Повезане вести

Вучић: Спреман сам да посетим Дијану Хрку

Вучић: Спреман сам да посетим Дијану Хрку

Време 08.11.2025
Председник Александар Вучић је у најновијем гостовању на РТС рекао да је спреман да прими Дијану Хрку која штрајкује глађу. И још је рекао да он, Вучић, мора да истрпи и најтеже увреде и најгоре неистине. Председник Србије… »
Председник Србије гост дневника 2: Нис важна тема следећа недеља од изузетног значаја; Спреман сам да примим госпођу Хрка

Председник Србије гост дневника 2: Нис важна тема следећа недеља од изузетног значаја; Спреман сам да примим госпођу Хрка

Дневник 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић вечерас гостује у Дневнику 2 на Радио телевизији Србије, где говори на актуелне теме у нашој земљи. Вучић се на почетку гостовања осврнуо на санкције НИС-у и нагласио да исти имамо проблем и с… »
Вучић: Следећа недеља значајна за НИС, нећу да будем непристојан као Захарова, спреман за разговор са Хрком

Вучић: Следећа недеља значајна за НИС, нећу да будем непристојан као Захарова, спреман за разговор са Хрком

Телеграф 08.11.2025
"Најлакше ми да на непристојност госпође Захарове одговорим на исти начин" Председник Србије Александар Вучић гостује у Дневнику 2 на Радио телевизији Србије где говори о свим актуелним темама! Вучић се на почетку осврнуо на… »
Вучић о актуелним темама: Санкције Лукоилу почињу 21. новембра, за НИС кључна следећа седмица

Вучић о актуелним темама: Санкције Лукоилу почињу 21. новембра, за НИС кључна следећа седмица

Еуроневс 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић био је гост првог "Дневника" на Радио Телевизији Србије где је причао о америчким санкцијама НИС-у и актуелној политичкој ситуацији у Србији. На самом почетку "Дневника" председник Србије… »
Вучић: Спреман сам да разговарам са Дијаном Хрком

Вучић: Спреман сам да разговарам са Дијаном Хрком

Недељник 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић каже да је спреман да разговара са Дијаном Хрком, која седми дан штрајкује глађу испред Скупштине Србије. „Без обзира на то што су госпођа Хрка и, како их она назива, њене присталице изговарали… »
„Спреман сам за разговор са Дијаном Хрком, могу и да је посетим“: Александар Вучић о мајци која штрајкује глађу да би…

„Спреман сам за разговор са Дијаном Хрком, могу и да је посетим“: Александар Вучић о мајци која штрајкује глађу да би…

Нова 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас мајци настрадалог младића у новосадској трагедији Дијани Хрки, која већ седам дана штрајкује глађу испред Народне скупштине, да је спреман на разговор с њом и да му је савест… »
Вучић за РТС: О новом потезу Русије и Србије у вези НИС-а, о Захаровој, о муницији, о Хрватској... (видео)

Вучић за РТС: О новом потезу Русије и Србије у вези НИС-а, о Захаровој, о муницији, о Хрватској... (видео)

Правда 08.11.2025
У понедељак заједно са Русима шаљемо писмо америчкој влади да нам дају рок од месец дана за изузимање од санкција за НИС, изјавио је председник Србије Александар Вучић. "Када је у питању НИС, следећа недеља за нас је од… »
Вучић о изјави Захарове: Било би ми најлакше да на њену непристојност одговорим на исти начин, али нећу

Вучић о изјави Захарове: Било би ми најлакше да на њену непристојност одговорим на исти начин, али нећу

Нова 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је следећа недеља за нас од изузетног значаја када је у питању судбина Нафтне индустрије Србије (НИС) и да ћемо моћи да пошаљемо писмо америчкој влади да видимо да ли… »
Вучић: Спреман сам разговарати с Дијаном Хрком, али под једним увјетом

Вучић: Спреман сам разговарати с Дијаном Хрком, али под једним увјетом

СЕЕбиз 08.11.2025
БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић обратио се данас Дијани Хрки, мајци младића погинулог у трагедији у Новом Саду, која већ седам дана штрајка глађу испред Народне скупштине. Поручио јој је да је спреман разговарати с… »
Грађани не треба да брину о залихама нафте у Србији, каже Вучић

Грађани не треба да брину о залихама нафте у Србији, каже Вучић

Слободна Европа 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да грађани не треба да брину о залихама нафте у земљи, као и да власти решавају питање менаџмента компаније "Лукоил" којој би Сједињене Америчке Државе (САД) требало да уведу… »
Вучић: Нема бриге због нафте, Захарова је непристојна, Срби у Хрватској имају проблем, ми не

Вучић: Нема бриге због нафте, Захарова је непристојна, Срби у Хрватској имају проблем, ми не

Нови магазин 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да грађани не треба да брину о залихама нафте у земљи, као и да власти решавају питање менаџмента компаније "Лукоил" којој би Сједињене Америчке Државе (САД) требало да… »
Вучић за РТС: Наредна седмица кључна за проналажење решења за НИС, очекујем да у понедељак или уторак затражимо изузеће од…

Вучић за РТС: Наредна седмица кључна за проналажење решења за НИС, очекујем да у понедељак или уторак затражимо изузеће од…

РТС 08.11.2025
Следећа недеља је од изузетног значаја за НИС и мислим да наша рафинерија може да издржи до 20. новембра или неки дан после, и ми морамо до тада да нађемо решење за НИС, рекао је за РТС председник Србије Александар Вучић… »
Вучић: „Морамо да пронађемо што пре решење за НИС“

