Повезане вести

Пантер пред Партизан: "Борба за пету победу"

Пантер пред Партизан: "Борба за пету победу"

Спортске.нет 30.10.2025
Кошаркаш Барселоне Кевин Пантер враћа се на место које му је добро познато, у "Београдску арену". Барселона долази у Београд после победе над Олимпијом из Милана и учинком 4:3, док је Партизан на обрнутом скору. "Морамо бити… »
Пењароја: "Партизан може да се бори за фајнал-фор"

Пењароја: "Партизан може да се бори за фајнал-фор"

Б92 30.10.2025
Противник Партизана у осмом колу Евролиге биће Барселона. Пред овај меч у Београдској Арени, тренер Каталонаца Ђоан Пењароја истакао је да оба тима имају императив победе. "Не знам да ли више или мање него други, али та екипа… »
Гробари схватили поруку - дворана распродата

Гробари схватили поруку - дворана распродата

Спортски журнал 30.10.2025
Партизан у петак дочекује Барселону у 8. колу Евролиге. Партизан у 8. колу Евролиге у петак (20.30 часова) у "Београдској арени" дочекује Барселону са некадашњим капитенима Кевином Пантером и Јаном Веселим. Црно-бели су у серији… »
Пантер пред Партизан: "Биће то борба за пету победу"

Пантер пред Партизан: "Биће то борба за пету победу"

Б92 30.10.2025
Кевин Пантер долази у Београд где ће као кошаркаш Барселоне играти против Партизана у Београдској Арени. Барселона долази у Београд после тесне победе над Олимпијом из Милана, па су сада на учинку од три победе и четири пораза… »
Тренер Барселоне кандидовао Партизан за Фајнал-фор: Спремамо се за озбиљну утакмицу

Тренер Барселоне кандидовао Партизан за Фајнал-фор: Спремамо се за озбиљну утакмицу

Еуроневс 30.10.2025
Кошаркашима Партизана предстоји окршај са Барселоном у Београду у петак, на којем ће покушати да надоместе за слабе резултате у претходном периоду. Црно-бели на мегдан Каталонцима излазе после пораза у Софији од Хапоела, а ваља… »
Барселону чека пакао: Партизан распродао Арену за меч са Шпанцима

Барселону чека пакао: Партизан распродао Арену за меч са Шпанцима

Курир 30.10.2025
Кошаркаше Партизана у мечу 8. кола Евролиге против Барселоне бодриће "Арена" испуњена до последњег места. Црно-бели су саопштили да су распродали све карте за ову утакмицу која носи велики значај по српски тим. Партизан је… »
"Биће емотивно..." Кевин Пантер пред меч Партизан - Барселона

"Биће емотивно..." Кевин Пантер пред меч Партизан - Барселона

Вечерње новости 30.10.2025
Некадашњи капитен Партизана Кевин Пантер враћа се у Београд и то на мегдан бившем клубу, пошто ће Барселона гостовати црно-белима у петак од 20.30 часова. Фото: Профимедиа Изнео је очекивања пред овај меч. - Морамо бити… »
Фернандо: Једва чекам да дам све од себе на оба краја паркета

Фернандо: Једва чекам да дам све од себе на оба краја паркета

„Морамо да их лимитирамо у 'пост ап' ситуацијама“. Уочи дуела против Барселоне у осмом колу Евролиге сутра од 20.30 часова у Београдској арени, Бруно Фернандо рекао је да ће бити важно да Партизан одигра добро у раној фази меча… »
Калатес: Осећам се одлично, одбрана ће бити кључна против Барселоне

Калатес: Осећам се одлично, одбрана ће бити кључна против Барселоне

Партизан дочекује Барселону сутра у Београдској арена. Појачање Партизана Ник Калатес изјавио је данас пред утакмицу осмог кола Евролиге да се осећа одлично и додао да ће одбрана бити кључна на утакмици против Барселоне… »
Пантер очекује емотиван меч у „Арени“: „Џабари ми је као брат“

Пантер очекује емотиван меч у „Арени“: „Џабари ми је као брат“

Нова 30.10.2025
Кевин Пантер, некадашњи капитен Партизана, спрема се за повратак у Београд – овога пута у дресу Барселоне. Популарни Американац истакао је да га очекује емотивна утакмица, али и велика борба против бившег клуба који га је… »
"И Партизан је један од њих!" Тренер Барселоне пред меч са црно-белима

