Povezane vesti

Panter pred Partizan: "Borba za petu pobedu"

Panter pred Partizan: "Borba za petu pobedu"

Sportske.net pre 22 dana
Košarkaš Barselone Kevin Panter vraća se na mesto koje mu je dobro poznato, u "Beogradsku arenu". Barselona dolazi u Beograd posle pobede nad Olimpijom iz Milana i učinkom 4:3, dok je Partizan na obrnutom skoru. "Moramo biti maksimalno fokusirani. Biće… »
Penjaroja: "Partizan može da se bori za fajnal-for"

Penjaroja: "Partizan može da se bori za fajnal-for"

B92 pre 22 dana
Protivnik Partizana u osmom kolu Evrolige biće Barselona. Pred ovaj meč u Beogradskoj Areni, trener Katalonaca Đoan Penjaroja istakao je da oba tima imaju imperativ pobede. "Ne znam da li više ili manje nego drugi, ali ta ekipa mnogo košta. U ovoj… »
Grobari shvatili poruku - dvorana rasprodata

Grobari shvatili poruku - dvorana rasprodata

Sportski žurnal pre 22 dana
Partizan u petak dočekuje Barselonu u 8. kolu Evrolige. Partizan u 8. kolu Evrolige u petak (20.30 časova) u "Beogradskoj areni" dočekuje Barselonu sa nekadašnjim kapitenima Kevinom Panterom i Janom Veselim. Crno-beli su u seriji poraza, izgubili su kod… »
Panter pred Partizan: "Biće to borba za petu pobedu"

Panter pred Partizan: "Biće to borba za petu pobedu"

B92 pre 22 dana
Kevin Panter dolazi u Beograd gde će kao košarkaš Barselone igrati protiv Partizana u Beogradskoj Areni. Barselona dolazi u Beograd posle tesne pobede nad Olimpijom iz Milana, pa su sada na učinku od tri pobede i četiri poraza. "Moramo biti maksimalno… »
Barselonu čeka pakao: Partizan rasprodao Arenu za meč sa Špancima

Barselonu čeka pakao: Partizan rasprodao Arenu za meč sa Špancima

Kurir pre 22 dana
Košarkaše Partizana u meču 8. kola Evrolige protiv Barselone bodriće "Arena" ispunjena do poslednjeg mesta. Crno-beli su saopštili da su rasprodali sve karte za ovu utakmicu koja nosi veliki značaj po srpski tim. Partizan je doživeo dva uzastopna poraza… »
Trener Barselone kandidovao Partizan za Fajnal-for: Spremamo se za ozbiljnu utakmicu

Trener Barselone kandidovao Partizan za Fajnal-for: Spremamo se za ozbiljnu utakmicu

Euronews pre 22 dana
Košarkašima Partizana predstoji okršaj sa Barselonom u Beogradu u petak, na kojem će pokušati da nadomeste za slabe rezultate u prethodnom periodu. Crno-beli na megdan Kataloncima izlaze posle poraza u Sofiji od Hapoela, a valja istaći i to da je sastav… »
"Biće emotivno..." Kevin Panter pred meč Partizan - Barselona

"Biće emotivno..." Kevin Panter pred meč Partizan - Barselona

Večernje novosti pre 22 dana
Nekadašnji kapiten Partizana Kevin Panter vraća se u Beograd i to na megdan bivšem klubu, pošto će Barselona gostovati crno-belima u petak od 20.30 časova. Foto: Profimedia Izneo je očekivanja pred ovaj meč. - Moramo biti maksimalno fokusirani. Biće to… »
Panter očekuje emotivan meč u „Areni“: „Džabari mi je kao brat“

Panter očekuje emotivan meč u „Areni“: „Džabari mi je kao brat“

Nova pre 22 dana
Kevin Panter, nekadašnji kapiten Partizana, sprema se za povratak u Beograd – ovoga puta u dresu Barselone. Popularni Amerikanac istakao je da ga očekuje emotivna utakmica, ali i velika borba protiv bivšeg kluba koji ga je lansirao u sam vrh evropske… »
Fernando: Jedva čekam da dam sve od sebe na oba kraja parketa

Fernando: Jedva čekam da dam sve od sebe na oba kraja parketa

„Moramo da ih limitiramo u 'post ap' situacijama“. Uoči duela protiv Barselone u osmom kolu Evrolige sutra od 20.30 časova u Beogradskoj areni, Bruno Fernando rekao je da će biti važno da Partizan odigra dobro u ranoj fazi meča. - Biće teška utakmica… »
Kalates: Osećam se odlično, odbrana će biti ključna protiv Barselone

