Povezane vesti

Panter pred Partizan: "Borba za petu pobedu"

Panter pred Partizan: "Borba za petu pobedu"

Sportske.net pre 1 dan
Košarkaš Barselone Kevin Panter vraća se na mesto koje mu je dobro poznato, u "Beogradsku arenu". Barselona dolazi u Beograd posle pobede nad Olimpijom iz Milana i učinkom 4:3, dok je Partizan na obrnutom skoru. "Moramo biti maksimalno fokusirani. Biće… »
Penjaroja: "Partizan može da se bori za fajnal-for"

Penjaroja: "Partizan može da se bori za fajnal-for"

B92 pre 1 dan
Protivnik Partizana u osmom kolu Evrolige biće Barselona. Pred ovaj meč u Beogradskoj Areni, trener Katalonaca Đoan Penjaroja istakao je da oba tima imaju imperativ pobede. "Ne znam da li više ili manje nego drugi, ali ta ekipa mnogo košta. U ovoj… »
Grobari shvatili poruku - dvorana rasprodata

Grobari shvatili poruku - dvorana rasprodata

Sportski žurnal pre 1 dan
Partizan u petak dočekuje Barselonu u 8. kolu Evrolige. Partizan u 8. kolu Evrolige u petak (20.30 časova) u "Beogradskoj areni" dočekuje Barselonu sa nekadašnjim kapitenima Kevinom Panterom i Janom Veselim. Crno-beli su u seriji poraza, izgubili su kod… »
Panter pred Partizan: "Biće to borba za petu pobedu"

Panter pred Partizan: "Biće to borba za petu pobedu"

B92 pre 1 dan
Kevin Panter dolazi u Beograd gde će kao košarkaš Barselone igrati protiv Partizana u Beogradskoj Areni. Barselona dolazi u Beograd posle tesne pobede nad Olimpijom iz Milana, pa su sada na učinku od tri pobede i četiri poraza. "Moramo biti maksimalno… »
Trener Barselone kandidovao Partizan za Fajnal-for: Spremamo se za ozbiljnu utakmicu

Trener Barselone kandidovao Partizan za Fajnal-for: Spremamo se za ozbiljnu utakmicu

Euronews pre 2 dana
Košarkašima Partizana predstoji okršaj sa Barselonom u Beogradu u petak, na kojem će pokušati da nadomeste za slabe rezultate u prethodnom periodu. Crno-beli na megdan Kataloncima izlaze posle poraza u Sofiji od Hapoela, a valja istaći i to da je sastav… »
Barselonu čeka pakao: Partizan rasprodao Arenu za meč sa Špancima

Barselonu čeka pakao: Partizan rasprodao Arenu za meč sa Špancima

Kurir pre 2 dana
Košarkaše Partizana u meču 8. kola Evrolige protiv Barselone bodriće "Arena" ispunjena do poslednjeg mesta. Crno-beli su saopštili da su rasprodali sve karte za ovu utakmicu koja nosi veliki značaj po srpski tim. Partizan je doživeo dva uzastopna poraza… »
"Biće emotivno..." Kevin Panter pred meč Partizan - Barselona

"Biće emotivno..." Kevin Panter pred meč Partizan - Barselona

Večernje novosti pre 2 dana
Nekadašnji kapiten Partizana Kevin Panter vraća se u Beograd i to na megdan bivšem klubu, pošto će Barselona gostovati crno-belima u petak od 20.30 časova. Foto: Profimedia Izneo je očekivanja pred ovaj meč. - Moramo biti maksimalno fokusirani. Biće to… »
Fernando: Jedva čekam da dam sve od sebe na oba kraja parketa