"И Партизан је један од њих!" Тренер Барселоне пред меч са црно-белима

Кошаркаши Партизана дочекаће сутра од 20.30 часова Барселону у Београдској арени, а пред овај сусрет изнео је очекивања тренер гостију Ђоан Пењероја. Фото: Профимедиа "Не знам да ли више или мање него многи други, али та екипа… »
Пораз који је отишао Обрадовићу на душу

Пораз који је отишао Обрадовићу на душу

Б92 30.10.2025
Кошаркаши Партизана уписали су пораз у 7. колу Евролиге изгубивши од Хапоела из Тел Авива резултатом 97:84 у "Арени 888" у Софији, а ви сте оценили наступ црно-белих путем анкете портала Б92.спорт. Меч је био неизвестан у првом… »
Фернандо зна шта је кључ победе над Барселоном, једва чека да игра пред „гробарима“

Фернандо зна шта је кључ победе над Барселоном, једва чека да игра пред „гробарима“

Нова 30.10.2025
Анголски центар Бруно Фернандо дебитовао је за Партизан у Софији на гостовању Хапоелу, кад је славио клуб из Тел Авива, а тек треба да заигра пред навијачима црно-белих. „Добро се осећам, узбуђен сам и радујем се томе. Једва… »
Пантер пред Партизан: Биће емотивно, Џабари ми је као брат

Пантер пред Партизан: Биће емотивно, Џабари ми је као брат

Спорт клуб 30.10.2025
Некадашњи капитен Партизана оставио је дубок траг у Београду, али од претходног лета у дресу Барселоне својим сјајним играма задавао је велике главобоље бившем клубу. Сада је дошло време да се врати на место успеха, други пут… »
Моћне речи новог кошаркаша Партизана пред меч са барселоном: Тек је стигао, а ова изјава је "запалила" Гробаре: "Спреман сам и…

Моћне речи новог кошаркаша Партизана пред меч са барселоном: Тек је стигао, а ова изјава је "запалила" Гробаре: "Спреман сам и…

Курир 30.10.2025
Кошаркаши Партизана ће сутра од 20.30 часова угостити Барселону у другом мечу дуплог кола Евролиге. Парни ваљак у дуел улази након пораза у Софији од Хапоела из Тел Авива (97:84), док Барселона у Београд стиже са победом против… »
Фернандо зна који је рецепт за Барселону

Фернандо зна који је рецепт за Барселону

Спорт клуб 30.10.2025
Анголски центар Бруно Фернандо дебитовао је за Партизан у Софији на гостовању Хапоелу, кад је славио клуб из Тел Авива, а тек треба да заигра пред навијачима црно-белих. „Добро се осећам, узбуђен сам и радујем се томе. Једва… »
Обрадовић причао о шансама за победу против Барселоне и упутио апел навијачима

Обрадовић причао о шансама за победу против Барселоне и упутио апел навијачима

Нова 30.10.2025
Тренер Партизана, Жељко Обрадовић, истакао је да су црно-бели одмах након пораза од Хапоела у Софији реаговали додатним тренингом и припремама за дуел са Барселоном, који их очекује у петак у Београдској арени. Обрадовић је… »
„Партизан много кошта, може да се бори за Фајнал-фор“

„Партизан много кошта, може да се бори за Фајнал-фор“

Спорт клуб 30.10.2025
Тренер Барселоне Ђоан Пењароја упозорио је на тежину изазова који је пред његовим тимом у осмом колу Евролиге против Партизана у Београду. „Не знам да ли више или мање него многи други, али та екипа много кошта. У овој… »
Обрадовић: "Нека буде позната атмосфера против Барселоне"

Обрадовић: "Нека буде позната атмосфера против Барселоне"

Спортске.нет 30.10.2025
Кошаркаши Партизана ће у петак угостити Барселону у другом мечу дуплог кола Евролиге. Парни ваљак у дуел улази након пораза у Софији од Хапоела из Тел Авива (97:84), док Барселона у Београд стиже са победом против Олимпије из… »
И Обрадовић апеловао на навијаче због ствари које су се догађале у последње време: “ Претпостављам да сви долазе због…

И Обрадовић апеловао на навијаче због ствари које су се догађале у последње време: “ Претпостављам да сви долазе због…

Данас 30.10.2025
Кошаркаши Партизана ће у петак од 20.30 на свом терену у Београду дочекати Барселону, у утакмици осмог кола Евролиге. Тренер црно-белих Жељко Обрадовић позвао је навијаче црно-белих да на предстојећој утакмици Евролиге против… »
Већ судио Партизану: Познато ко ће делегирати правду против Барселоне!

