Povezane vesti

Tramp najavio pokretanje pravnog postupka protiv BBC-ja

BBC News pre 3 sata
Američki predsednik je potvrdio da namerava da tuži britanski javni servis za najmanje milijardu dolara zbog montaže govora iz 2021. godine u emisiji „Panorama“. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će pokrenuti pravni… »
Tramp najavio tužbu protiv BBC-ja uprkos izvinjenju: Tražiću im najmanje milijardu dolara

Tramp najavio tužbu protiv BBC-ja uprkos izvinjenju: Tražiću im najmanje milijardu dolara

Blic pre 3 sata
BBC se izvinio za grešku u emitovanju ali osporava osnovu za tužbu Montirani segment prikazivao Trampa kako poziva šetače da krenu prema Kapitolu Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potvrdio je da će tužiti britanski javni servis BBC za… »

Južne vesti pre 3 sata
EPA Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će pokrenuti pravni postupak protiv BBC-ja zbog načina na koji je njegov govor montiran u emisiji „Panorama“, nakon što se korporacija izvinila, ali je odbila da mu nadoknadi štetu… »

Danas pre 3 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će pokrenuti pravni postupak protiv BBC-ja zbog načina na koji je njegov govor montiran u emisiji „Panorama“, nakon što se korporacija izvinila, ali je odbila da mu nadoknadi štetu… »

Radio 021 pre 3 sata
Američki predsednik je potvrdio da namerava da tuži britanski javni servis za najmanje milijardu dolara zbog montaže govora iz 2021. godine u emisiji „Panorama“. EPA Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će pokrenuti pravni… »

NIN pre 3 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će pokrenuti pravni postupak protiv BBC-ja zbog načina na koji je njegov govor montiran u emisiji "Panorama", nakon što se korporacija izvinila, ali je odbila da mu nadoknadi štetu… »
Tramp potvrdio tužbu protiv Bi-Bi-Sija uprkos izvinjenju: Tražiću im najmanje milijardu dolara

Tramp potvrdio tužbu protiv Bi-Bi-Sija uprkos izvinjenju: Tražiću im najmanje milijardu dolara

RTV pre 4 sati
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potvrdio je da će tužiti britanski javni servis Bi-Bi-Si za iznos između milijardu i pet milijardi dolara zbog načina na koji je montiran njegov govor u emisiji "Panorama". "Tužićemo ih… »
Tramp potvrdio da će tužiti Bi-Bi-Si

Tramp potvrdio da će tužiti Bi-Bi-Si

Vesti online pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da će tužiti britanski javni servis Bi-Bi-Si za iznos između milijardu i pet milijardi dolara zbog načina na koji je montiran njegov govor u emisiji “Panorama”. “Tužićemo ih za iznos između milijardu i pet… »
Bi-Bi-Si se izvinio Trampu, ali ne želi da plati odštetu

Bi-Bi-Si se izvinio Trampu, ali ne želi da plati odštetu

Politika pre 4 sati
Britanski javni servis Bi-Bi-Si uputio je izvinjenje američkom predsedniku Donaldu Trampu, ali je istovremeno navela da ne postoji pravna osnova za njegovu tužbu protiv njih zbog dokumentarca koji su Trampovi advokati označili kao „klevetnički”. U… »
Tramp potvrdio da će tužiti Bi-Bi-Si: Tražićemo im najmanje milijardu dolara

Tramp potvrdio da će tužiti Bi-Bi-Si: Tražićemo im najmanje milijardu dolara

RTS pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da će tužiti britanski javni servis Bi-Bi-Si za iznos između milijardu i pet milijardi dolara zbog načina na koji je montiran njegov govor u emisiji "Panorama". "Tužićemo ih za iznos između milijardu i pet… »
Tražiću im najmanje milijardu dolara! Tramp potvrdio tužbu protiv Bi-Bi-Si-ja uprkos izvinjenju

Tražiću im najmanje milijardu dolara! Tramp potvrdio tužbu protiv Bi-Bi-Si-ja uprkos izvinjenju

Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potvrdio je da će tužiti britanski javni servis Bi-Bi-Si za iznos između milijardu i pet milijardi dolara zbog načina na koji je montiran njegov govor u emisiji "Panorama". Foto: Tanjug - Tužićemo ih… »
"Najmanje milijardu, do pet!" Tramp objavio "rat" BBC: Čak su i priznali da su varali

"Najmanje milijardu, do pet!" Tramp objavio "rat" BBC: Čak su i priznali da su varali

Alo pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potvrdio je da će tužiti britanski javni servis BBC za iznos između milijardu i pet milijardi dolara zbog načina na koji je montiran njegov govor u emisiji "Panorama". "Tužićemo ih. Tužićemo ih za… »
Tramp potvrdio tužbu protiv BBC-a uprkos izvinjenju: Tražiću im najmanje milijardu dolara

Tramp potvrdio tužbu protiv BBC-a uprkos izvinjenju: Tražiću im najmanje milijardu dolara

Telegraf pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potvrdio je da će tužiti britanski javni servis BBC za iznos između milijardu i pet milijardi dolara zbog načina na koji je montiran njegov govor u emisiji "Panorama". "Tužićemo ih. Tužićemo ih za… »

Vesti dana »