Povezane vesti

Svi u neverici! Adriana Vilagoš bi osvojila svetsko zlato da je ponovila hitac iz kvalifikacija! Evo šta je rekla posle finala…

Svi u neverici! Adriana Vilagoš bi osvojila svetsko zlato da je ponovila hitac iz kvalifikacija! Evo šta je rekla posle finala…

Večernje novosti pre 26 dana
Srpska reprezentativka Adriana Vilagoš zauzela je osmo mesto u finalu bacanja koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju hicem od 61,29 metara, što joj nije lako palo, imajući u vidu da je bila najbolja u kvalifikacijama. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, ona je… »
Sprečena istorijska bruka Amera na SP, ovo se nije dogodilo nikada u istoriji atletike, ali...

Sprečena istorijska bruka Amera na SP, ovo se nije dogodilo nikada u istoriji atletike, ali...

Telegraf pre 26 dana
Dok čekamo da počne finale Adriane Vilagoš u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju, pratimo kvalifikacije u štafetnim trkama i imali smo šta da vidimo na 4 x 400 metara. Sjedinjene Američke Države ostale su bez finala u konkurenciji muškaraca u… »
Kenijac postavio rekord na SP u Tokiju VIDEO

Kenijac postavio rekord na SP u Tokiju VIDEO

B92 pre 26 dana
Kenijski atletičar Emanuel Vanjoni osvojio je danas zlatnu medalju u trci na 800 metara na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Vanjoni je do zlata došao pošto je 800 metara istrčao za 1.41,86 minuta, što je novi rekord svetskih šampionata. Srebrnu medalju… »
Šteta, Adriana bez medalje!

Šteta, Adriana bez medalje!

Sportske.net pre 26 dana
Posle sjajnog rezultata u kvalifikacijama (66.06), Adriana Vilagoš nije uspela da stigne do medalje na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Ona je danas bacila 61.29, nedovoljno da stigne do šeste runde, što je značilo i da će završiti kao osma. Slabo je krenula… »
Ništa od medalje za Srbiju: Adriana Vilagoš osma na svetu u bacanju koplja

Ništa od medalje za Srbiju: Adriana Vilagoš osma na svetu u bacanju koplja

Dnevnik pre 26 dana
Adriana Vilagoš osvojila je osmo mesto u finalu bacanja koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju rezultatom 61,29 metara. To je daleko slabije od njenog ličnog i seniorskog državnog rekorda od ove godine – 67,22 m, kao i ostvarenja kojim je prošla… »
Evo koliko novca je Adriana Vilagoš zaradila osmim mestom u finalu Svetskog prvenstva

Evo koliko novca je Adriana Vilagoš zaradila osmim mestom u finalu Svetskog prvenstva

Telegraf pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš završila je na svom debiju u finalima Svetskog prvenstva u Tokiju kao osma, i tako zaokružila najveći uspeh u karijeri na svetskom nivou sa samo 21 godinom. Ona je loše započela finale, hicima prvo ispod 53, a zatim i… »
Adriana Vilagoš osma u finalu bacanja koplja na SP u Tokiju; kontroverza oko američke štafete 4x400m

Adriana Vilagoš osma u finalu bacanja koplja na SP u Tokiju; kontroverza oko američke štafete 4x400m

Naslovi.ai pre 26 dana
Vilagoš je imala najbolji rezultat kvalifikacija, ali je u finalu zauzela osmo mesto; Svetska atletika pružila novu šansu američkoj štafeti 4x400m nakon ispadanja iz finala, što je izazvalo kontroverze. Adriana Vilagoš je na Svetskom prvenstvu u Tokiju… »
Skandalozni presedan potresao planetu: Amerikanci eliminisani, a onda ih na silu vratili u finale

Skandalozni presedan potresao planetu: Amerikanci eliminisani, a onda ih na silu vratili u finale

Nova pre 26 dana
Skandal. Presedan. Kako drugačije objasniti ovakav nivo povlastica. Ipak, sve može kada ste supersila. Pa tako i da ispadnete, pa da vas onda vrate u finale... Muška štafeta SAD na 4×400 metara završila je tek šesta u svojoj polufinalnoj grupi, ukupno… »
Zvezda se pita i u Humskoj: Partizanov vrtić nejak i za bod

