Povezane vesti

Tramp prokomentarisao testiranje „burevesnika“

Vesti online pre 25 dana
Američki predsednik Donald Tramp, odgovarajući na pitanje o uspešnom ruskom testiranju krstareće rakete Burevesnik na nuklearni pogon, izjavio je da se Rusija i Sjedinjene Države ne igraju jedna s drugom. „Oni se ne igraju sa nama, a ni mi se ne igramo… »
RAT U UKRAJINI Tramp: Putin bi trebalo da okonča rat u Ukrajini umesto što testira rakete

RAT U UKRAJINI Tramp: Putin bi trebalo da okonča rat u Ukrajini umesto što testira rakete

Euronews pre 25 dana
Rat u Ukrajini traje 1.342 dana. Ruska vojska uspešno je testirala krstareću raketu na nuklearni pogon Burevestnik, čime je dodatno demonstrirala svoje strateške sposobnosti, izjavio je šef Generalštaba Valerij Gerasimov, obavestivši predsednika… »
Glasno i jasno: Kremlj odgovorio Trampu

Glasno i jasno: Kremlj odgovorio Trampu

Pravda pre 24 dana
Tramp dobio odgovor... Kremlj je saopštio da će se Rusija voditi sopstvenim nacionalnim interesima nakon što je predsednik SAD Donald Tramp rekao da predsednik Vladimir Putin treba da okonča rat u Ukrajini umesto da testira krstareću raketu na nuklearni… »
Dodik: Idem u Belorusiju na važne sastanke, imam više energije nego ranije

Dodik: Idem u Belorusiju na važne sastanke, imam više energije nego ranije

N1 Info pre 24 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da je za Republiku Srpsku (RS) važno da ima pristup centrima odlučivanja, a to su Sjedinjene Američke Države (SAD) i Rusija. "Evropa je potisnuta sa strane. (Ruski predsednik… »
Dodik: “Za RS je ključno da ima pristup centrima odlučivanja – SAD i Rusiji”

Dodik: “Za RS je ključno da ima pristup centrima odlučivanja – SAD i Rusiji”

Serbian News Media pre 24 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je za Republiku Srpsku (RS) važno da ima pristup centrima odlučivanja, a to su Sjedinjene Američke Države (SAD) i Rusija. “Evropa je potisnuta sa strane. (Ruski predsednik… »
Dodik: Ja sam omogućio da se predsednik RS pojavljuje i u Kremlju, Mađarskoj, o saradnji sa Srbijom da ne pričamo

Dodik: Ja sam omogućio da se predsednik RS pojavljuje i u Kremlju, Mađarskoj, o saradnji sa Srbijom da ne pričamo

Danas pre 24 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je za Republiku Srpsku (RS) važno da ima pristup centrima odlučivanja, a to su Sjedinjene Američke Države (SAD) i Rusija. „Evropa je potisnuta sa strane. (Ruski predsednik… »
Dodik: Ne odričem se političkog angažmana

Dodik: Ne odričem se političkog angažmana

NIN pre 24 dana
Nekadašnji predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da se neće odreći od bavljenja politikom. "Ne odričem se političkog angažmana, nastaviću da se borim za ovaj narod za najbolji način. Јa sam omogućio da se predsednik Republike Srpske… »
Putin se hvali „letećim Černobiljom“, a Tramp mu poručuje: „Naša nuklearna podmornica je kod njihove obale“

Putin se hvali „letećim Černobiljom“, a Tramp mu poručuje: „Naša nuklearna podmornica je kod njihove obale“

Nova pre 24 dana
Američki predsednik Donald Trump izjavio je da objava njegovog ruskog kolege Vladimira Putina o testiranju krstareće rakete na nuklearni pogon „nije primerena“. „Oni znaju da imamo nuklearnu podmornicu — najbolju na svetu — odmah uz njihove obale. Dakle… »
"Vladimire, seti se šta sam ti poslao u komšiluk": Žestoka reakcija Trampa na Putinovu novu raketu, poručio mu da mora da…

"Vladimire, seti se šta sam ti poslao u komšiluk": Žestoka reakcija Trampa na Putinovu novu raketu, poručio mu da mora da…

Blic pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi predsednik Rusije Vladimir Putin trebalo da se fokusira na okončanje rata u Ukrajini umesto na testiranje raketa, preneli su američki mediji. Komentarišući izveštaje o testiranju nove ruske rakete… »

Sputnik pre 24 dana
Rusija i Sjedinjene Američke Države se ne igraju međusobno, rekao je američki predsednik Donald Tramp novinarima, komentarišući nedavno testiranje krstareće rakete „burevesnik“. Predsednik tvrdi da se najveća na svetu američka nuklearna podmornica… »
Tramp: Putin bi trebalo da okonča rat u Ukrajini umesto što testira rakete