Kalates: Osećam se odlično, odbrana će biti ključna protiv Barselone

Partizan dočekuje Barselonu sutra u Beogradskoj arena. Pojačanje Partizana Nik Kalates izjavio je danas pred utakmicu osmog kola Evrolige da se oseća odlično i dodao da će odbrana biti ključna na utakmici protiv Barselone. Crno-beli će dočekati sutra od… »
Poraz koji je otišao Obradoviću na dušu

Poraz koji je otišao Obradoviću na dušu

B92 pre 22 dana
Košarkaši Partizana upisali su poraz u 7. kolu Evrolige izgubivši od Hapoela iz Tel Aviva rezultatom 97:84 u "Areni 888" u Sofiji, a vi ste ocenili nastup crno-belih putem ankete portala B92.sport. Meč je bio neizvestan u prvom poluvremenu, ali su domaći… »
"I Partizan je jedan od njih!" Trener Barselone pred meč sa crno-belima

"I Partizan je jedan od njih!" Trener Barselone pred meč sa crno-belima

Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova Barselonu u Beogradskoj areni, a pred ovaj susret izneo je očekivanja trener gostiju Đoan Penjeroja. Foto: Profimedia "Ne znam da li više ili manje nego mnogi drugi, ali ta ekipa mnogo košta. U ovoj… »
Fernando zna šta je ključ pobede nad Barselonom, jedva čeka da igra pred „grobarima“

Fernando zna šta je ključ pobede nad Barselonom, jedva čeka da igra pred „grobarima“

Nova pre 22 dana
Angolski centar Bruno Fernando debitovao je za Partizan u Sofiji na gostovanju Hapoelu, kad je slavio klub iz Tel Aviva, a tek treba da zaigra pred navijačima crno-belih. „Dobro se osećam, uzbuđen sam i radujem se tome. Jedva čekam da budem u tom… »
Panter pred Partizan: Biće emotivno, Džabari mi je kao brat

Panter pred Partizan: Biće emotivno, Džabari mi je kao brat

Sport klub pre 22 dana
Nekadašnji kapiten Partizana ostavio je dubok trag u Beogradu, ali od prethodnog leta u dresu Barselone svojim sjajnim igrama zadavao je velike glavobolje bivšem klubu. Sada je došlo vreme da se vrati na mesto uspeha, drugi put od odlaska. Katalonci… »
Moćne reči novog košarkaša Partizana pred meč sa barselonom: Tek je stigao, a ova izjava je "zapalila" Grobare: "Spreman sam i…

Moćne reči novog košarkaša Partizana pred meč sa barselonom: Tek je stigao, a ova izjava je "zapalila" Grobare: "Spreman sam i…

Kurir pre 22 dana
Košarkaši Partizana će sutra od 20.30 časova ugostiti Barselonu u drugom meču duplog kola Evrolige. Parni valjak u duel ulazi nakon poraza u Sofiji od Hapoela iz Tel Aviva (97:84), dok Barselona u Beograd stiže sa pobedom protiv Olimpije iz Milana… »
Obradović: "Neka bude poznata atmosfera protiv Barselone"

Obradović: "Neka bude poznata atmosfera protiv Barselone"

Sportske.net pre 22 dana
Košarkaši Partizana će u petak ugostiti Barselonu u drugom meču duplog kola Evrolige. Parni valjak u duel ulazi nakon poraza u Sofiji od Hapoela iz Tel Aviva (97:84), dok Barselona u Beograd stiže sa pobedom protiv Olimpije iz Milana (74:72). Partizan je… »
Obradović pričao o šansama za pobedu protiv Barselone i uputio apel navijačima

Obradović pričao o šansama za pobedu protiv Barselone i uputio apel navijačima

Nova pre 22 dana
Trener Partizana, Željko Obradović, istakao je da su crno-beli odmah nakon poraza od Hapoela u Sofiji reagovali dodatnim treningom i pripremama za duel sa Barselonom, koji ih očekuje u petak u Beogradskoj areni. Obradović je naglasio važnost borbenosti i… »
„Partizan mnogo košta, može da se bori za Fajnal-for“

„Partizan mnogo košta, može da se bori za Fajnal-for“

Sport klub pre 22 dana
Trener Barselone Đoan Penjaroja upozorio je na težinu izazova koji je pred njegovim timom u osmom kolu Evrolige protiv Partizana u Beogradu. „Ne znam da li više ili manje nego mnogi drugi, ali ta ekipa mnogo košta. U ovoj Evroligi, kad pogledate rostere… »
Fernando zna koji je recept za Barselonu

Fernando zna koji je recept za Barselonu

Sport klub pre 22 dana
Angolski centar Bruno Fernando debitovao je za Partizan u Sofiji na gostovanju Hapoelu, kad je slavio klub iz Tel Aviva, a tek treba da zaigra pred navijačima crno-belih. „Dobro se osećam, uzbuđen sam i radujem se tome. Jedva čekam da budem u tom… »
I Obradović apelovao na navijače zbog stvari koje su se događale u poslednje vreme: “ Pretpostavljam da svi dolaze zbog…

I Obradović apelovao na navijače zbog stvari koje su se događale u poslednje vreme: “ Pretpostavljam da svi dolaze zbog…

Danas pre 22 dana
Košarkaši Partizana će u petak od 20.30 na svom terenu u Beogradu dočekati Barselonu, u utakmici osmog kola Evrolige. Trener crno-belih Željko Obradović pozvao je navijače crno-belih da na predstojećoj utakmici Evrolige protiv Barselone budu jedinstveni… »
Već sudio Partizanu: Poznato ko će delegirati pravdu protiv Barselone!

