Povezane vesti
U Danu uživo gošća i Marija Vasić: "Milost ne tražim, niti bih vam je dala"
N1 Info pre 2 sata
Posle sedam meseci u pritvoru, odnosno kućnom pritvoru, profesorka Marija Vasić je na slobodi. Tačnije, braniće se sa slobode u nastavku postupka koji se protiv nje vodi u montiranom procesu protiv novosadske šestorke, za navodno planiranje… »
Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 2 sata
Profesorka novosadske gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" i aktivistkinja Pokreta slobodnih građana (PSG) Marija Vasić ocenila je danas da je pritvor, u kome je provela sedam meseci (od čega pet u kućnom), bio jedna vrsta "političke ucene i… »
Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Radio sto plus pre 2 sata
Profesorka novosadske gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” i aktivistkinja Pokreta slobodnih građana (PSG) Marija Vasić ocenila je danas da je pritvor, u kome je provela sedam meseci (od čega pet u kućnom), bio jedna vrsta “političke ucene i… »
Da li je Ursula fon der Lajen donela slobodu za neke studente i aktiviste ili su se datumi ukidanja pritvora slučajno…
N1 Info pre 3 sata
Dan kada je Ursula fon der Lajen posetila Beograd veći broj aktivista i studenata pamtiće po tome što su zatvorsku ćeliju zamenili svojom sobom, ili su iz kuće konačno mogli slobodno da izađu i zadrže se napolju koliko žele. Predsednica Evropske komisije… »
Lado Jovović posle sedam meseci na slobodi: Oduzeli su mi mogućnost da radim, ostali smo bez prihoda
N1 Info pre 5 sati
Lado Jovović iz Pokreta slobodnih građana proveo je dva meseca u zatvoru i još pet meseci u kućnom pritvoru. Njemu nije dozvoljeno da govori o postupku, ali je za N1 ispričao kako je proteklo dugih sedam meseci pritvora. "Ostali smo bez prihoda", poručio… »
Marija Vasić za Danas: Mi smo bili savršen uzorak, uhapšeni smo jer se vlast plaši zajedničkog delovanja studenata i opozicije…
Danas pre 4 sati
Marija Vasić posle sedam meseci u pritvoru, prvo u zatvoru, a onda u kućnom pritvoru, u nastavku postupka gde je optužena za rušenje ustavnog poretka, braniće se sa slobode. Za Danas kaže da joj sve ovo što doživljava ovih dana liči na san ili film… »
Profesorka Marija Vasić otkrila šta je prvo uradila posle izlaska iz pritvora: „Imali su za cilj da nas psihički slome što…
Nova pre 8 sati
Profesorka u gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ i aktivistkinja Marija Vasić, koja juče puštena iz pritvora u kom je bila sedam meseci, rekla je za TV Nova da je prva stvar koju je uradila nakon izlaska iz pritvora odlazak na protest, na kom je želela da… »
Marija Vasić: Oduzeli su mi slobodu ali ne i 23 generacije učenika Jovine gimnazije
Beta pre 10 sati
Profesorka novosadske gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" Marija Vasić poručila je da joj je režim bio oduzeo slobodu, ali nije mogao da joj oduzme 23 generacije učenika kojima je do sada predavala. "Posle sedam meseci nezakonitog pritvora, prvo mesto gde… »
Marija Vasić: Oduzeli su mi slobodu ali ne i 23 generacije učenika Jovine gimnazije
Radio sto plus pre 10 sati
“Posle sedam meseci nezakonitog pritvora, prvo mesto gde sam došla je ovo, nema boljeg mesta gde mogu da pozdravim moje đake i moje kolege”, kazala je Marija Vasić na protestu u znak podrške učenicima i profesorima te gimnazije. Dodala je da “ne može… »
Profesorka Marija Vasić nakon ukidanja pritvora: Režim mi je uzeo slobodu, ali ne i 23 generacije đaka
Serbian News Media pre 10 sati
Profesorka novosadske gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” Marija Vasić poručila je da joj je režim bio oduzeo slobodu, ali nije mogao da joj oduzme 23 generacije učenika kojima je do sada predavala. “Posle sedam meseci nezakonitog pritvora, prvo mesto gde… »
Novi magazin pre 10 sati
Profesorka novosadske gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" Marija Vasić poručila je da joj je režim bio oduzeo slobodu, ali nije mogao da joj oduzme 23 generacije učenika kojima je do sada predavala. "Posle sedam meseci nezakonitog pritvora, prvo mesto gde… »
Marija Vasić nakon izlaska iz kućnog pritvora: „Sedam meseci bez vazduha – sada konačno dišem“
Luftika pre 12 sati
“Posle sedam meseci konačno mogu da se nadišem vazduha”, rekla je aktivistinja Pokreta slobodnih građana (PSG) Vasić je navela da je, u trenutku kada je odluka o ukidanju kućnog pritvora doneta, ona bila u redovnoj dozvoljenoj dnevnoj šetnji od sat… »
‘U neverici smo’: Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
Danas pre 1 dan
„Nismo očekivali, još smo u šoku.“ Aleksandar, otac Lazara Dinića, studenta i jednog od aktivista neformalne studentske organizacije Stav, kome je u toku dana ukinut višemesečni pritvor, kaže da je još u neverici. „Pitali smo šta sada sme i rečeno nam je… »
Vesti dana »

Tramp: Sastaću se sa Putinom u Budimpešti, da okončamo ovaj “neslavni” rat
Vesti online pre 18 minutajoš 29 povezanih

Direktorka Pete beogradske gimnazije: Intenzivno radimo na normalizaciji nastave
N1 Info pre 4 satijoš 35 povezanih

Beta pre 2 satajoš 12 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 6 satijoš 15 povezanih