Zvezda se pita i u Humskoj: Partizanov vrtić nejak i za bod

Sport klub pre 26 dana
Zvezda se pita i u Humskoj: šampion Srbije sa 2:1 (1:0) pobedio je Partizan u 177. večitom derbiju. Zasluženo, u konačnom zbiru! Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Budi i ti deo uzbudljivog takmičenja, REGISTRUJ EKIPU i bori se za… »
Skandal kakav Atletika ne pamti! Amerikanci ispali u kvalifikacijama, a onda se desio svetski presedan

Skandal kakav Atletika ne pamti! Amerikanci ispali u kvalifikacijama, a onda se desio svetski presedan

BRUKA i sramota! FOTO: Tanjug/AP Atletika se crveni od stida. Svetski presedan na Svetskom prvenstvu. O čemu se zapravo radi? Muška američka štafeta 4 x 400 metara osvojila je šesto mesto u prvoj polufinalnoj grupi, ukupno 12. i ispala iz borbe za… »
Vanjonji svetski šampion na 800 metara

Vanjonji svetski šampion na 800 metara

Sportski žurnal pre 26 dana
Alžirac Đamel Seđati osvojio je srebro u dramatičnoj završnici. Kenijski atletičar Emanuel Vanjonji osvojio je zlatnu medalju u trci na 800 metara na Svetskom prvenstvu u Tokiju. On je do najsjajnijeg odličja stigao vremenom 1:41,86 minuta, što je ujedno… »
Skandal u Tokiju: Amerikanci ispali, sad ih vraćaju u finale!

Skandal u Tokiju: Amerikanci ispali, sad ih vraćaju u finale!

Sport klub pre 26 dana
Skandal nad skandalima na Svetskom prvenstvu u atletici u Tokiju. Muška američka štafeta 4 x 400 metara osvojila je šesto mesto u prvoj polufinalnoj grupi, ukupno 12. i ispala iz borbe za finale. Međutim, Svetska atletika je na volšeban način odlučila da… »
Adriana Vilagoš osma

Adriana Vilagoš osma

Vesti online pre 26 dana
Reprezentativka Srbije Adriana Vilagoš zauzela je danas osmo mesto u finalu bacanja koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju hicem od 61,29 metara. Vilagoš je finale počela hicem od 52,93 metra, da bi u narednim pokušajima beležila 57,31 metar, 60 metara… »
Šumadinci u modi, Spartak na začelju: Budi se i Lunetov Radnički

Šumadinci u modi, Spartak na začelju: Budi se i Lunetov Radnički

Sport klub pre 26 dana
Ne da se Subotičanima da pobede u Kragujevcu – Radnički 1923, trećom trojkom u nizu, vinuo se u gornji deo tabele. Sada sve izgleda lakše za ekipu Aleksandra Lukovića, u konačnom zbiru: Radnički 1923 – Spartak Ždrepčeva krv 2:0 (1:0). Počinje nova sezona… »
Vilagoš: Dala sam sve od sebe, ali nisam uspela da ponovim hitac iz kvalifikacija

Vilagoš: Dala sam sve od sebe, ali nisam uspela da ponovim hitac iz kvalifikacija

Politika pre 26 dana
Finale je donelo veliku borbu i drago mi je što sam bila deo nje–izjavila srpska atletičarka. TOKIO – Srpska atletičarka Adriana Vilagoš izjavila je danas, posle finala Svetskog prvenstva u kojem je zauzela osmo mesto, da je dala sve od sebe, ali da nije… »
Adriana Vilagoš osma na Svetskom prvenstvu

Adriana Vilagoš osma na Svetskom prvenstvu

RTV pre 26 dana
BEOGRAD - Reprezentativka Srbije Adriana Vilagoš zauzela je osmo mesto na jubilarnom 20. Svetskom prvenstvu u Tokiju u disciplini bacanje koplja. Najdalje je bacila u četvrtoj seriji 61,29 metra. Adriana Vilagoš, prva atletičarka Srbije koja je izborila… »
Adriana posle finala: Nadam se da će doći moj trenutak Vilagoš osma na svetu, ništa od medalje!

Adriana posle finala: Nadam se da će doći moj trenutak Vilagoš osma na svetu, ništa od medalje!

