Повезане вести
Трамп: Тужићу “Њујорк тајмс”, тражићу 15 милијарди долара
Вести онлине пре 3 сата
Председник САД Доналд Трамп објавио је да планира да поднесе тужбу против листа “Њујорк тајмс” за клевету и увреду од 15 милијарди долара. “Данас имам велику част да покренем тужбу за клевету и увреду од 15 милијарди долара… »
Трамп тужи Њујорк тајмс и тражи невероватних 15 милијарди долара одштете! "Дозвољено им да слободно лажу, да клевец́у и…
Курир пре 10 сати
" Њујорк тајмсу је било дозвољено да слободно лаже, да ме клевец́е и оговара предуго, и то престаје, сада", написао је Трамп на својој платформи Трутх Социал, додајуц́и да ц́е се обрадити суду у америчкој савезној држави… »
Трамп објавио рат Њујорк тајмсу: Тражи 15 милијарди за клевету
Нова пре 11 сати
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да ће тужити редакцију листа Њујорк тајмс због клевете, тражец́и одштету од 15 милијарди долара. „Њујорк тајмсу је било дозвољено да слободно лаже, да ме клевец́е и оговара… »
Трамп тужи Њујорк Тајмс због клевете, тражи 15 милијарди долара одштете
Недељник пре 11 сати
Амерички председник Доналд Трамп (Трумп) изјавио је данас да ће тужити редакцију листа Њујорк тајмс (Тхе Нев Иорк Тимес) због клевете, тражец́и одштету од 15 милијарди долара. „Њујорк тајмсу је било дозвољено да слободно лаже… »
Трамп тужи Њујорк тајмс за 15 милијарди долара
Радио 021 пре 11 сати
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да ће тужити редакцију листа Њујорк тајмс због клевете, тражец́и одштету од 15 милијарди долара. "Њујорк тајмсу је било дозвољено да слободно лаже, да ме клевец́е и оговара предуго… »
„Велика ми је част“: Трамп најавио тужбу против Њујорк Тајмса, ево и због чега
Данас пре 12 сати
Амерички председник Доналд Трамп објавио је да планира да поднесе тужбу против Њујорк тајмса, од којег ће тражити одштету у износу од чак 15 милијарди долара због клевете и увреде части. „Данас ми је велика част да поднесем… »
Трамп најавио тужбу против Њујорк тајмса
Цензоловка пре 11 сати
Амерички председник Доналд Трамп објавио је да планира да поднесе тужбу против Њујорк тајмса, од којег ће тражити одштету у износу од чак 15 милијарди долара због клевете и увреде части. „Данас ми је велика част да поднесем… »
Трамп најавио тужбу: од Њујорк тајмса, тражи 15 милијарди долара одштете
Сербиан Невс Медиа пре 11 сати
Амерички председник Доналд Трамп (Трумп) изјавио је данас да ће тужити редакцију листа Њујорк тајмс (Тхе Нев Иорк Тимес) због клевете, тражећи одштету од 15 милијарди долара. “Њујорк тајмсу је било дозвољено да слободно лаже… »
Трамп тужио Нев Иорк Тимес, тражи 15 милијарди долара одштете
Бизнис.рс пре 12 сати
Председник САД тврди да је оклеветан и да му је нарушен углед. Председник САД Доналд Трамп поднео је тужбу против дневног листа Нев Иорк Тимес, четворо његових новинара и издавача Пенгуин Рандом Хоусе, тражећи најмање 15… »
Трамп пресавио табак: "Имам велику част" ФОТО
Б92 пре 12 сати
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп објавио је да планира да поднесе тужбу против лист "Њујорк тајмс" за клевету и увреду од 15 милијарди долара. "Данас имам велику част да покренем тужбу за клевету и увреду од… »
Нови магазин пре 12 сати
Председник Доналд Трамп је у понедељак најавио да ће поднети тужбу од 15 милијарди долара против Њујорк тајмса, наводећи клевету и увреду, и оптужујући лист да је „виртуелни гласноговорник“ Демократске партије. Трамп је прошле… »
Н1 Инфо пре 12 сати
Председник Доналд Трамп је у понедељак најавио да ће поднети тужбу од 15 милијарди долара против Њујорк тајмса, наводећи клевету и увреду, и оптужујући лист да је „виртуелни гласноговорник“ Демократске партије. Трамп је прошле… »
"Лажу о вашем омиљеном председнику - МЕНИ!: Трамп тужбама тражи милијарде, ударио на медијске куће
Телеграф пре 13 сати
Година тужби. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп објавио је да је поднео тужбу против листа "Њујорк тајмс" за клевету и увреду у вредности од невероватних 15 милијарди долара, називајући га "виртуелним… »
Трамп ће поднети тужбу против Њујорк тајмса за клевету и увреду од 15 милијарди долара
Блиц пре 13 сати
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп објавио је да планира да поднесе тужбу против лист "Њујорк тајмс" за клевету и увреду од 15 милијарди долара. "Данас имам велику част да покренем тужбу за клевету и увреду од… »
Трамп ће поднети тужбу против Њујорк тајмса за клевету и увреду од 15 милијарди долара
Еуроневс пре 13 сати
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп објавио је да планира да поднесе тужбу против лист "Нев Иорк Тимес" за клевету и увреду од 15 милијарди долара. "Данас имам велику част да покренем тужбу за клевету и увреду од… »
Највећа тужба у историји медија? Трамп тражи 15 милијарди долара од Њујорк тајмса (Фото)
Мондо пре 14 сати
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је у понедељак да ће поднети тужбу од 15 милијарди долара против листа "Њујорк тајмс" због клевете и лажног приказивања - само неколико дана након што су новине објавиле чланке о… »
Трумп ће тужити Нев Иорк Тимес, тражи 15 милијарди долара
СЕЕбиз пре 14 сати
НЕВ ИОРК - Амерички предсједник Доналд Трумп рекао је у понедјељак да ће због клевете и лажног приказивања поднијети тужбу у вриједности од 15 милијарди долара против Тхе Нев Иорк Тимеса - свега неколико дана након што је тај… »
Трамп диже тужбу против Нев Иорк Тимес-а: Тешка је 15 милијарди долара!
Телеграф пре 14 сати
Амерички председник Доналд Трамп рекао је у понедељак да ће због клевете и лажног приказивања поднети тужбу у вредности од 15 милијарди долара против Тхе Нев Иорк Тимес-а, свега неколико дана након што је тај лист објавио… »
Трамп ће тражити одштету „Њујорк тајмсу” од 15 милијарди долара
Политика пре 13 сати
Председник сматра да је лист износио лажне изјаве о њему, његовој породици и предузећима. ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп објавио је да планира да поднесе тужбу против лист „Њујорк тајмс” за… »
Вести дана »

Делић: Вучић ударио на срж лекарске професије, комора мора да штити од утицаја
Н1 Инфо пре 2 сатајош 55 повезаних

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 6 сатијош 20 повезаних

Скуп подршке ухапшенима због инцидента на протесту пољопривредника у среду испред суда
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 33 повезане