Povezane vesti

Šta je svesna prisutnost i kako može da unapredi mentalno zdravlje

BBC News pre 4 dana
Iako nam se često čini da nam je život sve užurbaniji, stručnjaci naglašavaju da svesna prisutnost ne bi trebalo da se smatra luksuzom, već onim što je neophodno za očuvanje mentalnog zdravlja. Dok sam jednog dana gledao sadržaje na društvenoj mreži… »

Danas pre 4 dana
Dok sam jednog dana gledao sadržaje na društvenoj mreži Instagramu, pažnju mi je privukao jedan video. „Postoji verzija tebe, za 10 godina od sada, koja te moli da malo više uživaš u ovom trenutku“, pisalo je u tekstu na ekranu. Podsetilo me je na nešto… »

Radio 021 pre 4 dana
Iako nam se često čini da nam je život sve užurbaniji, stručnjaci naglašavaju da svesna prisutnost ne bi trebalo da se smatra luksuzom, već onim što je neophodno za očuvanje mentalnog zdravlja. Getty Images Vežbanje svesne prisutnosti potiče od… »

NIN pre 4 dana
Dok sam jednog dana gledao sadržaje na društvenoj mreži Instagramu, pažnju mi je privukao jedan video. "Postoji verzija tebe, za 10 godina od sada, koja te moli da malo više uživaš u ovom trenutku", pisalo je u tekstu na ekranu. Podsetilo me je na nešto… »

Južne vesti pre 4 dana
Getty Images Vežbanje svesne prisutnosti potiče od budističke meditacije Dok sam jednog dana gledao sadržaje na društvenoj mreži Instagramu, pažnju mi je privukao jedan video. „Postoji verzija tebe, za 10 godina od sada, koja te moli da malo više uživaš… »

Vesti dana »