолио кинеског председника да помогне Србији по питању инвестиција

Слободна Европа 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се 4. септембра са председником Кине Си Ђинпингом у Пекингу и замолио га да Кина помогне Србији по питању инвестиција, преноси Радио-телевизија Србије. Председник Србије изјавио је и да… »

Нови магазин 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да брз експоненцијални раст увоза и извоза са Кином показује ниво и озбиљност у сарадњи и искрено пријатељство. Вучић је то рекао након састанка у Пекингу са кинеским… »
Вучић из Пекинга: Добили смо позив за званичну државну посету Кини

Вучић из Пекинга: Добили смо позив за званичну државну посету Кини

РТС 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић је у обраћању јавности после састанка са лидером Народне Републике Кине Си Ђинпингом у Пекингу истакао да је Србија добила позив од стране Сија за државну посету Кини и да ће се обавити… »
"Председник Си ми је лично упутио позив": Обратио се Вучић након састанка са кинеским лидером

"Председник Си ми је лично упутио позив": Обратио се Вучић након састанка са кинеским лидером

Мондо 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се након састанка са председником НР Кине Си Ђинпингом. Он је навео да је састанак био срдачан. "Важно је да нашу сарадњу унапређујемо", поручио је Вучић. Како је навео, "председник Си… »
Вучић из Пекинга: "Кина највећи инвеститор"; "Србија ће ускоро бити највећи произвођач бакра и злата у Европи"

Вучић из Пекинга: "Кина највећи инвеститор"; "Србија ће ускоро бити највећи произвођач бакра и злата у Европи"

Б92 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић се, после јутрошњег састанка с председником Кине и одржаним састанцима с представницима најјачих кинеских компанија, укључио уживо из Пекинга сумирајући утиске. "Најважнији састанак с… »
"Поносан сам, показали су велики интерес за Србију": Вучић о улагањима кинеских компанија

"Поносан сам, показали су велики интерес за Србију": Вучић о улагањима кинеских компанија

Телеграф 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић налази се у посети Кини, током које се састао са председником Си Ђинпингом као и представницима бројних компанија. - Разговарали смо о подршци у сви сферама друштвеног живота, о сарадњи и… »

Телеграф 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после састанка са председником Кине Си Ђинпингом, да ће Србија ускоро бити највећи произвођач бакра и злата у Европи захваљујући кинеским инвестицијама и поручио да су то… »
Си Ђинпинг после сусрета с Вучићем поменуо песму „Бела ћао“ из филма Мост

Си Ђинпинг после сусрета с Вучићем поменуо песму „Бела ћао“ из филма Мост

Данас 04.09.2025
Председник Кине Си Ђинпинг изјавио је данас да Кина подржава залагање Србије да одржи национално јединство, интересе и социјалну стабилност, делећи са њом „челично пријатељство“. Си је на састанку са председником Србије… »
Вучић: На лични позив Сија отићи ћу у званичну посету Кини у наредних шест месеци

Вучић: На лични позив Сија отићи ћу у званичну посету Кини у наредних шест месеци

НИН 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је данашњи састанак са председникм Кине Си Ђинпингом био изразито пријатељски и срдачан и да ће на лични позив Сија у наредних шест месеци доћи у званичну посету Кини. "Састанак… »
Трумп оцијенио да Путин и Зеленски још нису спремни за мир, али 'нешто ће да се деси'

Трумп оцијенио да Путин и Зеленски још нису спремни за мир, али 'нешто ће да се деси'

Слободна Европа 04.09.2025
Предсједник САД-а Доналд Трумп је изјавио да је и даље предан постизању мировног споразума између Русије и Украјине упркос све већој неизвјесности у вези са одржавањем директних разговора између руског предсједника Владимира… »
(Видео) Председник Вучић иде у државну посету Кини у наредних шест месеци "Добио сам позив лично од Сија"

(Видео) Председник Вучић иде у државну посету Кини у наредних шест месеци "Добио сам позив лично од Сија"

