Povezane vesti
Predsednik Srbije gost dnevnika 2: Nis važna tema sledeća nedelja od izuzetnog značaja; Spreman sam da primim gospođu Hrka
Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u Dnevniku 2 na Radio televiziji Srbije, gde govori na aktuelne teme u našoj zemlji. Vučić se na početku gostovanja osvrnuo na sankcije NIS-u i naglasio da isti imamo problem i s Lukoilom koji ima 54… »
Vučić: Sledeća nedelja značajna za NIS, neću da budem nepristojan kao Zaharova, spreman za razgovor sa Hrkom
Telegraf pre 2 sata
"Najlakše mi da na nepristojnost gospođe Zaharove odgovorim na isti način" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Dnevniku 2 na Radio televiziji Srbije gde govori o svim aktuelnim temama! Vučić se na početku osvrnuo na sankcije NIS-u i naglasio da… »
Vučić o aktuelnim temama: Sankcije Lukoilu počinju 21. novembra, za NIS ključna sledeća sedmica
Euronews pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost prvog "Dnevnika" na Radio Televiziji Srbije gde je pričao o američkim sankcijama NIS-u i aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji. Na samom početku "Dnevnika" predsednik Srbije govorio je o sankcijama NIS-u i… »
„Spreman sam za razgovor sa Dijanom Hrkom, mogu i da je posetim“: Aleksandar Vučić o majci koja štrajkuje glađu da bi…
Nova pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas majci nastradalog mladića u novosadskoj tragediji Dijani Hrki, koja već sedam dana štrajkuje glađu ispred Narodne skupštine, da je spreman na razgovor s njom i da mu je savest čista. Vučić je rekao da… »
Vučić: Spreman sam da razgovaram sa Dijanom Hrkom
Nedeljnik pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je spreman da razgovara sa Dijanom Hrkom, koja sedmi dan štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. „Bez obzira na to što su gospođa Hrka i, kako ih ona naziva, njene pristalice izgovarali najgore uvrede na moj… »
Vučić: Spreman sam da posetim Dijanu Hrku
Vreme pre 4 sati
Predsednik Aleksandar Vučić je u najnovijem gostovanju na RTS saopštio da je spreman da primi Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu sedam dana, i da mora da istrpi i najteže moguće uvrede i najgore neistine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas… »
Vučić za RTS: O novom potezu Rusije i Srbije u vezi NIS-a, o Zaharovoj, o municiji, o Hrvatskoj... (video)
Pravda pre 4 sati
U ponedeljak zajedno sa Rusima šaljemo pismo američkoj vladi da nam daju rok od mesec dana za izuzimanje od sankcija za NIS, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Kada je u pitanju NIS, sledeća nedelja za nas je od izuzetnog značaja. Do 23… »
Vučić o izjavi Zaharove: Bilo bi mi najlakše da na njenu nepristojnost odgovorim na isti način, ali neću
Nova pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sledeća nedelja za nas od izuzetnog značaja kada je u pitanju sudbina Naftne industrije Srbije (NIS) i da ćemo moći da pošaljemo pismo američkoj vladi da vidimo da li prihvataju mesec, dva ili tri… »
Vučić: Spreman sam razgovarati s Dijanom Hrkom, ali pod jednim uvjetom
SEEbiz pre 4 sati
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas Dijani Hrki, majci mladića poginulog u tragediji u Novom Sadu, koja već sedam dana štrajka glađu ispred Narodne skupštine. Poručio joj je da je spreman razgovarati s njom te da mu je savjest… »
Građani ne treba da brinu o zalihama nafte u Srbiji, kaže Vučić
Slobodna Evropa pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da građani ne treba da brinu o zalihama nafte u zemlji, kao i da vlasti rešavaju pitanje menadžmenta kompanije "Lukoil" kojoj bi Sjedinjene Američke Države (SAD) trebalo da uvedu sankcije 21. novembra. "Ljudi… »
Vučić: Nema brige zbog nafte, Zaharova je nepristojna, Srbi u Hrvatskoj imaju problem, mi ne
Novi magazin pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da građani ne treba da brinu o zalihama nafte u zemlji, kao i da vlasti rešavaju pitanje menadžmenta kompanije "Lukoil" kojoj bi Sjedinjene Američke Države (SAD) trebalo da uvedu sankcije 21… »
Vučić za RTS: Naredna sedmica ključna za pronalaženje rešenja za NIS, očekujem da u ponedeljak ili utorak zatražimo izuzeće od…
RTS pre 4 sati
Sledeća nedelja je od izuzetnog značaja za NIS i mislim da naša rafinerija može da izdrži do 20. novembra ili neki dan posle, i mi moramo do tada da nađemo rešenje za NIS, rekao je za RTS predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Očekujem da u ponedeljak ili… »
Vučić: „Moramo da pronađemo što pre rešenje za NIS“
Nedeljnik pre 4 sati
Pitanje sankcija nije samo pitanje NIS-a, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru za RTS. „Mi imamo i Lukoil, za koji sankcije počinju 21. novembra. Sledeća nedelja je od izuzetnog značaja za NIS i mislim da naša rafinerija može da izdrži… »
Vučić: Spreman sam da razgovaram sa Dijanom Hrkom, savest mi je čista