Već sudio Partizanu: Poznato ko će delegirati pravdu protiv Barselone!

Hot sport pre 22 dana
Ponovo sudi protiv Španaca! Košarkaši Partizana u petak od 20.30 časova u „Beogradskoj areni“ dočekuju Barselonu u okviru osmog kola Evrolige. Nakon dva vezana poraza od Pariza i Hapoela, tim Željka Obradovića ima jasan cilj – da pred domaćom publikom… »
Prva izjava nika kalatesa po dolasku u Partizan: Osećam se odlično, odbrana će biti ključna protiv Barselone

Prva izjava nika kalatesa po dolasku u Partizan: Osećam se odlično, odbrana će biti ključna protiv Barselone

Dnevnik pre 22 dana
Košarkaš Partizana Nik Kalates izjavio je pred utakmicu osmog kola Evrolige da se oseća odlično i dodao da će odbrana biti ključna na utakmici protiv Barselone. Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova Barselonu u Beogradskoj areni. Kalates je… »
Dvojac novajlija Partizana spreman za Barselonu: Kalates donosi iskustvo, Bruno Fernando najavio pobedu

Dvojac novajlija Partizana spreman za Barselonu: Kalates donosi iskustvo, Bruno Fernando najavio pobedu

Mondo pre 22 dana
Partizan dočekuje Barselonu u Beogradskoj areni u petak od 20.30 sati. Crno-beli u meč ulaze posle poraza od Hapoela, ali jači za Nika Kalatesa, koji će biti na poziciji plejmejkera. Takođe, Željko Obradović može da računa i na pridošlicu u timu - centra… »
Željko Obradović se oglasio pred meč protiv Barselone: "Imali su dan više za odmor, to može da znači..."

Željko Obradović se oglasio pred meč protiv Barselone: "Imali su dan više za odmor, to može da znači..."

Kurir pre 22 dana
Košarkaši Partizana u petak od 20.30 u Beogradskoj Areni igraju meč osmog kola Evrolige protiv Barselone. Očekivanja pred ovaj meč izneo je trener crno-belih, Željko Obradović. - Iskoristili smo opciju da treniramo ovde, kako bi u Beogradu imali… »
Obradović poziva "grobare" na jedinstvo protiv Barselone

Obradović poziva "grobare" na jedinstvo protiv Barselone

Euronews pre 22 dana
Košarkaši Partizana u petak (20.30 TV Arena Premijum 1) dočekuju ekipu Barselone u 8. kolu Evrolige, meč u kojem traže izlaz iz krize posle dva poraza zaredom u ovom takmičenju. Crno-beli su odradili trening u Sofiji, posle čega će uslediti povratak za… »
Obradović pred meč protiv Barselone: Apelujem na navijače da budu jedinstveni i da pomognu timu

Obradović pred meč protiv Barselone: Apelujem na navijače da budu jedinstveni i da pomognu timu

Radio sto plus pre 22 dana
“Kad igramo dobro krasi nas borbenost i želja, uz podršku navijača, na koje apelujem da, s obzirom na neke stvari koje su se događale u poslednje vreme, budu jedinstveni i da dođu da pomognu timu. Pretpostavljam da svi dolaze zbog Partizana, pa nek tako… »
VIDEO Prva izjava Kalatesa od dolaska u Partizan: Jedna stvar će obradovati navijače

VIDEO Prva izjava Kalatesa od dolaska u Partizan: Jedna stvar će obradovati navijače

Nova pre 22 dana
Nik Kalates je postao novi plejmejker Partizana, a ovog četvrtka je odradio prvi trening u crno-belom dresu. Nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Monakom, Kalates je odlučio da karijeru nastavi u Beogradu. #related-news_0 Odmah je otputovao u… »
Fernando uzbuđen zbog Arene: "Radujem se..." VIDEO

Fernando uzbuđen zbog Arene: "Radujem se..." VIDEO

B92 pre 22 dana
Novi centar Partizana Bruno Fernando jedva čeka da se pokaže pred navijačima crno-belih u Areni - prva prilika za to je nadolazeći meč sa Barselonom. Srpski tim dočekaće Katalonce u petak do 20:30 sati u okviru 8. kola elitnog evropskog takmičenja. Biće… »
"Uzbuđen sam što sam ovde": Nik Kalates se prvi put oglasio kao igrač Partizana