Вучић: „Морамо да пронађемо што пре решење за НИС“

Недељник 08.11.2025
Питање санкција није само питање НИС-а, рекао је председник Србије Александар Вучић у разговору за РТС. „Ми имамо и Лукоил, за који санкције почињу 21. новембра. Следећа недеља је од изузетног значаја за НИС и мислим да наша… »
Вучић: Шаљемо писмо САД за НИС - затражићемо изузеће од америчких санкција; Договор Мађарске и САД око гаса је за нас додатна…

Вучић: Шаљемо писмо САД за НИС - затражићемо изузеће од америчких санкција; Договор Мађарске и САД око гаса је за нас додатна…

РТВ 08.11.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да очекује да у понедељак или уторак заједно са Русима и још неким које ће руска страна пронаћи пошаљемо писму ОФАК-у за изузеће од америчких санкција. "Очекујем… »
Вучић: Спреман сам да разговарам са Дијаном Хрком, савест ми је чиста

Вучић: Спреман сам да разговарам са Дијаном Хрком, савест ми је чиста

Н1 Инфо 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас мајци настрадалог младића у новосадској трагедији Дијани Хрки, која већ седам дана штрајкује глађу испред Народне скупштине, да је спреман на разговор с њом и да му је савест… »
Председник Вучић најавио слање писма ОФАК-у ради изузећа од америчких санкција

Председник Вучић најавио слање писма ОФАК-у ради изузећа од америчких санкција

РТК 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да очекује да у понедељак или уторак заједно са Русима и још неким које ће руска страна пронаћи пошаљемо писму ОФАК-у за изузеће од америчких санкција. „Очекујем, то је вест… »
Вучиц́ одговорио Захаровој: Једини нисмо увели санкције и само код нас раде Спутњик и РТ

Вучиц́ одговорио Захаровој: Једини нисмо увели санкције и само код нас раде Спутњик и РТ

Спутник 08.11.2025
Говорец́и о јучерашњој изјави портпарола руског Министарства спољних послова Марије Захарове, председник Србије Александар Вучиц́ је рекао да себи не може да дозволи емотивне изјаве јер поштује и цени руски народ. "Сачекао сам… »
Вучиц́: Србија и Русија траже од Америке изузец́е од санкција за НИС

Вучиц́: Србија и Русија траже од Америке изузец́е од санкција за НИС

Вести онлине 08.11.2025
У понедељак заједно са Русима шаљемо писмо америчкој влади да нам дају рок од месец дана за изузимање од санкција за НИС, изјавио је председник Србије Александар Вучиц́. – Када је у питању НИС, следец́а недеља за нас је од… »

Правда 08.11.2025
У понедељак заједно са Русима шаљемо писмо америчкој влади да нам дају рок од месец дана за изузимање од санкција за НИС, изјавио је председник Србије Александар Вучић. "Када је у питању НИС, следећа недеља за нас је од… »

Вести онлине 08.11.2025
Говорец́и о јучерашњој изјави портпарола руског Министарства спољних послова Марије Захарове, председник Србије Александар Вучиц́ је рекао да себи не може да дозволи емотивне изјаве јер поштује и цени руски народ. – Сачекао сам… »
Вучић: Шаљемо писмо САД - затражићемо изузеће НИС-а од америчких санкција

Вучић: Шаљемо писмо САД - затражићемо изузеће НИС-а од америчких санкција

Радио 021 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да очекује да у понедељак или уторак заједно са Русима и још неким које ће руска страна пронаћи буде послато писмо ОФАК-у за изузеће од америчких санкција. "Очекујем, то је… »
"Као председнику ми није дозвољено да уђем у Јасеновац": Вучић о нападима на Србе у Хрватској

"Као председнику ми није дозвољено да уђем у Јасеновац": Вучић о нападима на Србе у Хрватској

Мондо 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић гостовао је у другом Дневнику на “Радио телевизији Србије” (РТС) када је говорио о многим важним темама. Коментарисао је санкције Лукоилу, одговорио је на критике Марије Захарове, позвао је на… »
"Следећа недеља је кључна за нас!" Председник Вучић о предстојећим корацима у вези са НИС: "Људи не треба да брину!" -…

"Следећа недеља је кључна за нас!" Председник Вучић о предстојећим корацима у вези са НИС: "Људи не треба да брину!" -…

Курир 08.11.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић гостујући на РТС, између осталог, говорио је и о санкцијама НИС-у. - Није само питање НИС-а, ми имамо Лукоил у земљи. Имамо 54 бензинске пумпе, они у малопродаји код нас немају… »
"Ми смо пријатељске земље, волим и поштујем руски народ": Вучић се огласио о критици Марије Захарове

"Ми смо пријатељске земље, волим и поштујем руски народ": Вучић се огласио о критици Марије Захарове

Мондо 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић гостовао је у другом Дневнику на "Радио телевизији Србије" (РТС) када је говорио о многим важним темама. На почетку је коментарисао санкције Лукоилу, а онда је одговорио на изјаву Марије… »
Вучић: Спреман сам да примим и посетим Дијану Хрка ако је спремна на стварни разговор

Вучић: Спреман сам да примим и посетим Дијану Хрка ако је спремна на стварни разговор

Нови магазин 08.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је спреман да прими и посети Дијану Хрка, која седми дан штрајкује глађу код Скупштине Србије, ако је спремна на, како је рекао, стварни разговор. Она штрајкује глађу… »
Вучић: Следећа недеља од изузетног значаја за НИС, људи да не брину

Вучић: Следећа недеља од изузетног значаја за НИС, људи да не брину

Б92 08.11.2025
"Није само питање НИС-а, ми имамо и Лукоил у земљи", рекао је председник Србије Александар Вучић вечерас на РТС. "Ако се не варам 21. новембра крећу санкције за Лукоил", казао је Вучић на јавном сервису и подсетио да иако Луоил… »

Вести дана »