Sport klub pre 26 dana
Kvalifikacije su za Adrianu Vilagoš na Svetskom prvenstvu bile odlične. Finale - ne baš. Osmo mesto za srpsku atletičarku, ali ona je nakon toga veoma iskrena, samosvesna i puna nade za budućnost. Kako i treba da bude. „Ne mogu da budem zadovoljna svojim… »

RTS pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš izjavila je posle finala Svetskog prvenstva da je dala sve od sebe, ali da nije uspela da ponovi rezultat iz kvalifikacija. Vilagoš je u finalu bacila koplje 61,29 metara, dok je u petak u kvalifikacijama imala najbolji… »
Vilagoš osma na Svetskom prvenstvu u Tokiju

Vilagoš osma na Svetskom prvenstvu u Tokiju

U poslednjem pokušaju bacila je 61,20 metara. Srpskinja Adriana Vilagoš zauzela je osmo mesto u finalu Svetskog prvenstva u Tokiju u disciplini bacanje koplja. Vilagoš je najbolji hitac imala u četvrtoj seriji kada je bacila 61,29 metara. Adriana je u… »
Adriana: Ostaje žal jer sam znala da sam spremna za daljine preko 65 metara

Adriana: Ostaje žal jer sam znala da sam spremna za daljine preko 65 metara

Verujem da je ovo samo još jedno iskustvo koje će mi značiti na putu ka budućim velikim rezultatima. Srpska atletičarka Adriana Vilagoš imala je najbolji hitac kvalifikacija u bacanju koplja (66,06 metara), ali je u finalu Svetskog prvenstva u Tokiju… »
Vilagoš posle velikog finala: „Ostaje žal, znam da sam bila spremna…“

Vilagoš posle velikog finala: „Ostaje žal, znam da sam bila spremna…“

Nova pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš nije uspela da se domogne medalje u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju, pošto je u finalu zauzela osmo mesto. Nakon sjajnih kvalifikacija u kojima je ostvarila hitac za zlato, u završnici nije uspela da… »
Adriana Vilagoš razočarana učinkom u finalu Svetskog prvenstva: Moj maksimum nije bio dovoljan

Adriana Vilagoš razočarana učinkom u finalu Svetskog prvenstva: Moj maksimum nije bio dovoljan

Euronews pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš nije uspela da stigne do medalje na Svetskom prvenstvu u Tokiju, pošto je zauzela osmo mesto u disciplini bacanja koplja. Njen najbolji rezultat bio je 61.29 metara, što nije blizu 66.06 koje je postavila u… »
Čebet osvojila zlato na 5.000 m u Tokiju

Čebet osvojila zlato na 5.000 m u Tokiju

Kenijke na prva dva mesta, treća Italijanka. Kenijska atletičarka Beatris Čebet osvojila je danas zlatnu medalju u trci na 5.000 metara na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Do zlata stigla istrčavši 14:54,36 minuta. Njena sunarodnica Fejt Kipjegon je osvojila… »
DžEKI DžOJNER-Kersi dobila naslednicu: Ana Hol donela Americi prvo svetsko zlato u sedmoboju nakon 1993. godine

DžEKI DžOJNER-Kersi dobila naslednicu: Ana Hol donela Americi prvo svetsko zlato u sedmoboju nakon 1993. godine

Dnevnik pre 26 dana
Američka atletičarka Ana Hol (24) osvojila je zlatnu medalju u sedmoboju na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Hol je u sedam različitih disciplina osvojila 6.888 poena i tako došla do prvog zlata na svetskim prvenstvima. Ona je donela Sjedinjenim Američkim… »
Kenijci u transu, dva slavlja u pola sata

Kenijci u transu, dva slavlja u pola sata

Sport klub pre 26 dana
Osmo atletsko veče na Olimpijskom stadionu u Tokiju obeležili su takmičari iz Kenije. U razmaku nešto manjem do pola sata osvojili su tri medalje, od toga dve zlatne. Publika je prvo u trci na 5000 metara uživala u borbi Fejt Kipjegon i Beatris Čebet… »
Vilagoš posle finala: Dala sam sve od sebe...

Vilagoš posle finala: Dala sam sve od sebe...