Fernando: Jedva čekam da dam sve od sebe na oba kraja parketa

Sportski žurnal pre 2 dana
„Moramo da ih limitiramo u 'post ap' situacijama“. Uoči duela protiv Barselone u osmom kolu Evrolige sutra od 20.30 časova u Beogradskoj areni, Bruno Fernando rekao je da će biti važno da Partizan odigra dobro u ranoj fazi meča. - Biće teška utakmica… »
Kalates: Osećam se odlično, odbrana će biti ključna protiv Barselone

Kalates: Osećam se odlično, odbrana će biti ključna protiv Barselone

Sportski žurnal pre 2 dana
Partizan dočekuje Barselonu sutra u Beogradskoj arena. Pojačanje Partizana Nik Kalates izjavio je danas pred utakmicu osmog kola Evrolige da se oseća odlično i dodao da će odbrana biti ključna na utakmici protiv Barselone. Crno-beli će dočekati sutra od… »
Panter očekuje emotivan meč u „Areni“: „Džabari mi je kao brat“

Panter očekuje emotivan meč u „Areni“: „Džabari mi je kao brat“

Nova pre 2 dana
Kevin Panter, nekadašnji kapiten Partizana, sprema se za povratak u Beograd – ovoga puta u dresu Barselone. Popularni Amerikanac istakao je da ga očekuje emotivna utakmica, ali i velika borba protiv bivšeg kluba koji ga je lansirao u sam vrh evropske… »
Poraz koji je otišao Obradoviću na dušu

Poraz koji je otišao Obradoviću na dušu

B92 pre 2 dana
Košarkaši Partizana upisali su poraz u 7. kolu Evrolige izgubivši od Hapoela iz Tel Aviva rezultatom 97:84 u "Areni 888" u Sofiji, a vi ste ocenili nastup crno-belih putem ankete portala B92.sport. Meč je bio neizvestan u prvom poluvremenu, ali su domaći… »
"I Partizan je jedan od njih!" Trener Barselone pred meč sa crno-belima

"I Partizan je jedan od njih!" Trener Barselone pred meč sa crno-belima

Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova Barselonu u Beogradskoj areni, a pred ovaj susret izneo je očekivanja trener gostiju Đoan Penjeroja. Foto: Profimedia "Ne znam da li više ili manje nego mnogi drugi, ali ta ekipa mnogo košta. U ovoj… »
Panter pred Partizan: Biće emotivno, Džabari mi je kao brat

Panter pred Partizan: Biće emotivno, Džabari mi je kao brat

Sport klub pre 2 dana
Nekadašnji kapiten Partizana ostavio je dubok trag u Beogradu, ali od prethodnog leta u dresu Barselone svojim sjajnim igrama zadavao je velike glavobolje bivšem klubu. Sada je došlo vreme da se vrati na mesto uspeha, drugi put od odlaska. Katalonci… »
Fernando zna šta je ključ pobede nad Barselonom, jedva čeka da igra pred „grobarima“

Fernando zna šta je ključ pobede nad Barselonom, jedva čeka da igra pred „grobarima“

Nova pre 2 dana
Angolski centar Bruno Fernando debitovao je za Partizan u Sofiji na gostovanju Hapoelu, kad je slavio klub iz Tel Aviva, a tek treba da zaigra pred navijačima crno-belih. „Dobro se osećam, uzbuđen sam i radujem se tome. Jedva čekam da budem u tom… »
Moćne reči novog košarkaša Partizana pred meč sa barselonom: Tek je stigao, a ova izjava je "zapalila" Grobare: "Spreman sam i…

Moćne reči novog košarkaša Partizana pred meč sa barselonom: Tek je stigao, a ova izjava je "zapalila" Grobare: "Spreman sam i…

Kurir pre 2 dana
Košarkaši Partizana će sutra od 20.30 časova ugostiti Barselonu u drugom meču duplog kola Evrolige. Parni valjak u duel ulazi nakon poraza u Sofiji od Hapoela iz Tel Aviva (97:84), dok Barselona u Beograd stiže sa pobedom protiv Olimpije iz Milana… »
Obradović: "Neka bude poznata atmosfera protiv Barselone"