NIN pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi predsednik Rusije Vladimir Putin trebalo da se fokusira na okončanje rata u Ukrajini umesto na testiranje raketa, preneli su danas američki mediji. Komentarišući izveštaje o testiranju nove ruske… »
Tramp o burevestniku: Nama ne treba raketa koja leti 13.000 km Nakon Putinove "neprikladne" objave podseća Kremlj: "Imamo…

Tramp o burevestniku: Nama ne treba raketa koja leti 13.000 km Nakon Putinove "neprikladne" objave podseća Kremlj: "Imamo…

Kurir pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je danas "neprikladnom" objavu ruskog predsednika Vladimira Putina o uspešno izvedenom testu rakete na nuklearni pogon Burevestnik. - Oni (Rusi) znaju da imamo nuklearnu podmornicu - najbolju na svetu - odmah pored… »
"Putin bi trebalo da okonča rat umesto što testira rakete" Tramp: Znaju da imamo nuklearnu podmornicu tik uz njihovu obalu

"Putin bi trebalo da okonča rat umesto što testira rakete" Tramp: Znaju da imamo nuklearnu podmornicu tik uz njihovu obalu

Večernje novosti pre 24 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi predsednik Rusije Vladimir Putin trebalo da se fokusira na okončanje rata u Ukrajini umesto na testiranje raketa, preneli su danas američki mediji. Foto: Profimedia Komentarišući izveštaje o… »

RTV pre 24 dana
KUALA LUMPUR - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi predsednik Rusije Vladimir Putin trebalo da se fokusira na okončanje rata u Ukrajini umesto na testiranje raketa, preneli su danas američki mediji. Komentarišući izveštaje o… »
Tramp: Neprikladna objava Putina o testiranju rakete na nuklearni pogon

Tramp: Neprikladna objava Putina o testiranju rakete na nuklearni pogon

N1 Info pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je danas "neprikladnom" objavu ruskog predsednika Vladimira Putina o uspešno izvedenom testu rakete na nuklearni pogon. "Neprikladno je da Putin to kaže. Trebalo bi da okonča rat“ u Ukrajini, rekao je američki… »
„Neprikladno, što ne okonča rat“: Tramp o testiranju Putinove rakete na nuklearni pogon

„Neprikladno, što ne okonča rat“: Tramp o testiranju Putinove rakete na nuklearni pogon

Danas pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je danas „neprikladnom“ objavu ruskog predsednika Vladimira Putina o uspešno izvedenom testu rakete na nuklearni pogon. „Neprikladno je da Putin to kaže. Trebalo bi da okonča rat“ u Ukrajini, rekao je američki… »
Direktna poruka Putinu: Trebalo bi da se fokusira na okončanje rata umesto što testira rakete

Direktna poruka Putinu: Trebalo bi da se fokusira na okončanje rata umesto što testira rakete

B92 pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi predsednik Rusije Vladimir Putin trebalo da se fokusira na okončanje rata u Ukrajini umesto na testiranje raketa, preneli su danas američki mediji. Komentarišući izveštaje o testiranju nove ruske… »

Politika pre 24 dana
Oni znaju da imamo nuklearnu podmornicu, najbolju na svetu, tik uz njihovu obalu, rekao je predsednik. SADKUALA LUMPUR - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi predsednik Rusije Vladimir Putin trebalo da se fokusira na okončanje rata u… »
"Mi se ne igramo sa njima..." Tramp prokomentarisao testiranje „burevestnika“ - Nove ruske rakete koja može leteti do 20.000…

"Mi se ne igramo sa njima..." Tramp prokomentarisao testiranje „burevestnika“ - Nove ruske rakete koja može leteti do 20.000…

Večernje novosti pre 24 dana
RUSIJA i Sjedinjene Američke Države se ne igraju međusobno, rekao je američki predsednik Donald Tramp novinarima, komentarišući nedavno testiranje krstareće rakete „burevestnik“. Foto: Tanjug „Oni se ne igraju sa nama, a ni mi se ne igramo sa njima“… »
"Počelo je, u vazduhu je 15 sati": Ceo svet drhti zbog moćnog oružja koje će promeniti sve: Ako Putin iskoristi "leteći…

"Počelo je, u vazduhu je 15 sati": Ceo svet drhti zbog moćnog oružja koje će promeniti sve: Ako Putin iskoristi "leteći…

Blic pre 25 dana
Rusija je uspešno testirala svoju novu interkontinentalnu krstareću raketu na nuklearni pogon, kako je rekao predsednik te zemlje Vladimir Putin. Raketa je preletela 14.000 kilometara i bila u vazduhu 15 sati na testu 21. oktobra, a Putin je rekao da je… »

Vesti dana »