Дневник 04.09.2025
Председник Си ме обавестио да Србија и даље може да очекује помоћ НР Кине. Састанак је био веома срдачан, ја сам много срећан када се тако заврши разговор, јер знам да смо нешто добро урадили за нашу земљу. Обрадовали су се… »
Кинески медији као ударну вест објавили да су се Вучић и Си састали

Еуроневс 04.09.2025
Водећи кинески медији пренели су као ударну вест да су се председник Србије Александар Вучић и кинески председник Си Ђинпинг састали данас у Пекингу. Вест су објавили агенција Синхуа, Глобал тајмс, Чајна дејли, ЦГТВ, Кинески… »

РТВ 04.09.2025
ПЕКИНГ - Водећи кинески медији пренели су као ударну вест да су се председник Србије Александар Вучић и кинески председник Си Ђинпинг састали данас у Пекингу. Вест су објавили агенција Синхуа, Глобал тајмс, Чајна дејли, ЦГТВ… »
Челично пријатељство Србије и Кине Председник Вучић: "Захвалио сам на великим инвестицијама, наша трговинска размена никада…

Челично пријатељство Србије и Кине Председник Вучић: "Захвалио сам на великим инвестицијама, наша трговинска размена никада…

Дневник 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Пекингу са председником Кине Си Ђинпингом. Вучић је изразио захвалност на топлом дочеку, изузетном гостопримству и непоколебљивој подршци коју Кина пружа Србији и њеном… »
Путин: Ако мирно решење није могуће, Русија ће задатке остварити оружјем

Путин: Ако мирно решење није могуће, Русија ће задатке остварити оружјем

Политика 04.09.2025
Путин је након посете Кини 3. септембра најавио спремност да, ако буде потребно, подигне ниво преговора са Украјином. Руски председник Владимир Путин изјавио је да ће Москва, уколико сукоб у Украјини не буде могао бити решен… »
Вучић се састао са председником Кине: "Челични пријатељи"

Вучић се састао са председником Кине: "Челични пријатељи"

Н1 Инфо 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изразио је захвалност председнику Кине Си Ђинпингу на срдачној добродошлици у Пекингу и подршци коју Кина континуирано пружа Србији, уз поруку да су две земље "челични пријатељи". "Ми Кину… »
Вучић са Сијем: "Србија и Кина челични пријатељи, позив кинеским компанијама за улагања"

Вучић са Сијем: "Србија и Кина челични пријатељи, позив кинеским компанијама за улагања"

Еуроневс 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се са председником Народне Републике Кине Си Ђинпингом у Пекингу. Вучић је изјавио, на састанку са председником Кине Си Ђинпингом, да су Србија и Кина челични пријатељи и да трговинска… »
Вучић након разговора са Си Ђинпингом: "Србија и Кина су челични пријатељи"

Вучић након разговора са Си Ђинпингом: "Србија и Кина су челични пријатељи"

Радио 021 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изразио је захвалност председнику Кине Си Ђинпингу на срдачној добродошлици у Пекингу и подршци коју Кина континуирано пружа Србији, уз поруку да су две земље "челични пријатељи". "Ми Кину… »
Трамп: Ускоро ће се нешто догодити у Украјини, али Путин и Зеленски нису спремни

Трамп: Ускоро ће се нешто догодити у Украјини, али Путин и Зеленски нису спремни

НИН 04.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да ће се ускоро "нешто догодити" у Украјини, али да руски председник Владимир Путин и украјински председник Володимир Зеленски још увек нису спремни за то. Он је рекао да је… »
Вучићева молба кинеском председнику: Ако можете, помозите нам по питању инвестиција и у будућности; Си: Желимо да унапредимо…

Вучићева молба кинеском председнику: Ако можете, помозите нам по питању инвестиција и у будућности; Си: Желимо да унапредимо…

РТС 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председником Народне Републике Кине Си Ђинпингом у Пекингу. Ако можете по питању инвестиција да нам помогнете у будућности, упутио је молбу Сију. Подржавамо залагање Србије… »
Вучић: Србија и Кина су челични пријатељи

