Povezane vesti
Šta je svesna prisutnost i kako može da unapredi mentalno zdravlje
BBC News 10.10.2025
Iako nam se često čini da nam je život sve užurbaniji, stručnjaci naglašavaju da svesna prisutnost ne bi trebalo da se smatra luksuzom, već onim što je neophodno za očuvanje mentalnog zdravlja. Dok sam jednog dana gledao sadržaje na društvenoj mreži… »
Danas 10.10.2025
Dok sam jednog dana gledao sadržaje na društvenoj mreži Instagramu, pažnju mi je privukao jedan video. „Postoji verzija tebe, za 10 godina od sada, koja te moli da malo više uživaš u ovom trenutku“, pisalo je u tekstu na ekranu. Podsetilo me je na nešto… »
Radio 021 10.10.2025
Iako nam se često čini da nam je život sve užurbaniji, stručnjaci naglašavaju da svesna prisutnost ne bi trebalo da se smatra luksuzom, već onim što je neophodno za očuvanje mentalnog zdravlja. Getty Images Vežbanje svesne prisutnosti potiče od… »
NIN 10.10.2025
Dok sam jednog dana gledao sadržaje na društvenoj mreži Instagramu, pažnju mi je privukao jedan video. "Postoji verzija tebe, za 10 godina od sada, koja te moli da malo više uživaš u ovom trenutku", pisalo je u tekstu na ekranu. Podsetilo me je na nešto… »
Južne vesti 10.10.2025
Getty Images Vežbanje svesne prisutnosti potiče od budističke meditacije Dok sam jednog dana gledao sadržaje na društvenoj mreži Instagramu, pažnju mi je privukao jedan video. „Postoji verzija tebe, za 10 godina od sada, koja te moli da malo više uživaš… »
Vesti dana »
"Užasno je, mrtvi su" Svedoci otkrivaju potresne detalje velike tragedije u Švajcarskoj: Slavili su Novu godinu, u sekundi se sve pretvorilo u pakao (foto, video)
Blic pre 22 minutajoš 24 povezane
Viktor Vembanjama doživeo istu povredu kao i Jokić, ali će se ranije vratiti na teren
Nova pre 2 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak 1. januar 2026: Danas umereno oblačno, temperatura do 10
Radio sto plus pre 7 minutajoš 20 povezanih
Mali o licenci za NIS: Dobre vesti rezultat ozbiljne diplomatske borbe
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih