Povezane vesti
Ambasador EU je u zgradu Skupštine juče ušao na sporedni ulaz: Jači simbol odnosa vlasti prema Uniji nam ne treba
Danas pre 6 minuta
Na dan objavljivanja Izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije, šef delegacije EU Andreas fon Bekeret uručio je ova dokument predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić. Prema pisanjima medija, ovaj evropski zvaničnik je u zgradu parlamenta ušao na… »
Žestoko neslaganje šefa delegacije EU i predsednika Srbije: „Ogledalo stvarnosti“ ili „tuđe mišljenje“
Nedeljnik pre 55 minuta
Današnje uručivanje izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije u procesu pridruživanja EU nije bilo samo puko ponavljanje ispraznih fraza, kakvo smo mogli da čujemo prethodnih godina. Nikad oštriji izveštaj predstavio je šef Delegacije EU u Srbiji… »
Vučić poručio da će ubuduće govoriti u stilu „cveće cveta“, ali neće da se pravi lud
Serbian News Media pre 55 minuta
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zaključak Saveta za nacionalnu bezbednost, donet neposredno po izbijanju sukoba u Ukrajini, da se ne uvode sankcije Rusijom, prošao proveru vremena od četiri godine. „Vlada je vlasna da odluku… »
Vučić veruje da Srbija može da se pomeri sa poslednjeg mesta u napredovanju ka EU
Serbian News Media pre 49 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas posle sastanka sa šefom Delegacije EU u Srbiji Andreasom fon Bekeratom koji mu je uručio izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije u procesu pridruživanja EU, da taj izveštaj predstavlja „mišljenje“ i… »
Vučić o Izveštaju EK: „Vi ste rekli da je to ogledalo, ja bih rekao da je to vaše mišljenje“
Danas pre 1 sat
– Vi ste rekli da je to ogledalo, ali ja bih rekao da je to vaše mišljenje, svakako ne ogledalo – poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zajedničkoj konferenciji sa ambasadorom Evropske unije u Srbiji Andreasom fon Bekeretom u Palati Srbija… »
Vučić: Vlada Srbije može da promeni odluku o neuvođenju sankcija Rusiji
Nova pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odluka o neuvođenju sankcija Rusiji izdržala skoro četiri godine, ali da Vlada Srbije ako hoće - može da je promeni. Upitan da li posle tri i po godine postoji mogućnost da se promeni politika… »
Vučić: Neće se dogoditi da građani u kanticama kupuju benzin
Nova ekonomija pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ponovio da se nada rešenju koje će omogućiti nesmetano funkcionisanje Naftne industrije Srbije (NIS) kojoj su SAD uvele sankcije zbog većinskog ruskog vlasništva. „Po pitanju traženja rešenja za NIS nešto sam… »
Izveštaj Evropske komisije pokazuje da je tempo reformi u Srbiji usporen, kaže šef Delegacije EU
Slobodna Evropa pre 2 sata
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Andreas fon Bekerat izjavio je 6. novembra da Godišnji izveštaj Evropske komisije o napretku pokazuje da je tempo reformi Srbije dosta usporen. On je to izjavio na konferenciji za medije sa predsednikom Srbije… »
Vučić o NIS-u: Manje sam pesimističan, Rusi vode razgovore
Sputnik pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada da će situacija sa NIS-om biti rešena. „Manje sam pesimističan, nadam se da će to biti rešeno. Onako ili ovako moraće da bude rešeno“, rekao je predsednik Srbije na konferenciji za… »
Vučić pri preuzimaju izveštaja EK o Srbiji: Obećao sam da ću samo lepo da govorim o EU
Radio 021 pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je posle sastanka sa šefom Delegacije EU Andreasom fon Bekeratom koji mu je uručio izveštaj EK o napretku Srbije ka EU, da taj izveštaj predstavlja "mišljenje" i "viđenje" EK. "Vi ste rekli da je to ogledalo, ja… »
Vučić o izjavi urednika noćnih vesti RTS-a Ivana Plavšića
RTS pre 3 sata
Predsednik Aleksandar Vučić govorio je na konferenciji za novinare sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Andreasom fon Bekeratom o izjavi urednika noćnih vesti Ivana Plavšića na platou ispred Narodne skupštine. Na pitanje novinara o uredniku RTS-a… »
Vučić se oglasio o sankcijama Rusiji: Ovo je njegov stav
Telegraf pre 2 sata
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada skorom završetku sukoba u Ukrajini, kao i da ne očekuje da će promeniti stav o neuvođenju sankcija Rusiji i podsetio da je Savet za nacionalnu bezbednost odluku da se ne uvedu sankcije doneo još na… »
Bekerat: Tempo reformi dosta usporen, kredibilne reforme potrebne širom spektra
N1 Info pre 3 sata
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Andreas fon Bekerat je danas rekao u Beogradu da je glavni zaključak godišnjeg izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije da je tempo reformi dosta usporen i da su potrebne "kredibilne reforme širom… »
Vučić: Izveštaj EK predstavlja njeno mišljenje i viđenje
Beta pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas posle sastanka sa šefom Delegacije EU u Srbiji Andreasom fon Bekeratom koji mu je uručio izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije u procesu pridruživanja EU, da taj izveštaj predstavlja "mišljenje" i… »
Vučić: Odluka o neuvođenju sankcija Rusiji izdržala je proveru vremena, opet se svima izvinjavam
Beta pre 3 sata
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je da je zaključak Saveta za nacionalnu bezbednost, donet neposredno po izbijanju sukoba u Ukrajini, da se ne uvode sankcije Rusijom, prošao proveru vremena od četiri godine. "Vlada je vlasna da odluku promeni"… »