Sputnik pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš izjavila je posle finala Svetskog prvenstva u kojem je zauzela osmo mesto da je dala sve od sebe, ali da nije uspela da ponovi rezutat iz kvalifikacija. Vilagoš je u finalu bacila koplje 61,29 metara, dok je u petak u… »
Ostaje žal – Adriana Vilagoš nakon finala: Bila sam spremna za daljine preko 65 metara, dala sam sve od sebe

Ostaje žal – Adriana Vilagoš nakon finala: Bila sam spremna za daljine preko 65 metara, dala sam sve od sebe

Dnevnik pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš izjavila je posle finala Svetskog prvenstva u kojem je zauzela osmo mesto, da je dala sve od sebe. Vilagoš je u finalu bacila koplje 61,29 metara, dok je u petak u kvalifikacijama imala najbolji rezultat od svih… »
"Dala sam sve od sebe, idemo dalje": Adriana Vilagoš žali zbog propuštene prilike, ali ne očajava

"Dala sam sve od sebe, idemo dalje": Adriana Vilagoš žali zbog propuštene prilike, ali ne očajava

Mondo pre 26 dana
Mlada srpska atletičarka Adriana Vilagoš nije uspela da osvoji medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju gde je svoj debitantski nastup završila kao osma. Nije uspela da ponovi sjajan rezultat iz kvalifikacija, pošto je u finalu imala hitac od 61,29, što… »
Uzela medalju na SP posle drame i krenula da plače, razlog je ono što se desilo pre 4 godine

Uzela medalju na SP posle drame i krenula da plače, razlog je ono što se desilo pre 4 godine

Telegraf pre 26 dana
Britanska atletičarka Katarina Džonson-Tompson (32) osvojila je bronzu u sedmoboju na Svetskom prvenstvu u atletici u Tokiju – i to u potpuno nesvakidašnjem raspletu, jer je isti broj bodova imala i Amerikanka Talija Bruks. Obe takmičarke završile su… »
Adriana Vilagoš zauzela osmo mesto na Svetskom prvenstvu u Tokiju

BBC News pre 26 dana
Za Vilagoš je ovo drugo svetsko prvenstvo u karijeri, a pre dve godine u Budimpešti je ispala u kvalifikacijama. Adriana Vilagoš, srpska atletičarka, osvojila je osmo mesto u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Vilagoš je najdalje bacila u… »
Adriana Vilagoš osma na Svetskom prvenstvu u Tokiju

Adriana Vilagoš osma na Svetskom prvenstvu u Tokiju

RTS pre 26 dana
Reprezentativka Srbije Adriana Vilagoš zauzela je osmo mesto na jubilarnom 20. Svetskom prvenstvu u Tokiju u disciplini bacanje koplja. Najdalje je bacila u četvrtoj seriji 61,29 metra. Adriana Vilagoš, prva atletičarka Srbije koja je izborila plasman u… »

Danas pre 26 dana
Adriana Vilagoš, srpska atletičarka, osvojila je osmo mesto u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Vilagoš je najdalje bacila u četvrtoj seriji – 61,29 metara. Prethodno je u prvom pokušaju bacila 52,93, potom 57,31 metar, i u trećem 60 metara… »
Vilagoš posle velike borbe osma na svetu, teški uslovi presudili

Vilagoš posle velike borbe osma na svetu, teški uslovi presudili

Nova pre 26 dana
Adriana Vilagoš nije uspela da dođe do medalje u finalu Svetskog prvenstva u bacanju koplja. Vilagoš je na kraju završila na osmom mestu sa 61,29 metara koje je bacila u trećoj seriji. Uslovi su bili izuzetno teški, a mlada srpska atletičarka nije uspela… »
Kakav šok u Tokiju: Srbija ostala bez medalje na Svetskom prvenstvu!

Kakav šok u Tokiju: Srbija ostala bez medalje na Svetskom prvenstvu!

Hot sport pre 26 dana
Vilagoš tek osma na prvenstvu! Srpska atletičarka Adriana Vilagoš nije uspela da se domogne medalje na Svetskom prvenstvu u Tokiju. U finalu bacanja koplja zauzela je osmo mesto, a njen najbolji hitac iznosio je 61,29 metara. Vilagoš je u finale ušla kao… »
Vilagoš osma na svetu, ništa od medalje!

Vilagoš osma na svetu, ništa od medalje!