Вучић: Србија и Кина су челични пријатељи

Нови магазин 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изразио је данас захвалност председнику Кине Си Ђинпингу на срдачној добродошлици у Пекингу и подршци коју Кина континуирано пружа Србији, уз поруку да су две земље "челични пријатељи". "Ми… »
Вучић у Пекингу са високим кинеским званичником: Србија високо цени подршку и поштовање које Кина показује према нама

Вучић у Пекингу са високим кинеским званичником: Србија високо цени подршку и поштовање које Кина показује према нама

Еуроневс 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се са чланом Сталног комитета Политичког бироа Централног комитета Комунистичке партије Кине и председавајућим Сталног комитета Свекинеског народног конгреса Џао Леђијем. "Са високим… »
Завршен састанак Вучића са Ђинпингом у Пекингу, ево о чему су разговарали

Завршен састанак Вучића са Ђинпингом у Пекингу, ево о чему су разговарали

Глас Западне Србије 04.09.2025
- Изразио сам захвалност председнику Народне Републике Кине Си Ђинпингу на срдачној добродошлици, изузетном гостопримству, искреном пријатељству и подршци коју Кина континуирано пружа нашем народу и нашој земљи. Србија и Кина… »
Си поручио Вучиц́у: Срби су се упорно борили против стране агресије и корачали ка независности

Си поручио Вучиц́у: Срби су се упорно борили против стране агресије и корачали ка независности

Спутник 04.09.2025
Кинески председник Си Ђинпинг изјавио је да Кина, делец́и челично пријатељство са Србијом, подржава залагање Србије да одржи национално јединство, интересе и социјалну стабилност, и да желимо да радимо са вама да бисмо ове… »
Председник Вучић се огласио из Пекинга након састанка са Си Ђинпингом: Ово је ВАЖНО за све грађане Србије!

Председник Вучић се огласио из Пекинга након састанка са Си Ђинпингом: Ово је ВАЖНО за све грађане Србије!

Телеграф 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Пекингу, на састанку са председником Кине Си Ђинпингом, да су Србија и Кина челични пријатељи и да трговинска размена две земље никада није била већа, а да је Иницијатива за… »
Вучић позвао Кину да још више инвестира у Србију

Вучић позвао Кину да још више инвестира у Србију

Блоомберг Адриа 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је на састанку са председником Кине КСи Јинпингом да су Србија и Кина челични пријатељи и да трговинска размена две земље никада није била већа. Вучић је КСију упутио и позив за нове… »
Вучић у Кини: Непомињање нових кинеских ПВО система, нови еВТОЛ произвођач у игри за ЕКСПО

Вучић у Кини: Непомињање нових кинеских ПВО система, нови еВТОЛ произвођач у игри за ЕКСПО

Танго Сикс 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић је током другог дана своје посете Кини медијима, између осталог, испричао и о сегментима посете везаним за цивилну и војну ваздухопловну технику, говорио је о намерама набавки и утисцима са… »
Вучиц́ са Сијем: Челични смо пријатељи! Србија подржава концепт Кине за ново глобално управљање

Вучиц́ са Сијем: Челични смо пријатељи! Србија подржава концепт Кине за ново глобално управљање

Спутник 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је данас у Пекингу, на састанку са председником Кине Си Ђинпингом, да су Србија и Кина челични пријатељи и да трговинска размена две земље никада није била вец́а, а да је Иницијатива… »
Вучић са Сијем: Србија и Кина челични пријатељи, позив кинеским компанијама за улагања

Вучић са Сијем: Србија и Кина челични пријатељи, позив кинеским компанијама за улагања

НИН 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Пекингу, на састанку са председником Кине Си Ђинпингом, да су Србија и Кина челични пријатељи и да трговинска размена две земље никада није била већа, а да је Иницијатива за… »
Кина ослонац Србије