Већ судио Партизану: Познато ко ће делегирати правду против Барселоне!

Хот спорт 30.10.2025
Поново суди против Шпанаца! Кошаркаши Партизана у петак од 20.30 часова у „Београдској арени“ дочекују Барселону у оквиру осмог кола Евролиге. Након два везана пораза од Париза и Хапоела, тим Жељка Обрадовића има јасан циљ – да… »
Прва изјава ника калатеса по доласку у Партизан: Осећам се одлично, одбрана ће бити кључна против Барселоне

Прва изјава ника калатеса по доласку у Партизан: Осећам се одлично, одбрана ће бити кључна против Барселоне

Дневник 30.10.2025
Кошаркаш Партизана Ник Калатес изјавио је пред утакмицу осмог кола Евролиге да се осећа одлично и додао да ће одбрана бити кључна на утакмици против Барселоне. Кошаркаши Партизана дочекаће сутра од 20.30 часова Барселону у… »
Двојац новајлија Партизана спреман за Барселону: Калатес доноси искуство, Бруно Фернандо најавио победу

Двојац новајлија Партизана спреман за Барселону: Калатес доноси искуство, Бруно Фернандо најавио победу

Мондо 30.10.2025
Партизан дочекује Барселону у Београдској арени у петак од 20.30 сати. Црно-бели у меч улазе после пораза од Хапоела, али јачи за Ника Калатеса, који ће бити на позицији плејмејкера. Такође, Жељко Обрадовић може да рачуна и на… »
Обрадовић пред меч против Барселоне: Апелујем на навијаче да буду јединствени и да помогну тиму

Обрадовић пред меч против Барселоне: Апелујем на навијаче да буду јединствени и да помогну тиму

Радио сто плус 30.10.2025
“Кад играмо добро краси нас борбеност и жеља, уз подршку навијача, на које апелујем да, с обзиром на неке ствари које су се догађале у последње време, буду јединствени и да дођу да помогну тиму. Претпостављам да сви долазе… »
Жељко Обрадовић се огласио пред меч против Барселоне: "Имали су дан више за одмор, то може да значи..."

Жељко Обрадовић се огласио пред меч против Барселоне: "Имали су дан више за одмор, то може да значи..."

Курир 30.10.2025
Кошаркаши Партизана у петак од 20.30 у Београдској Арени играју меч осмог кола Евролиге против Барселоне. Очекивања пред овај меч изнео је тренер црно-белих, Жељко Обрадовић. - Искористили смо опцију да тренирамо овде, како би… »
ВИДЕО Прва изјава Калатеса од доласка у Партизан: Једна ствар ће обрадовати навијаче

ВИДЕО Прва изјава Калатеса од доласка у Партизан: Једна ствар ће обрадовати навијаче

Нова 30.10.2025
Ник Калатес је постао нови плејмејкер Партизана, а овог четвртка је одрадио први тренинг у црно-белом дресу. Након што је споразумно раскинуо сарадњу са Монаком, Калатес је одлучио да каријеру настави у Београду. #релатед-невс_0… »
Обрадовић позива "гробаре" на јединство против Барселоне

Обрадовић позива "гробаре" на јединство против Барселоне

Еуроневс 30.10.2025
Кошаркаши Партизана у петак (20.30 ТВ Арена Премијум 1) дочекују екипу Барселоне у 8. колу Евролиге, меч у којем траже излаз из кризе после два пораза заредом у овом такмичењу. Црно-бели су одрадили тренинг у Софији, после чега… »
Партизан остао у Софији: Ево шта се десило са црно-белима пред меч са Барселоном у Евролиги

Партизан остао у Софији: Ево шта се десило са црно-белима пред меч са Барселоном у Евролиги

