Povezane vesti

Dejan Gvozden oženio 11 godina mlađu, a razlika u visini je bila pola metra: Ljubavna priča frontmena grupe „Kristali“ i modne…

Dejan Gvozden oženio 11 godina mlađu, a razlika u visini je bila pola metra: Ljubavna priča frontmena grupe „Kristali“ i modne…

Nova pre 37 minuta
Frontmen grupe "Kristali" Dejan Gvozden preminuo je juče, a vest je potvrdila njegova supruga. Supruga Dejana Gvozdena, Vladana Veljković oprostila se juče bolnim rečima: „Hodala bih zauvek samo da budem u tvojim rukama. Ti si ljubav mog života uvek i… »
Umro Dejan Gvozden

Umro Dejan Gvozden

Hello pre 1 sat
Umro Dejan Gvozden (55), muzičar i osnivač beogradskog benda "Kristali". Supruga Dejana Gvozdena, Vladana Veljković potvrdila je stravične vesti i oprostila se bolnim rečima od voljenog muža. "Hodala bih zauvek samo da budem u tvojim rukama. Ti si ljubav… »
“Ja imam dva metra i potpuna sam osoba”: Napustio nas je Dejan Gvozden, frontmen Kristala, a ovako je govorio o svetu i muzici…

“Ja imam dva metra i potpuna sam osoba”: Napustio nas je Dejan Gvozden, frontmen Kristala, a ovako je govorio o svetu i muzici…

City magazine pre 1 sat
Pojavili su se devedesetih, u vreme kada je ova zemlja živela u sopstvenom ludilu — i bili njegov muzički odraz, ali i lek. Kristali su bili deo najkreativnije domaće scene tog doba, zajedno s bendovima kao što su Oružjem protiv otmičara, Sila koja se… »
Odlazak muzičke legende: Dejan Gvozden je bio jedan od simbola beogradske rok scene devedesetih: "Uvek sam se trudio da budem…

Odlazak muzičke legende: Dejan Gvozden je bio jedan od simbola beogradske rok scene devedesetih: "Uvek sam se trudio da budem…

Blic pre 2 sata
Dejan Gvozden (55), frontmen benda “Kristali”, jedne od najpoznatijih gitarskih pop grupa koja se pojavila devedesetih godina, preminuo je juče, saopštila je njegova supruga Vladana Veljković. Ovom prilikom podsećamo se reči poznatog muzičara koji… »
Preminuo Dejan Gvozden, frontmen benda “Kristali”

Preminuo Dejan Gvozden, frontmen benda “Kristali”

Balkan Rock pre 3 sata
Beogradska muzička scena izgubila je jutros značajnu ličnost — Dejan Gvozden (55), frontmen i jedan od osnivača pop-rok sastava Kristali, preminuo je, objavila je njegova supruga. Gvozden je rođen 9. aprila 1970. godine, a uz Kristale je ostavio trag… »
Preminuo frontmen benda "Kristali" Dejan Gvozden

Preminuo frontmen benda "Kristali" Dejan Gvozden

Radio 021 pre 4 sati
Dejan Gvozden (55), frontmen beogradskog benda "Kristali", preminuo je juče, objavila je njegova supruga. Bend Kristali osnovan je u januaru 1993. godine od strane Dejana Gvozdena (vokal, bas) i gitariste Željka Markuša. Prvi hit "Dva metra" pratila je… »
Preminuo frontmen Kristala Dejan Gvozden

Preminuo frontmen Kristala Dejan Gvozden

Moj Novi Sad pre 9 sati
Vest o smrti 55-godišnjeg muzičara iz beogradskog benda "Kristali" objavila je njegova supruga u nedelju. Ona se od Dejana Gvozdena oprostila sledećim rečima: – Hodala bih zauvek samo da budem u tvojim rukama. Ti si ljubav mog života uvek i zauvek… »
Preminuo Dejan Gvozden, frontmen benda „Kristali“

Preminuo Dejan Gvozden, frontmen benda „Kristali“

Danas pre 11 sati
Dejan Gvozden (55), muzičar iz beogradskog benda „Kristali“, preminuo je danas, objavila je njegova supruga. Supruga Dejana Gvozdena, Vladana Veljković oprostila se danas bolnim rečima: „Hodala bih zauvek samo da budem u tvojim rukama. Ti si ljubav mog… »
Umro Dejan Gvozden frontmen benda Kristali: Supruga se bolnim rečima oprostila: "Ti si ljubav mog života uvek i zauvek"

Umro Dejan Gvozden frontmen benda Kristali: Supruga se bolnim rečima oprostila: "Ti si ljubav mog života uvek i zauvek"

Blic pre 12 sati
Umro Dejan Gvozden (55), muzičar iz beogradskog benda "Kristali". Supruga Dejana Gvozdena, Vladana Veljković oprostila se danas bolnim rečima: "Hodala bih zauvek samo da budem u tvojim rukama. Ti si ljubav mog života uvek i zauvek. 9.4.1970. –… »
Ona visoka 155, on dva metra: Između Dejana Gvozdena i njegove žene Vladane ljubav je planula na prvi pogled: A porodica im je…

Ona visoka 155, on dva metra: Između Dejana Gvozdena i njegove žene Vladane ljubav je planula na prvi pogled: A porodica im je…

Blic pre 13 sati
Frontmen grupe "Kristali", Dejan Gvozden umro je, a tužne vesti podelila je njegova supruga Vladana. Ljubav Dejana i Vladane trajala je 7 godina, a oni su pre samo 13 dana proslavili godišnjicu. - Sedam godina ljubavi, dve godine borbe. Jedna snaga - mi… »

Vesti dana »