Povezane vesti

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca

N1 Info pre 58 minuta
U petak, 12. septembra u 15 časova počeo je protest ispred zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu u ulici Stujeska 3 pod nazivom „Bukom za istinu!“, na koji su pozvali zborovi građana Novog Sada, jer je za tada zakazano saslušanje jednog od, kako ističu… »

Novi magazin pre 53 minuta
U petak, 12. septembra u 15 časova počeo je protest ispred zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu u ulici Stujeska 3 pod nazivom „Bukom za istinu!“, na koji su pozvali zborovi građana Novog Sada, jer je za tada zakazano saslušanje jednog od, kako ističu… »
Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h…

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h…

Volim Zrenjanin pre 2 sata
Zborovi grada Zrenjanina su i sutra, u subotu 13.09.2025. pozvali građane na NOVI PROTEST na Trgu Slobode, pod nazivom „Zrenjanin pripada slobodnim građanima!“. Oni su na poručili na društvenim mrežama: “Zato se ove subote okupljamo na Trgu dr Zorana… »
Advokati će na protestima nositi vidno obeležene prsluke

Advokati će na protestima nositi vidno obeležene prsluke

Moj Novi Sad pre 5 sati
Zborovi Novi Sad i studenti u blokadi obaveštavaju građane da će od sada advokati na protestima nositi vidno obeležene prsluke. Kako navode na svojim Instagram nalozima, ovo je uvedeno "kako bi građani mogli da ih uoče i odmah na licu mesta dobiju pravnu… »
U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća

Danas pre 5 sati
U Nišu će ovog vikenda biti organizovan drugi „protest protiv blokada“, u neformalnoj organizaciji vlasti Srpske napredne stranke. Protest će biti održan sutra, 13. septembra, od 18 sati, u parku preko puta Železničke stanice, a za sada nije poznato da… »
"Marš iz moje avlije": Protest protiv šetnje pristalica SNS-a u subotu u Petrovaradinu

"Marš iz moje avlije": Protest protiv šetnje pristalica SNS-a u subotu u Petrovaradinu

Moj Novi Sad pre 6 sati
Nakon najave naprednjaka da će u subotu šetati "protiv blokada" Petrovaradinom, i brzog odgovora zborova pristalicama SNS-a da nisu dobrodošli, danas je Zbor građana Petrovaradina pozvao građane na protest u subotu u 17 sati, u parku kod velike škole… »
Studenti i zborovi zovu na protest uoči skupa protiv blokada u Petrovaradinu: „Marš iz moje avlije“

Studenti i zborovi zovu na protest uoči skupa protiv blokada u Petrovaradinu: „Marš iz moje avlije“

Danas pre 5 sati
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta i novosadski zborovi pozvali su na skup „Marš iz moje avlije“ u subotu, 13. septembra, u Petrovaradinu, zbog okupljanja pristalica Srpske napredne stranke koji se protive blokadama. Naprednjaci se, peti vikend… »
Protestni vikend u Novom Sadu: Skupovi i kontraskupovi

Protestni vikend u Novom Sadu: Skupovi i kontraskupovi

Radio 021 pre 6 sati
U Novom Sadu se u subotu i nedelju očekuje protestni vikend. Tokom oba dana biće organizovani skupovi. Protestni dani u Novom Sadu se nastavljaju. U subotu će biti organizovana dva skupa, a u nedelju jedan. Građani protiv blokada Na skup u subotu su… »
Zborovi građana Novog Sada: Advokati će od sada nositi obeležja na protestima

Zborovi građana Novog Sada: Advokati će od sada nositi obeležja na protestima

Danas pre 7 sati
Zborovi građana u Novog Sadu najavili su da će advokati od sada na protestima nositi vidno obeležene prsluke, kako bi građani mogli da ih uoče i odmah na licu meste dobiju pravnu pomoć. „Solidarnost je temelj naše borbe i naši saborci advokati su tu da… »
Građani Novog Sada najavljuju protest zbog saslušanja policajca