Obradović: "Neka bude poznata atmosfera protiv Barselone"

Sportske.net pre 2 dana
Košarkaši Partizana će u petak ugostiti Barselonu u drugom meču duplog kola Evrolige. Parni valjak u duel ulazi nakon poraza u Sofiji od Hapoela iz Tel Aviva (97:84), dok Barselona u Beograd stiže sa pobedom protiv Olimpije iz Milana (74:72). Partizan je… »
Obradović pričao o šansama za pobedu protiv Barselone i uputio apel navijačima

Obradović pričao o šansama za pobedu protiv Barselone i uputio apel navijačima

Nova pre 2 dana
Trener Partizana, Željko Obradović, istakao je da su crno-beli odmah nakon poraza od Hapoela u Sofiji reagovali dodatnim treningom i pripremama za duel sa Barselonom, koji ih očekuje u petak u Beogradskoj areni. Obradović je naglasio važnost borbenosti i… »
„Partizan mnogo košta, može da se bori za Fajnal-for“

„Partizan mnogo košta, može da se bori za Fajnal-for“

Sport klub pre 2 dana
Trener Barselone Đoan Penjaroja upozorio je na težinu izazova koji je pred njegovim timom u osmom kolu Evrolige protiv Partizana u Beogradu. „Ne znam da li više ili manje nego mnogi drugi, ali ta ekipa mnogo košta. U ovoj Evroligi, kad pogledate rostere… »
Fernando zna koji je recept za Barselonu

Fernando zna koji je recept za Barselonu

Sport klub pre 2 dana
Angolski centar Bruno Fernando debitovao je za Partizan u Sofiji na gostovanju Hapoelu, kad je slavio klub iz Tel Aviva, a tek treba da zaigra pred navijačima crno-belih. „Dobro se osećam, uzbuđen sam i radujem se tome. Jedva čekam da budem u tom… »
I Obradović apelovao na navijače zbog stvari koje su se događale u poslednje vreme: “ Pretpostavljam da svi dolaze zbog…

I Obradović apelovao na navijače zbog stvari koje su se događale u poslednje vreme: “ Pretpostavljam da svi dolaze zbog…

Danas pre 2 dana
Košarkaši Partizana će u petak od 20.30 na svom terenu u Beogradu dočekati Barselonu, u utakmici osmog kola Evrolige. Trener crno-belih Željko Obradović pozvao je navijače crno-belih da na predstojećoj utakmici Evrolige protiv Barselone budu jedinstveni… »
Već sudio Partizanu: Poznato ko će delegirati pravdu protiv Barselone!

Već sudio Partizanu: Poznato ko će delegirati pravdu protiv Barselone!

Hot sport pre 2 dana
Ponovo sudi protiv Španaca! Košarkaši Partizana u petak od 20.30 časova u „Beogradskoj areni“ dočekuju Barselonu u okviru osmog kola Evrolige. Nakon dva vezana poraza od Pariza i Hapoela, tim Željka Obradovića ima jasan cilj – da pred domaćom publikom… »
VIDEO Prva izjava Kalatesa od dolaska u Partizan: Jedna stvar će obradovati navijače

VIDEO Prva izjava Kalatesa od dolaska u Partizan: Jedna stvar će obradovati navijače

Nova pre 2 dana
Nik Kalates je postao novi plejmejker Partizana, a ovog četvrtka je odradio prvi trening u crno-belom dresu. Nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Monakom, Kalates je odlučio da karijeru nastavi u Beogradu. #related-news_0 Odmah je otputovao u… »
Željko Obradović se oglasio pred meč protiv Barselone: "Imali su dan više za odmor, to može da znači..."

Željko Obradović se oglasio pred meč protiv Barselone: "Imali su dan više za odmor, to može da znači..."