Sport klub pre 26 dana
Adriana Vilagoš nije uspela da osvoji medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju. U finalu bacanja koplja bila je osma sa prebačenih 61,29 metara. od izveštača Sport kluba iz Tokija Reprezentativka Srbije ušla je u finale kao jedan od favorita. Međutim… »
Ništa od medalje: Vilagoš zauzela osmo mesto u finalu SP

Ništa od medalje: Vilagoš zauzela osmo mesto u finalu SP

Euronews pre 26 dana
Adriana Vilagoš nije uspela da osvoji medalju na SP, u finalu je završila na osmom mestu. Šteta, imali smo veliku nadu, ali očigledno da je ulog bio veći i da to psihički nije mogla da izdrži taj pritisak. Srpska atletičarka nije bila previše dobra u… »

Južne vesti pre 26 dana
Reuters Adrijana Vilagoš Adriana Vilagoš, srpska atletičarka, osvojila je osmo mesto u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Vilagoš je najdalje bacila u četvrtoj seriji – 61,29 metara. Prethodno je u prvom pokušaju bacila 52,93, potom 57,31… »
Evo koliko je Vilagoš zaradila nakon osmog mesta na Svetskom prvenstvu

Evo koliko je Vilagoš zaradila nakon osmog mesta na Svetskom prvenstvu

Nova pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš ostvarila je najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri na svetskom nivou – 21-godišnjakinja je u svom debitantskom nastupu u finalu Svetskog prvenstva u Tokiju zauzela osmo mesto u bacanju koplja. Vilagoš je loše otvorila… »
Ana Hol nova svetska šampionka u sedmoboju

Ana Hol nova svetska šampionka u sedmoboju

Amerikanka i Britanka podelile bronzu. Američka atletičarka Ana Hol osvojila je danas zlatnu medalju u sedmoboju na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Hol je u sedam različitih disciplina osvojila 6.888 poena i tako došla do prvog zlata na svetskim… »
Prve reči adriane Vilagoš nakon finala svetskog prvenstva: Ne krije razočarenje, ali je ovim rečima oduševila Srbiju: "Verujem…

Prve reči adriane Vilagoš nakon finala svetskog prvenstva: Ne krije razočarenje, ali je ovim rečima oduševila Srbiju: "Verujem…

Kurir pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš zauzela je danas osmo mesto u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Ona je najbolji hitac od 61,29 metara ostvarila u petoj seriji. Vilagoš je juče u kvalifikacijama imala najbolji rezultat od 66,06 metara, ali… »
Vilagoš bez medalje na Svetskom prvenstvu: Adriana nije uspela da ponovi hitac iz kvalifikacija, ali nije ovo neuspeh

Vilagoš bez medalje na Svetskom prvenstvu: Adriana nije uspela da ponovi hitac iz kvalifikacija, ali nije ovo neuspeh

Danas pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš je osvojila osmo mesto u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Vilagoš je bacila 61,29 metara najdalje i to je bilo dovoljno samo za osmo mesto-Ipak, mlada je srpska atletičarka ima samo 21 godinu i jasno je da… »
Velika šteta! Adrianu pojela trema u finalu svetskog prvenstva! Nažalost, ništa od medalje za mladu Srpkinju

Velika šteta! Adrianu pojela trema u finalu svetskog prvenstva! Nažalost, ništa od medalje za mladu Srpkinju

Kurir pre 26 dana
Od najnovijeg Hronološki Nažalost, nije Adriana Vilagoš uspela da nastavi takmičenje u ovom finalu. U petoj seriji je ostvarila rezultat 61.20 i ovo Svetsko prvenstvo će završiti na osmom mestu. Adriana je popravila svoj rezultat, u četvrtoj seriji je… »
Šilder šampionka sveta u bacanju kugle

Šilder šampionka sveta u bacanju kugle

Sport klub pre 26 dana
Džesika Šidler osvojila je titulu šampionku sveta u bacanju kugle. Holanđanka je do trona stigla hicem iz poslednje serije od 20,29 metara. Pre te šeste serije bila je na četvrtom mestu. Samo osam centimetara manje takođe u poslednjem pokušaju bacila je… »
Kenijka Čebet osvojila zlato na 5.000 m na SP u Tokiju

Kenijka Čebet osvojila zlato na 5.000 m na SP u Tokiju

Radio sto plus pre 26 dana
Ona je do zlata stigla rezultatom 14:54,36 minuta. Njena sunarodnica Fejt Kipjegon je osvojila srebrnu medalju sa 14:55,07 minuta, a treća je bila Italijanka Nadia Batokleti sa 14:55,42 minuta.… »
Vilagoš osma u finalu bacanja koplja na SP u Tokiju