Најновије вести из КК Партизан су прилично занимљиве. Фото: Депоситпхотос Наиме, црно-бели су у Бугарској играли против Хапоела меч Евролиге, а нису се одмах псле утакмице вратили, већ су - у Софији остали. Чак и тренинг… »
"Узбуђен сам што сам овде": Ник Калатес се први пут огласио као играч Партизана

"Узбуђен сам што сам овде": Ник Калатес се први пут огласио као играч Партизана

НИК Калтес је појачао Партизан и поново ће сарађивати са Жељком Обрадовићем. Искусни плејмејкер је изнео прве утиске по доласку у редове клуба из Хумске. ФОТО: Ата имагес Грк је истакао да је лепо дочекан и да се осећа одлично… »
Фернандо узбуђен због Арене: "Радујем се..." ВИДЕО

Фернандо узбуђен због Арене: "Радујем се..." ВИДЕО

Б92 30.10.2025
Нови центар Партизана Бруно Фернандо једва чека да се покаже пред навијачима црно-белих у Арени - прва прилика за то је надолазећи меч са Барселоном. Српски тим дочекаће Каталонце у петак до 20:30 сати у оквиру 8. кола елитног… »
„Лепо су ме дочекали“: Калатес говорио о првим утисцима у Партизану, па открио рецепт за Барселону!

„Лепо су ме дочекали“: Калатес говорио о првим утисцима у Партизану, па открио рецепт за Барселону!

Хот спорт 30.10.2025
Покушаће да искуством помогне црно-белима! Најновије појачање Партизана, искусни плејмејкер Ник Калатес, могао би већ у петак да дебитује пред домаћом публиком, када црно-бели у осмом колу Евролиге дочекују Барселону. Грчки… »
Калатесови први утисци, уз додатак: како против Барсе?

Калатесови први утисци, уз додатак: како против Барсе?

Спортске.нет 30.10.2025
Ново појачање Партизана Ник Калатес говорио је за "Парт+" о својим првим утисцима у екипи. Након тренинга у Софији и уочи пута ка Београду, Калатес је истакао да се осећа одлично и да, иако није имао времена за уигравање с… »
Ник Калатес се огласио први пут од доласка у Партизан! Легендарни плеј послао је ову поруку пред деби и меч против Барселоне!

Ник Калатес се огласио први пут од доласка у Партизан! Легендарни плеј послао је ову поруку пред деби и меч против Барселоне!

Курир 30.10.2025
Ник Калатес стигао је у Партизан, одрадио први тренинг са екипом, а очекује се да ће дебитовати на мечу против Барселоне (петак, 20.30). Сада је легендарни плеј дао и прву изјаву од доласка у црно-бели табор. "Осећам се одлично… »
Калатес: Лепо сам дочекан, узбуђен сам

Калатес: Лепо сам дочекан, узбуђен сам

Спорт клуб 30.10.2025
Најновије појачање КК Партизан Ник Калатес спреман је да се представи Гробарима већ у петак када црно-бели у осмом колу Евролиге дочекују Барселону. Искусни грчки плеј изнео је прве утиске од доласка у Партизан. – Веома сам… »
Прва изјава Калатеса по доласку у Партизан ВИДЕО

Прва изјава Калатеса по доласку у Партизан ВИДЕО

Б92 30.10.2025
Ник Калатес, грчко-амерички плејмејкер, дао је прву изјаву по доласку у КК Партизан. Калатес је у среду и званично представљен као нови играч Партизана, у који је дошао након што је споразумно раскинуо сарадњу са Монаком. Грк… »
Прво обраћање Калатеса након потписа за Партизан: "Треба мало времена..."

Прво обраћање Калатеса након потписа за Партизан: "Треба мало времена..."

Телеграф 30.10.2025
Ник Калатес најновије је појачање Партизана и већ ће се у петак наћи на паркету у дуелу против Барселоне. Одрадио је грчки плејмејкер први тренинг са екипом. Није било много времена за привикаване, али Калатес има много… »
Бруно Фернандо еуфоричан: "Једва чекам да видим "Арену"

Бруно Фернандо еуфоричан: "Једва чекам да видим "Арену"

Телеграф 30.10.2025
Бруно Фернандо дебитовао је у дресу Партизана против Хапоела из Тел Авива. Није одиграо запажено, али ће већ против Барселоне у петак од 20.30 имати нову прилику да се наметне. Центар Партизана који је недавно дошао из Реал… »

Вести дана »