Građani Novog Sada najavljuju protest zbog saslušanja policajca

Serbian News Media pre 6 sati
Građanski zborovi Novog Sada najavili su okupljanje ispred Osnovnog suda danas u 15 časova, kada je zakazano saslušanje policajca za koga tvrde da je bio “navodno oštećen” prilikom hapšenja građana i studenata ispred Filozofskog fakulteta. Organizatori… »
Protest uoči skupa protiv blokada u Petrovaradinu: "Marš iz moje avlije"

Protest uoči skupa protiv blokada u Petrovaradinu: "Marš iz moje avlije"

Radio 021 pre 6 sati
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta pozvali su na skup "Marš iz moje avlije" u subotu, 13. septembra, u Petrovaradinu, zbog okupljanja građana koji se protive blokadama. Skup na koji studenti pozivaju će početi u parku kod velike škole "Jovan Dučić"… »
Zborovi građana: I advokati će od sada nositi obeležene prsluke na protestima

Zborovi građana: I advokati će od sada nositi obeležene prsluke na protestima

N1 Info pre 7 sati
Zborovi građana u Novog Sadu najavili su da će advokati od sada na protestima nositi vidno obeležene prsluke, kako bi građani mogli da ih uoče i odmah na licu meste dobiju pravnu pomoć. "Solidarnost je temelj naše borbe i naši saborci advokati su tu da… »
Zborovi građana pozivaju na protest ispred Osnovnog suda u Novom Sadu

Zborovi građana pozivaju na protest ispred Osnovnog suda u Novom Sadu

Nedeljnik pre 7 sati
Građanski zborovi Novog Sada pozvali su na okupljanje danas u 15 časova ispred Osnovnog suda. Kako su naveli, povod za okupljanje je saslušanje policajca koji je navodno „žrtva“ incidenta ispred Filozofskog fakulteta, nakon čega su uhapšeni građani i… »
Zborovi građana Novog Sada pozvali na okupljanje ispred Osnovnog suda

Zborovi građana Novog Sada pozvali na okupljanje ispred Osnovnog suda

N1 Info pre 8 sati
Zborovi građana Novog Sada pozvali su na okupljanje danas ispred Osnovnog suda u 15 časova, za kada je zakazano saslušanje "navodno oštećenog policajca zbog koga su hapšeni građani i studenti ispred Filozofskog fakulteta". "Sada njegov iskaz odlučuje da… »
Zborovi građana Novog Sada pozvali na okupljanje ispred suda u 15 časova

Zborovi građana Novog Sada pozvali na okupljanje ispred suda u 15 časova

Nova pre 8 sati
Zborovi građana Novog Sada pozvali su na okupljanje danas ispred Osnovnog suda u 15 časova, za kada je zakazano saslušanje "navodno oštećenog policajca zbog koga su hapšeni građani i studenti ispred Filozofskog fakulteta". „Sada njegov iskaz odlučuje da… »
Skup ispred suda u 15h: Dok od nasilnika prave žrtve, dižemo glas protiv batina

Skup ispred suda u 15h: Dok od nasilnika prave žrtve, dižemo glas protiv batina

Luftika pre 8 sati
Zborovi građana Novog Sada pozvali su na okupljanje ispred Osnovnog suda danas, 12. septembra, u 15 časova. Kako se navodi u pozivu na instagramu, u 15h zakazano je saslušanje “navodno oštećenog policajca zbog kog su hapšeni građani i studenti ispred… »
Zborovi Novog Sada pozvali na skup ispred Osnovnog suda

Zborovi Novog Sada pozvali na skup ispred Osnovnog suda

Danas pre 17 sati
Zborovi građana Novog Sada pozvali su na okupljanje ispred Osnovnog suda u petak, 12. septembra, u 15 časova. Kako se navodi u pozivu Zborova na Instagramu, u petak, u 15h, zakazano je saslušanje „navodno oštećenog policajca zbog kog su hapšeni građani i… »

Vesti dana »