"Uzbuđen sam što sam ovde": Nik Kalates se prvi put oglasio kao igrač Partizana

NIK Kaltes je pojačao Partizan i ponovo će sarađivati sa Željkom Obradovićem. Iskusni plejmejker je izneo prve utiske po dolasku u redove kluba iz Humske. FOTO: Ata images Grk je istakao da je lepo dočekan i da se oseća odlično. - Osećam se sjajno. Nisam… »
Partizan ostao u Sofiji: Evo šta se desilo sa crno-belima pred meč sa Barselonom u Evroligi

Partizan ostao u Sofiji: Evo šta se desilo sa crno-belima pred meč sa Barselonom u Evroligi

Najnovije vesti iz KK Partizan su prilično zanimljive. Foto: Depositphotos Naime, crno-beli su u Bugarskoj igrali protiv Hapoela meč Evrolige, a nisu se odmah psle utakmice vratili, već su - u Sofiji ostali. Čak i trening odradili. Tako je rešio stručni… »
„Lepo su me dočekali“: Kalates govorio o prvim utiscima u Partizanu, pa otkrio recept za Barselonu!

„Lepo su me dočekali“: Kalates govorio o prvim utiscima u Partizanu, pa otkrio recept za Barselonu!

Hot sport pre 22 dana
Pokušaće da iskustvom pomogne crno-belima! Najnovije pojačanje Partizana, iskusni plejmejker Nik Kalates, mogao bi već u petak da debituje pred domaćom publikom, kada crno-beli u osmom kolu Evrolige dočekuju Barselonu. Grčki košarkaš je po dolasku u… »
Nik Kalates se oglasio prvi put od dolaska u Partizan! Legendarni plej poslao je ovu poruku pred debi i meč protiv Barselone!

Nik Kalates se oglasio prvi put od dolaska u Partizan! Legendarni plej poslao je ovu poruku pred debi i meč protiv Barselone!

Kurir pre 22 dana
Nik Kalates stigao je u Partizan, odradio prvi trening sa ekipom, a očekuje se da će debitovati na meču protiv Barselone (petak, 20.30). Sada je legendarni plej dao i prvu izjavu od dolaska u crno-beli tabor. "Osećam se odlično. Treba malo vremena da se… »
Kalatesovi prvi utisci, uz dodatak: kako protiv Barse?

Kalatesovi prvi utisci, uz dodatak: kako protiv Barse?

Sportske.net pre 22 dana
Novo pojačanje Partizana Nik Kalates govorio je za "Part+" o svojim prvim utiscima u ekipi. Nakon treninga u Sofiji i uoči puta ka Beogradu, Kalates je istakao da se oseća odlično i da, iako nije imao vremena za uigravanje s timom, zna kako bi trebalo… »
Kalates: Lepo sam dočekan, uzbuđen sam

Kalates: Lepo sam dočekan, uzbuđen sam

Sport klub pre 22 dana
Najnovije pojačanje KK Partizan Nik Kalates spreman je da se predstavi Grobarima već u petak kada crno-beli u osmom kolu Evrolige dočekuju Barselonu. Iskusni grčki plej izneo je prve utiske od dolaska u Partizan. – Veoma sam srećan. Nisam imao previše… »
Prva izjava Kalatesa po dolasku u Partizan VIDEO

Prva izjava Kalatesa po dolasku u Partizan VIDEO

B92 pre 22 dana
Nik Kalates, grčko-američki plejmejker, dao je prvu izjavu po dolasku u KK Partizan. Kalates je u sredu i zvanično predstavljen kao novi igrač Partizana, u koji je došao nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Monakom. Grk je istog dana bio u… »
Prvo obraćanje Kalatesa nakon potpisa za Partizan: "Treba malo vremena..."

Prvo obraćanje Kalatesa nakon potpisa za Partizan: "Treba malo vremena..."

Telegraf pre 22 dana
Nik Kalates najnovije je pojačanje Partizana i već će se u petak naći na parketu u duelu protiv Barselone. Odradio je grčki plejmejker prvi trening sa ekipom. Nije bilo mnogo vremena za privikavane, ali Kalates ima mnogo iskustva: - Osećam se odlično… »
Bruno Fernando euforičan: "Jedva čekam da vidim "Arenu"

Bruno Fernando euforičan: "Jedva čekam da vidim "Arenu"

Telegraf pre 22 dana
Bruno Fernando debitovao je u dresu Partizana protiv Hapoela iz Tel Aviva. Nije odigrao zapaženo, ali će već protiv Barselone u petak od 20.30 imati novu priliku da se nametne. Centar Partizana koji je nedavno došao iz Real Madrida otkrio je šta ga… »

Vesti dana »