Radio sto plus pre 26 dana
Ona je najbolji hitac od 61,29 metara ostvarila u petoj seriji. Vilagoš je juče u kvalifikacijama imala najbolji rezultat od 66,06 metara, ali danas u finalu nije uspela da ponovi taj rezultat.… »
Ostala je bez medalje, ali joj sledi novčana nagrada! Evo koliko je Adriana Vilagoš zaradila kao osmoplasirana na Svetskom…

Ostala je bez medalje, ali joj sledi novčana nagrada! Evo koliko je Adriana Vilagoš zaradila kao osmoplasirana na Svetskom…

Kurir pre 26 dana
Nakon što je bila fantastična u kvalifikacijama, Adriana Vilagoš je probala da dođe do medalje na velikom takmičenju i postane prva srpkinja koja je ostvarila takav uspeh u bacačkim disciplinama na Svetskom prvenstvu. Ipak, srpska atletičarka je završila… »
Adriana Vilagoš ubedljivo najbolja na Svetskom prvenstvu: Bacila hitac za zlato, a ostala bez medalje

Adriana Vilagoš ubedljivo najbolja na Svetskom prvenstvu: Bacila hitac za zlato, a ostala bez medalje

Mondo pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš (21) nije uspela da se domogne medalje na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Tokom finala discipline bacanje koplja Adriana je ostvarila rezultat 61,29 metar, a to je bilo dovoljno tek za osmu poziciju na kraju takmičenja… »

NIN pre 26 dana
Adriana Vilagoš, srpska atletičarka, osvojila je osmo mesto u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Vilagoš je najdalje bacila u četvrtoj seriji - 61,29 metara. Prethodno je u prvom pokušaju bacila 52,93, potom 57,31 metar, i u trećem 60 metara… »

Radio 021 pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš zauzela je osmo mesto u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Ona je najbolji hitac od 61,29 metara ostvarila u petoj seriji. Vilagoš je juče u kvalifikacijama imala najbolji rezultat od 66,06 metara, ali danas… »
Adriana Vilagoš ostala bez medalje u Tokiju! Nije uspela da ponovi rezultat iz kvalifikacija

Adriana Vilagoš ostala bez medalje u Tokiju! Nije uspela da ponovi rezultat iz kvalifikacija

Mondo pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš zavšila je učešće u finalu Svetskog prvenstva u bacanju koplja kao osma. Bio je to njen debitantski nastup, a najdalje danas je dobacila 61,29, što nije bilo dovoljno da se umeša u borbu za medalje. Plasman među 12… »

Radio 021 pre 26 dana
Za Vilagoš je ovo drugo svetsko prvenstvo u karijeri, a pre dve godine u Budimpešti je ispala u kvalifikacijama. Reuters Adrijana Vilagoš Adriana Vilagoš, srpska atletičarka, osvojila je osmo mesto u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Vilagoš… »
Šteta! Adriana Vilagoš bez medalje na svom prvom Svetskom prvenstvu!

Šteta! Adriana Vilagoš bez medalje na svom prvom Svetskom prvenstvu!

VELIKA šeteta! Adriana Vilagoš nije uspela da osvoji medalju na Svetskom prvenstvu. FOTO: Profimedia Nije bio dan srpskoj atletičarki. Kao da je ispucala sve juče u kvalifikacijama kad je bacila nestvarnih 66.06 što je bio najbolji rezultat. Finale je… »
Vilagoš: "Nisam uspela, ostaje žal"

Vilagoš: "Nisam uspela, ostaje žal"

B92 pre 26 dana
Adriana Vilagoš je sumirala utiske nakon završetka Svetskog prvenstva u atletici. Srpska reprezentativka u bacanju koplja Adriana Vilagoš je zauzela osmo mesto u finalu Svetskog prvenstva u Tokiju. Ona je zabeležila najbolji rezultat u četvrtom bacanju… »
Vilagoš ostala bez medalje!

Vilagoš ostala bez medalje!

B92 pre 26 dana
Srpska reprezentativka u bacanju koplja, Adriana Vilagoš, zauzela je osmo mesto u finalu Svetskog prvenstva u Tokiju. Ona je zabeležila najbolji rezultat u četvrtom bacanju 61,29m, ali on nije bio dovoljan da se domogne pozicije koje donosi medalju. Nije… »
Adriana Vilagoš osma u finalu Svetskog prvenstva!