N1 Info pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas majci nastradalog mladića u novosadskoj tragediji Dijani Hrki, koja već sedam dana štrajkuje glađu ispred Narodne skupštine, da je spreman na razgovor s njom i da mu je savest čista. Vučić je rekao da… »
Vučić: Šaljemo pismo SAD za NIS - zatražićemo izuzeće od američkih sankcija; Dogovor Mađarske i SAD oko gasa je za nas dodatna…
RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da očekuje da u ponedeljak ili utorak zajedno sa Rusima i još nekim koje će ruska strana pronaći pošaljemo pismu OFAK-u za izuzeće od američkih sankcija. "Očekujem, to je vest - da u… »
Predsednik Vučić najavio slanje pisma OFAK-u radi izuzeća od američkih sankcija
RTK pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da očekuje da u ponedeljak ili utorak zajedno sa Rusima i još nekim koje će ruska strana pronaći pošaljemo pismu OFAK-u za izuzeće od američkih sankcija. „Očekujem, to je vest – da u ponedeljak ili… »
Vučić odgovorio Zaharovoj: Jedini nismo uveli sankcije i samo kod nas rade Sputnjik i RT
Sputnik pre 5 sati
Govoreći o jučerašnjoj izjavi portparola ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da sebi ne može da dozvoli emotivne izjave jer poštuje i ceni ruski narod. "Sačekao sam da malo prođe da ne… »
Vučić: Srbija i Rusija traže od Amerike izuzeće od sankcija za NIS
Vesti online pre 5 sati
U ponedeljak zajedno sa Rusima šaljemo pismo američkoj vladi da nam daju rok od mesec dana za izuzimanje od sankcija za NIS, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. – Kada je u pitanju NIS, sledeća nedelja za nas je od izuzetnog značaja. Do 23… »
Vučić za RTS: O novom potezu Rusije i Srbije u vezi NIS-a, o Zaharovoj, o municiji, o Hrvatskoj... (video)
Pravda pre 5 sati
U ponedeljak zajedno sa Rusima šaljemo pismo američkoj vladi da nam daju rok od mesec dana za izuzimanje od sankcija za NIS, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Kada je u pitanju NIS, sledeća nedelja za nas je od izuzetnog značaja. Do 23… »
Vučić odgovorio Zaharovoj: Jedini nismo uveli sankcije i samo kod nas rade Sputnjik i RT
Vesti online pre 5 sati
Govoreći o jučerašnjoj izjavi portparola ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da sebi ne može da dozvoli emotivne izjave jer poštuje i ceni ruski narod. – Sačekao sam da malo prođe da ne… »
Vučić: Šaljemo pismo SAD - zatražićemo izuzeće NIS-a od američkih sankcija
Radio 021 pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da očekuje da u ponedeljak ili utorak zajedno sa Rusima i još nekim koje će ruska strana pronaći bude poslato pismo OFAK-u za izuzeće od američkih sankcija. "Očekujem, to je vest - da u ponedeljak ili… »
"Sledeća nedelja je ključna za nas!" Predsednik Vučić o predstojećim koracima u vezi sa NIS: "Ljudi ne treba da brinu!" -…
Kurir pre 5 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS, između ostalog, govorio je i o sankcijama NIS-u. - Nije samo pitanje NIS-a, mi imamo Lukoil u zemlji. Imamo 54 benzinske pumpe, oni u maloprodaji kod nas nemaju rafinerje. Imamo problem i sa… »
Vučić: Spreman sam da primim i posetim Dijanu Hrka ako je spremna na stvarni razgovor
Novi magazin pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je spreman da primi i poseti Dijanu Hrka, koja sedmi dan štrajkuje glađu kod Skupštine Srbije, ako je spremna na, kako je rekao, stvarni razgovor. Ona štrajkuje glađu nezadovoljna radom institucija u… »
"Mi smo prijateljske zemlje, volim i poštujem ruski narod": Vučić se oglasio o kritici Marije Zaharove
Mondo pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u drugom Dnevniku na "Radio televiziji Srbije" (RTS) kada je govorio o mnogim važnim temama. Na početku je komentarisao sankcije Lukoilu, a onda je odgovorio na izjavu Marije Zaharove, portparolke ruskog… »
"Kao predsedniku mi nije dozvoljeno da uđem u Jasenovac": Vučić o napadima na Srbe u Hrvatskoj
Mondo pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u drugom Dnevniku na “Radio televiziji Srbije” (RTS) kada je govorio o mnogim važnim temama. Komentarisao je sankcije Lukoilu, odgovorio je na kritike Marije Zaharove, pozvao je na dijalog Dijanu Hrku i na… »
Vučić: Sledeća nedelja od izuzetnog značaja za NIS, ljudi da ne brinu
B92 pre 5 sati
"Nije samo pitanje NIS-a, mi imamo i Lukoil u zemlji", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras na RTS. "Ako se ne varam 21. novembra kreću sankcije za Lukoil", kazao je Vučić na javnom servisu i podsetio da iako Luoil nema rafineriju u našoj… »
Vesti dana »
Potresan susret oca i majke koji su izgubili svoje sinove, i kamen bi zaplakao
Ozon press pre 8 satijoš 36 povezanih
''Žuta podmornica'' pobedila Espanjol za noć na drugom mestu na tabeli
Sportske.net pre 2 satajoš 38 povezanih
Ukrajina: U ruskim napadima pogođene trafostanice koje napajaju dve nuklearne elektrane
Politika pre 2 satajoš 67 povezanih