Vučić o NIS-u: Uveren sam da ruska strana vodi razgovore, moraju da pričaju sa Amerikancima
N1 Info pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je rekao da je manje pesimističan po pitanju rešenja NIS-a, nego što je bio i da je uveren da ruska strana vodi razgovore. On je ponovio da se nada rešenju koje će omogućiti nesmetano funkcionisanje Naftne… »
Vučić o rešenju za NIS: Ruska strana vodi razgovore, sad sam manje pesimističan
Nova pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ponovio da se nada rešenju koje će omogućiti nesmetano funkcionisanje Naftne industrije Srbije (NIS) kojoj su SAD uvele sankcije zbog većinskog ruskog vlasništva. „Po pitanju traženja rešenja za NIS nešto sam… »
Vučić o tome da li je moguće da se promeni odluka o sankcijama Rusiji
NIN pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada da će razgovori oko Naftne industrije Srbije (NIS) koje vodi ruska strana biti rešeni povoljno za Srbiju i naglasio da veruje da će sigurnost, koja je najvažnija za građane, biti obezbeđena… »
Vučić: Srbija možda promeni odluku o sankcijama Rusiji
Vesti online pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odluka o neuvođenju sankcija Rusiji izdržala skoro četiri godine, ali da Vlada Srbije ako hoće – može da je promeni. Upitan da li posle tri i po godine postoji mogućnost da se promeni politika… »
"Nećemo skupljati dizel i benzin u kanticama!" Vučić o NIS-u: Nadam se povoljnom ishodu razgovora
Blic pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da rešenje NIS-a mora ubrzo da se nađe i da se nada da će to biti rešeno. - Nešto sam manje pesimističan nego što sam bio, nadam se da će to biti rešeno. Neće se desiti da u kanticama skupljamo naftu i dizel… »
Vučić: Nadam se povoljnom ishodu razgovora ruske strane o NIS-u za Srbiju
Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada da će razgovori oko Naftne industrije Srbije (NIS) koje vodi ruska strana biti rešeni povoljno za Srbiju i naglasio da veruje da će sigurnost, koja je najvažnija za građane, biti obezbeđena… »
Vučić: Izveštaj EK predstavlja njeno mišljenje i viđenje
Radio sto plus pre 3 sata
“Vi ste rekli da je to ogledalo, ja bih rekao da je to vaše mišljenje i vaše viđenje. Izuzetno sam vam zahvalan na svemu onome što ste danas izgovorili od izuzetnog značaja za naše građane, da oni konačno čuju na pošten način šta je to što vi od nas… »
Vučić: „Nikada nisam tužio nijednog novinara, to je dokaz da nema pritisaka“
Serbian News Media pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio u Beogradu a po pitanju medijskih sloboda u Srbiji misli „sve suprotno“ od onoga kako je o toj temi govorio šef Delegacije EU u Srbiji, Andreas fon Bekerat koji mu je prethodno uručio godišnji izveštaj… »
Vučić o izjavi urednika noćnih vesti RTS-a Ivana Plavšića
Danas pre 3 sata
Predsednik Aleksandar Vučić govorio je na konferenciji za novinare sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Andreasom fon Bekeratom o izjavi urednika noćnih vesti Ivana Plavšića na platou ispred Narodne skupštine. Na pitanje novinara o uredniku RTS-a… »
Vučić: Rusi vode razgovore, nadam se rešenju za NIS
Danas pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da se nada rešenju koje će omogućiti nesmetano funkcionisanje Naftne industrije Srbije (NIS) kojoj su SAD uvele sankcije zbog većinskog ruskog vlasništva. „Po pitanju traženja rešenja za NIS nešto sam… »
Vučić: Odluka o neuvođenju sankcija Rusiji izdržala je proveru vremena, opet se svima izvinjavam
Radio sto plus pre 3 sata
“Vlada je vlasna da odluku promeni”, rekao je Vučić, u zajedničkom obraćanju sa ambsadorom Evropske unije Fon Bekeratom, na konferenciji za novinare, kad mu je predat godišnji izveštaj Evropske komisije o Srbiji. On je naveo i da je netačno da je ovaj… »
Vučić: Razgovaraću sa švedskim premijerom o njihovoj odluci o povlačenju novca
Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da namera Švedske da preusmeri novac namenjen državnim institucijama u Srbiji nije dobra vest za našu zemlju, kao i da će razgovarati o tome sa švedskim premijerom. Vučić je to rekao na zajedničkoj… »
Bekerat: Tempo reformi dosta usporen, kredibilne reforme potrebne širom spektra
Novi magazin pre 3 sata
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Andreas fon Bekerat je danas rekao u Beogradu da je glavni zaključak godišnjeg izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije da je tempo reformi dosta usporen i da su potrebne "kredibilne reforme širom… »
Vučić potvrdio da ruska strana razgovara sa SAD o statusu NIS-a
Serbian News Media pre 3 sata
Vučić o NIS-u: "Nećemo skupljati gorivo u kanticama"; "Ruska strana vodi razgovore" VIDEO
B92 pre 3 sata
Vesti dana »
Ljudskost Novak oduševljen zbog snimka Dijane Hrke i Gagija Jovanovića
Pravda pre 40 minutajoš 61 povezana
Ambasador EU je u zgradu Skupštine juče ušao na sporedni ulaz: Jači simbol odnosa vlasti prema Uniji nam ne treba
Danas pre 6 minutajoš 29 povezanih
Nepoznanica za Novaka u Atini: Čeka ga Portugalac protiv koga nikada nije igrao
Sputnik pre 59 minutajoš 26 povezanih
Dijana Hrka sa suzama u očima dočekuje srednjoškolce koji su došli da je podrže
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih
Rasprava Brnabić i Lazovića o biračkom spisku: Sabotiranje i revidiranje
Danas pre 2 satajoš 21 povezana