Kurir pre 2 dana
Košarkaši Partizana u petak od 20.30 u Beogradskoj Areni igraju meč osmog kola Evrolige protiv Barselone. Očekivanja pred ovaj meč izneo je trener crno-belih, Željko Obradović. - Iskoristili smo opciju da treniramo ovde, kako bi u Beogradu imali… »
Obradović poziva "grobare" na jedinstvo protiv Barselone

Obradović poziva "grobare" na jedinstvo protiv Barselone

Euronews pre 2 dana
Košarkaši Partizana u petak (20.30 TV Arena Premijum 1) dočekuju ekipu Barselone u 8. kolu Evrolige, meč u kojem traže izlaz iz krize posle dva poraza zaredom u ovom takmičenju. Crno-beli su odradili trening u Sofiji, posle čega će uslediti povratak za… »
Prva izjava nika kalatesa po dolasku u Partizan: Osećam se odlično, odbrana će biti ključna protiv Barselone

Prva izjava nika kalatesa po dolasku u Partizan: Osećam se odlično, odbrana će biti ključna protiv Barselone

Dnevnik pre 2 dana
Košarkaš Partizana Nik Kalates izjavio je pred utakmicu osmog kola Evrolige da se oseća odlično i dodao da će odbrana biti ključna na utakmici protiv Barselone. Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova Barselonu u Beogradskoj areni. Kalates je… »
Obradović pred meč protiv Barselone: Apelujem na navijače da budu jedinstveni i da pomognu timu

Obradović pred meč protiv Barselone: Apelujem na navijače da budu jedinstveni i da pomognu timu

Radio sto plus pre 2 dana
“Kad igramo dobro krasi nas borbenost i želja, uz podršku navijača, na koje apelujem da, s obzirom na neke stvari koje su se događale u poslednje vreme, budu jedinstveni i da dođu da pomognu timu. Pretpostavljam da svi dolaze zbog Partizana, pa nek tako… »
Dvojac novajlija Partizana spreman za Barselonu: Kalates donosi iskustvo, Bruno Fernando najavio pobedu

Dvojac novajlija Partizana spreman za Barselonu: Kalates donosi iskustvo, Bruno Fernando najavio pobedu

Mondo pre 2 dana
Partizan dočekuje Barselonu u Beogradskoj areni u petak od 20.30 sati. Crno-beli u meč ulaze posle poraza od Hapoela, ali jači za Nika Kalatesa, koji će biti na poziciji plejmejkera. Takođe, Željko Obradović može da računa i na pridošlicu u timu - centra… »
"Uzbuđen sam što sam ovde": Nik Kalates se prvi put oglasio kao igrač Partizana

"Uzbuđen sam što sam ovde": Nik Kalates se prvi put oglasio kao igrač Partizana

NIK Kaltes je pojačao Partizan i ponovo će sarađivati sa Željkom Obradovićem. Iskusni plejmejker je izneo prve utiske po dolasku u redove kluba iz Humske. FOTO: Ata images Grk je istakao da je lepo dočekan i da se oseća odlično. - Osećam se sjajno. Nisam… »
Fernando uzbuđen zbog Arene: "Radujem se..." VIDEO

Fernando uzbuđen zbog Arene: "Radujem se..." VIDEO

B92 pre 2 dana
Novi centar Partizana Bruno Fernando jedva čeka da se pokaže pred navijačima crno-belih u Areni - prva prilika za to je nadolazeći meč sa Barselonom. Srpski tim dočekaće Katalonce u petak do 20:30 sati u okviru 8. kola elitnog evropskog takmičenja. Biće… »
Partizan ostao u Sofiji: Evo šta se desilo sa crno-belima pred meč sa Barselonom u Evroligi

Partizan ostao u Sofiji: Evo šta se desilo sa crno-belima pred meč sa Barselonom u Evroligi

Najnovije vesti iz KK Partizan su prilično zanimljive. Foto: Depositphotos Naime, crno-beli su u Bugarskoj igrali protiv Hapoela meč Evrolige, a nisu se odmah psle utakmice vratili, već su - u Sofiji ostali. Čak i trening odradili. Tako je rešio stručni… »
„Lepo su me dočekali“: Kalates govorio o prvim utiscima u Partizanu, pa otkrio recept za Barselonu!