Кина ослонац Србије

Вести онлине 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је данас у Пекингу, на састанку са председником Кине Си Ђинпингом, да су Србија и Кина челични пријатељи и да трговинска размена две земље никада није била вец́а, а да је Иницијатива… »
Вучић са Сијем: Србија и Кина челични пријатељи! Позив кинеским компанијама за улагања

Вучић са Сијем: Србија и Кина челични пријатељи! Позив кинеским компанијама за улагања

Блиц 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Пекингу, на састанку са председником Кине Си Ђинпингом, да су Србија и Кина челични пријатељи и да трговинска размена две земље никада није била већа, а да је Иницијатива за… »
Си: Кина, делећи челично пријатељство, подржава залагање Србије да одржи национално јединство

Си: Кина, делећи челично пријатељство, подржава залагање Србије да одржи национално јединство

Еуроневс 04.09.2025
Кинески председник Си Ђинпинг изјавио је да Кина, делећи челично пријатељство са Србијом, подржава залагање Србије да одржи национално јединство, интересе и социјалну стабилност, и да желимо да радимо са вама да бисмо ове… »
Вучић се састао са председником НР Кине Си Ђинпингом: Почео најважнији састанак у Пекингу

Вучић се састао са председником НР Кине Си Ђинпингом: Почео најважнији састанак у Пекингу

РИНА 04.09.2025
Вучић се састао са председником НР Кине Си Ђинпингом: Почео најважнији састанак у Пекингу Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председником Народне Републике Кине Си Ђинпингом у Пекингу. Састанку присуствују и… »

РИНА 04.09.2025
Вучић се састао са председником НР Кине Си Ђинпингом: Почео најважнији састанак у Пекингу Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председником Народне Републике Кине Си Ђинпингом у Пекингу. Састанку присуствују и… »
"Србија и Кина су челични пријатељи": Председник Вучић се састао са Си Ђинпингом

"Србија и Кина су челични пријатељи": Председник Вучић се састао са Си Ђинпингом

Мондо 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се са председником Народне Републике Кине Си Ђинпингом у Пекингу. "Изразио сам захвалност председнику Народне Републике Кине Си Ђинпингу на срдачној добродошлици, изузетном гостопримству… »
Вучић се састао са Си Ђипингом

Вучић се састао са Си Ђипингом

Данас 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се у Пекингу са кинеским председником Си Ђинпингом, којем је пренео да Србија доживљава Кину као искреног пријатеља и да не заборавља то што су та земља и председник Си били уз Србију… »
Си Ђинпинг: Србија и Кина раме уз раме у борби за мир (видео)

Си Ђинпинг: Србија и Кина раме уз раме у борби за мир (видео)

Политика 04.09.2025
Си је нагласио да се свет убрзано мења. ПЕКИНГ – Председник Народне Републике Кине Си Ђинпинг изјавио је да Кина, као челични пријатељ Србије, снажно подржава напоре наше земље да очува национално јединство, интересе и… »
Вучић се састао са председником Кине Си Ђинпингом у Пекингу

Вучић се састао са председником Кине Си Ђинпингом у Пекингу

Телеграф 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председником Народне Републике Кине Си Ђинпингом у Пекингу. Састанку присуствују и чланови српске делегације, министарка унутрашње и спољне трговине Јагода Лазаревић… »
Вучић: Молићу председника Сија за добре ствари за срб,за нас важне кинеске инвестиције

Вучић: Молићу председника Сија за добре ствари за срб,за нас важне кинеске инвестиције

Телеграф 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је Кина за Србију једна од најважнијих земаља у свету и да ће данас на састанку молити председника Си Ђинпинга за добре ствари за Србију, додајући да је уверен да ће нам он као… »
Вучић се састао са чланом Сталног комитета Политичког бироа Централног комитета КПК

Вучић се састао са чланом Сталног комитета Политичког бироа Централног комитета КПК

Телеграф 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са чланом Сталног комитета Политичког бироа Централног комитета КПК и председавајућим Сталног комитета Свекинеског народног конгреса Џао Леђијем у Великом дому народа у Пекингу… »

Вести дана »