Povezane vesti
Tramp: Tužiću “Njujork tajms”, tražiću 15 milijardi dolara
Vesti online pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je da planira da podnese tužbu protiv lista “Njujork tajms” za klevetu i uvredu od 15 milijardi dolara. “Danas imam veliku čast da pokrenem tužbu za klevetu i uvredu od 15 milijardi dolara protiv ‘Njujork tajmsa'”… »
Tramp tuži Njujork tajms i traži neverovatnih 15 milijardi dolara odštete! "Dozvoljeno im da slobodno lažu, da kleveću i…
Kurir pre 21 dana
" Njujork tajmsu je bilo dozvoljeno da slobodno laže, da me kleveće i ogovara predugo, i to prestaje, sada", napisao je Tramp na svojoj platformi Truth Social, dodajući da će se obraditi sudu u američkoj saveznoj državi Floridi. "Danas imam veliku… »
Tramp objavio rat Njujork tajmsu: Traži 15 milijardi za klevetu
Nova pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će tužiti redakciju lista Njujork tajms zbog klevete, tražeći odštetu od 15 milijardi dolara. „Njujork tajmsu je bilo dozvoljeno da slobodno laže, da me kleveće i ogovara predugo, i to prestaje… »
Tramp tuži Njujork Tajms zbog klevete, traži 15 milijardi dolara odštete
Nedeljnik pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je danas da će tužiti redakciju lista Njujork tajms (The New York Times) zbog klevete, tražeći odštetu od 15 milijardi dolara. „Njujork tajmsu je bilo dozvoljeno da slobodno laže, da me kleveće i ogovara… »
Tramp tuži Njujork tajms za 15 milijardi dolara
Radio 021 pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će tužiti redakciju lista Njujork tajms zbog klevete, tražeći odštetu od 15 milijardi dolara. "Njujork tajmsu je bilo dozvoljeno da slobodno laže, da me kleveće i ogovara predugo, i to prestaje sada"… »
„Velika mi je čast“: Tramp najavio tužbu protiv Njujork Tajmsa, evo i zbog čega
Danas pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp objavio je da planira da podnese tužbu protiv Njujork tajmsa, od kojeg će tražiti odštetu u iznosu od čak 15 milijardi dolara zbog klevete i uvrede časti. „Danas mi je velika čast da podnesem tužbu za klevetu i uvredu… »
Tramp najavio tužbu protiv Njujork tajmsa
Cenzolovka pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp objavio je da planira da podnese tužbu protiv Njujork tajmsa, od kojeg će tražiti odštetu u iznosu od čak 15 milijardi dolara zbog klevete i uvrede časti. „Danas mi je velika čast da podnesem tužbu za klevetu i uvredu… »
Tramp najavio tužbu: od Njujork tajmsa, traži 15 milijardi dolara odštete
Serbian News Media pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je danas da će tužiti redakciju lista Njujork tajms (The New York Times) zbog klevete, tražeći odštetu od 15 milijardi dolara. “Njujork tajmsu je bilo dozvoljeno da slobodno laže, da me kleveće i ogovara… »
Tramp tužio New York Times, traži 15 milijardi dolara odštete
Biznis.rs pre 21 dana
Predsednik SAD tvrdi da je oklevetan i da mu je narušen ugled. Predsednik SAD Donald Tramp podneo je tužbu protiv dnevnog lista New York Times, četvoro njegovih novinara i izdavača Penguin Random House, tražeći najmanje 15 milijardi dolara odštete zbog… »
Tramp presavio tabak: "Imam veliku čast" FOTO
B92 pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je da planira da podnese tužbu protiv list "Njujork tajms" za klevetu i uvredu od 15 milijardi dolara. "Danas imam veliku čast da pokrenem tužbu za klevetu i uvredu od 15 milijardi dolara… »
Novi magazin pre 21 dana
Predsednik Donald Tramp je u ponedeljak najavio da će podneti tužbu od 15 milijardi dolara protiv Njujork tajmsa, navodeći klevetu i uvredu, i optužujući list da je „virtuelni glasnogovornik“ Demokratske partije. Tramp je prošle nedelje zapretio da će… »
N1 Info pre 21 dana
Predsednik Donald Tramp je u ponedeljak najavio da će podneti tužbu od 15 milijardi dolara protiv Njujork tajmsa, navodeći klevetu i uvredu, i optužujući list da je „virtuelni glasnogovornik“ Demokratske partije. Tramp je prošle nedelje zapretio da će… »
"Lažu o vašem omiljenom predsedniku - MENI!: Tramp tužbama traži milijarde, udario na medijske kuće
Telegraf pre 21 dana
Godina tužbi. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je da je podneo tužbu protiv lista "Njujork tajms" za klevetu i uvredu u vrednosti od neverovatnih 15 milijardi dolara, nazivajući ga "virtuelnim portparolom“ Demokratske partije… »
Tramp će podneti tužbu protiv Njujork tajmsa za klevetu i uvredu od 15 milijardi dolara
Blic pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je da planira da podnese tužbu protiv list "Njujork tajms" za klevetu i uvredu od 15 milijardi dolara. "Danas imam veliku čast da pokrenem tužbu za klevetu i uvredu od 15 milijardi dolara… »
Tramp će podneti tužbu protiv Njujork tajmsa za klevetu i uvredu od 15 milijardi dolara
Euronews pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je da planira da podnese tužbu protiv list "New York Times" za klevetu i uvredu od 15 milijardi dolara. "Danas imam veliku čast da pokrenem tužbu za klevetu i uvredu od 15 milijardi dolara… »
Najveća tužba u istoriji medija? Tramp traži 15 milijardi dolara od Njujork tajmsa (Foto)
Mondo pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u ponedeljak da će podneti tužbu od 15 milijardi dolara protiv lista "Njujork tajms" zbog klevete i lažnog prikazivanja - samo nekoliko dana nakon što su novine objavile članke o njegovim vezama sa osramoćenim… »
Trump će tužiti New York Times, traži 15 milijardi dolara
SEEbiz pre 21 dana
NEW YORK - Američki predsjednik Donald Trump rekao je u ponedjeljak da će zbog klevete i lažnog prikazivanja podnijeti tužbu u vrijednosti od 15 milijardi dolara protiv The New York Timesa - svega nekoliko dana nakon što je taj list objavio članke o… »
Tramp diže tužbu protiv New York Times-a: Teška je 15 milijardi dolara!
Telegraf pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp rekao je u ponedeljak da će zbog klevete i lažnog prikazivanja podneti tužbu u vrednosti od 15 milijardi dolara protiv The New York Times-a, svega nekoliko dana nakon što je taj list objavio članke o njegovim vezama s… »
Tramp će tražiti odštetu „Njujork tajmsu” od 15 milijardi dolara
Politika pre 21 dana
Predsednik smatra da je list iznosio lažne izjave o njemu, njegovoj porodici i preduzećima. VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je da planira da podnese tužbu protiv list „Njujork tajms” za klevetu i uvredu od 15… »
Vesti dana »

(BLOG) Bakarec targetirao Bačulova, Mali govori o rastu "uprkos blokaderima i nasilju" - deo opozicije bojkotuje sednicu
N1 Info pre 21 minutajoš 56 povezanih

Od rukometaša do manekena: Otkriveni detalji iz života Martina (21) koji je stradao u eksploziji u Kosovskoj
Blic pre 27 minutajoš 27 povezanih

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 3 satajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza Srbije 7. oktobra 2025: promenljivo oblačno sa snegom i najava toplijeg vremena
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 31 povezana