Adriana Vilagoš osma u finalu Svetskog prvenstva!

Telegraf pre 26 dana
Mlada srpska atletičarka, Adriana Vilagoš zauzela je 8. mesto na Svetskom prvenstvu u Tokiju, u disciplini bacanje koplja! Prilično dramatično bilo je nakon prve dve serije, s obzirom na to da je srpska predstavnica imala dva nešto slabija hica. Prvo je… »
Šteta, šteta, šteta! Adriana Vilagoš bi osvojila zlatnu medalju na SP da je ponovila rezultat iz kvalifikacija

Šteta, šteta, šteta! Adriana Vilagoš bi osvojila zlatnu medalju na SP da je ponovila rezultat iz kvalifikacija

Telegraf pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš je podbacila u finalu Svetskog prvenstva u atletici koje se održava u Tokiju, gde je u svojoj disciplini bacanje koplja osvojila tek osmo mesto i to rezultatom 61.29 metara, što nije bilo dovoljno. Na kraju je prvo… »
Vilagoš iskreno posle finala: "Medalja je bila realna, ali danas ništa nije išlo po planu"

Vilagoš iskreno posle finala: "Medalja je bila realna, ali danas ništa nije išlo po planu"

Telegraf pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš nije uspela da ostvari rezultat kakvom se nadala na velikom takmičenju, ostala je bez medalje, ali je pokazala zrelost i samokritičnost nakon završene discipline. Podsetimo, ona je završila na osmom mestu u finalu sa… »
Holanđanka osvojila zlato u bacanju kugle

Holanđanka osvojila zlato u bacanju kugle

Džesika Šilder slavila na SP u Tokiju. Holandska atletičarka Džesika Šilder osvojila je danas zlatnu medalju u bacanju kugle na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Šilder je osvojila zlato rezultatom 20,29 metara, hicem iz poslednje, šeste serije. Srebrnu… »
Vilagoš treća na zaletištu

Vilagoš treća na zaletištu

Finale počinje u 14.05. U finalu bacanja koplja Srbija će imati predstavnika među 12 najboljih, Adrianu Vilagoš. Završnica počinje u 14.05. Srpska reprezentativka je treća na startnoj listi. Vilagoš je izborila finale pošto je u kvalifikacijama u trećoj… »
Holanđanka prva na svetu!

Holanđanka prva na svetu!

B92 pre 26 dana
Holandska atletičarka Džesika Shilder osvojila je zlatnu medalju u bacanju kugle na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Shilder je bila na četvrtom mestu pre poslednje serije, a do zlata je došla kada je bacila kuglu 20,29 metara. Srebro je osvojila Amerikanka… »
Srpska rekorderka danasu gađa medalju u finalu SP

Srpska rekorderka danasu gađa medalju u finalu SP

Politika pre 26 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš izborila je plasman u finale discipline bacanje koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju, postajući prva predstavnica Srbije koja će se boriti za medalju na ovom takmičenju. Finalna borba zakazana je za danas u 14.05… »
Adriana Vilagoš: Nedostaje kockica do savršenog mozaika

Adriana Vilagoš: Nedostaje kockica do savršenog mozaika

Adriana Vilagoš najboljim rezultatom kvalifikacija u bacanju koplja (66,06 m) prošla u današnje finale. Dve najmlađe srpske atletičarke, 20–godišnja Angelina Topić u skoku uvis (prekjuče) i 21-godišnja Adriana Vilagoš u bacanju koplja (juče), plairale su… »
Zlato nije daleko: Adriana Vilagoš veliki favorit za medalju

Zlato nije daleko: Adriana Vilagoš veliki favorit za medalju

Sport klub pre 26 dana
Dvostruka evropska vicešampionka u bacanju koplja Adriana Vilagoš kreće u subotu od 14.05 časova po srpskom vremenu u Tokiju u pohod na prvu svetsku medalju u seniorskoj konkurenciji. I veliki je favorit da je se domogne, a po svemu viđenom ove sezone ni… »
Kako je Adriana Sputnjiku najavila borbu za zlato: „Da bacam najbolje što mogu“