„Lepo su me dočekali“: Kalates govorio o prvim utiscima u Partizanu, pa otkrio recept za Barselonu!

Hot sport pre 2 dana
Pokušaće da iskustvom pomogne crno-belima! Najnovije pojačanje Partizana, iskusni plejmejker Nik Kalates, mogao bi već u petak da debituje pred domaćom publikom, kada crno-beli u osmom kolu Evrolige dočekuju Barselonu. Grčki košarkaš je po dolasku u… »
Kalates: Lepo sam dočekan, uzbuđen sam

Kalates: Lepo sam dočekan, uzbuđen sam

Sport klub pre 2 dana
Najnovije pojačanje KK Partizan Nik Kalates spreman je da se predstavi Grobarima već u petak kada crno-beli u osmom kolu Evrolige dočekuju Barselonu. Iskusni grčki plej izneo je prve utiske od dolaska u Partizan. – Veoma sam srećan. Nisam imao previše… »
Kalatesovi prvi utisci, uz dodatak: kako protiv Barse?

Kalatesovi prvi utisci, uz dodatak: kako protiv Barse?

Sportske.net pre 2 dana
Novo pojačanje Partizana Nik Kalates govorio je za "Part+" o svojim prvim utiscima u ekipi. Nakon treninga u Sofiji i uoči puta ka Beogradu, Kalates je istakao da se oseća odlično i da, iako nije imao vremena za uigravanje s timom, zna kako bi trebalo… »
Nik Kalates se oglasio prvi put od dolaska u Partizan! Legendarni plej poslao je ovu poruku pred debi i meč protiv Barselone!

Nik Kalates se oglasio prvi put od dolaska u Partizan! Legendarni plej poslao je ovu poruku pred debi i meč protiv Barselone!

Kurir pre 2 dana
Nik Kalates stigao je u Partizan, odradio prvi trening sa ekipom, a očekuje se da će debitovati na meču protiv Barselone (petak, 20.30). Sada je legendarni plej dao i prvu izjavu od dolaska u crno-beli tabor. "Osećam se odlično. Treba malo vremena da se… »
Prva izjava Kalatesa po dolasku u Partizan VIDEO

Prva izjava Kalatesa po dolasku u Partizan VIDEO

B92 pre 2 dana
Nik Kalates, grčko-američki plejmejker, dao je prvu izjavu po dolasku u KK Partizan. Kalates je u sredu i zvanično predstavljen kao novi igrač Partizana, u koji je došao nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Monakom. Grk je istog dana bio u… »
Prvo obraćanje Kalatesa nakon potpisa za Partizan: "Treba malo vremena..."

Prvo obraćanje Kalatesa nakon potpisa za Partizan: "Treba malo vremena..."

Telegraf pre 2 dana
Nik Kalates najnovije je pojačanje Partizana i već će se u petak naći na parketu u duelu protiv Barselone. Odradio je grčki plejmejker prvi trening sa ekipom. Nije bilo mnogo vremena za privikavane, ali Kalates ima mnogo iskustva: - Osećam se odlično… »
Bruno Fernando euforičan: "Jedva čekam da vidim "Arenu"

Bruno Fernando euforičan: "Jedva čekam da vidim "Arenu"

Telegraf pre 2 dana
Bruno Fernando debitovao je u dresu Partizana protiv Hapoela iz Tel Aviva. Nije odigrao zapaženo, ali će već protiv Barselone u petak od 20.30 imati novu priliku da se nametne. Centar Partizana koji je nedavno došao iz Real Madrida otkrio je šta ga… »

Vesti dana »