Kako je Adriana Sputnjiku najavila borbu za zlato: „Da bacam najbolje što mogu“

Sputnik pre 26 dana
„Cilj je da na Svetskom prvenstvu bacim najbolje što mogu“, rekla je Adriana Vilagoš pred Novu godinu u razgovoru za Sputnjik, da bi potom obećanje dato samoj sebi ispunila jer je došla do finala šampionata. Adriana Vilagoš je ove godine na Uskršnjem… »
Uoči finala – dan 8: Sve oči uprte u Adrianu Vilagoš

Uoči finala – dan 8: Sve oči uprte u Adrianu Vilagoš

Sport klub pre 26 dana
Osmog dana Svetskog šampionata u Tokiju biće održana finala u četiri disicpline: bacanje kugle, bacanje koplja, 5000 metara za žene i 800 metara za muškarce. Bacanje kugle (Ž) – 12.54 časova Amerikanka Čejs Džekson brani titulu iz Budimpešte, a i ove… »
Adriana Vilagoš već ušla u istoriju Srbije, ako osvoji medalju staće uz veliku Ivanu Španović

Adriana Vilagoš već ušla u istoriju Srbije, ako osvoji medalju staće uz veliku Ivanu Španović

Telegraf pre 26 dana
Početak vikenda u Tokiju rezervisan je za završne borbe na Svetskom prvenstvu u atletici, a subota najpre za finale u bacanju koplja i Adrianu Vilagoš. Srpska atletilčarka je imala najbolji rezultat kvalifikacija od 66.06 metara. Bio je to ujedno i treći… »
Angelina i Adriana idu po medalju na Svetskom prvenstvu: Poznati su termini, ovo je Srbija čekala

Angelina i Adriana idu po medalju na Svetskom prvenstvu: Poznati su termini, ovo je Srbija čekala

Mondo pre 26 dana
Srbija čeka medalje sa Svetskog prvenstva u atletici. I to od dve mlade i supertalentovane atletičarke. Adriana Vilagoš i Angelina Topić pokušaće da obraduju naciju u svojim disciplinama na takmičenju u Tokiju. Poznati su i tačni termini i raspored po… »
Gde gledati Adrianu Vilagoš u finalu Svetskog prvenstva?

Gde gledati Adrianu Vilagoš u finalu Svetskog prvenstva?

Nova pre 26 dana
Adriana Vilagoš, srpska atletičarka, biće deo finala discipline bacanje koplja na Svetskom prvenstvu u Tokiju, koje će početi u subotu od 14.05. Bilo je malo drame na startu kvalifikacija za Vilagoš. U prvoj seriji je bacila 61,22, dok je u drugoj bila… »
Adriana Vilagoš je već dva puta tugovala, zbog ovoga njen uspeh u Tokiju ima posebnu težinu

Adriana Vilagoš je već dva puta tugovala, zbog ovoga njen uspeh u Tokiju ima posebnu težinu

Telegraf pre 26 dana
Lepo je bilo pratiti srpske atletičarke poslednja dva dana u Tokiju, zaista! Nakon Angeline Topić i Adriana Vilagoš se plasirala u finale Svetskog prvenstva i to najboljim rezultatom kvalifikacija od 66.06 metara, čime je potvrdila ulogu jedne od… »
Adriana Vilagoš cilja prvu medalju na seniorskom Svetskom prvenstvu (RTS 2, 14.05)

Adriana Vilagoš cilja prvu medalju na seniorskom Svetskom prvenstvu (RTS 2, 14.05)

RTS pre 26 dana
Adriana Vilagoš prva je atletičarka Srbije koja će se boriti u finalu Svetskog prvenstva u Tokiju. U borbu za medalju u disciplini bacanje koplja kreće od 14.05. Direktan prenos možete pratiti na Drugom programu RTS-a. Atletičarka Adriana Vilagoš… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos Adriane Vilagoš u finalu Svetskog prvenstva

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos Adriane Vilagoš u finalu Svetskog prvenstva

Telegraf pre 26 dana
I pored toga što se druga plasirala u veliko finale Svetskog prvenstva, srpska atletičarka Adriana Vilagoš će prva nastupiti u velikom finalu. Dan nakon kvalifikacija, u subotu, je zakazana njena disciplina. U petak je Adriana Vilagoš pokazala zbog čega… »

Vesti dana »