Povezane vesti
Opet je bilo zanimljivo sa Milojem: "Ja više ne znam šta je crveni, a šta penal, priznajem"
Sportske.net pre 6 sati
Uspela je Crvena zvezda da pobedi Steauu sa igračem manje i dođe u zonu plej-ofa. Moglo je da bude ubedljivije, ali, ruku na srce, moglo je da bude i nerešeno. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević opet je bio rečit, a pored utakmice pričao je o svom… »
Zvezda na skeneru Kurira: Jedan igrač je bio tempirana bomba, a drugi mačka! Duarteu se sve vratilo, a Ivanić će pamtiti FCSB…
Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde su u Beogradu, u petom kolu Lige Evrope, pobedili rumunski FCSB, bivšu Steauu, sa 1:0 (0:0) i sa sedam bodova nalaze se na 22. mestu. Pred vama su fudbaleri crveno-belog tima na skeneru Kurira. Mateus 7,5 Mačka! S pravom nosi taj… »
Važna pobeda Crvene zvezde u Ligi Evrope sa igračem manje
Danas pre 5 sati
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na stadionu „Rajko Mitić“ ekipu FCSB-a rezultatom 1:0 (0:0) u petom kolu Lige Evrope. Zvezda je bolje započela utakmicu i već u osmom minutu imala sjajnu priliku preko Mirka Ivanića. Ipak polovinom poluvremena Zvezda… »
UŽIVO: Crvena zvezda – FCSB 1:0 (VIDEO)
Danas pre 5 sati
Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju FCSB u utakmici petog kola prve faze Lige Evropa. Crveno-beli imaju priliku da nastave sa serijom dobrih rezultata u evropskom takmičenju pošto su u prethodnom kolu pobedili Lil rezultatom 1:0 na domaćem terenu… »
Milojević pobesneo posle Rumuna: "Imali smo penal u Ivanjici koji se ne sudi, ja stvarno ne znam..."
Telegraf pre 6 sati
Trijumf Crvene zvezde protiv FCSB-a doneo je šampionu Srbije skok na tabeli na poziciju 22, koja vodi u plej-of Lige Evrope. Tri kola do kraja su ostala za crveno-bele i vrlo dobra pozicija pred nastavak. Trener crveno-belih Vladan Milojević je pričao o… »
(TABELA) Skok Zvezde u plej-of zonu Lige Evrope
Danas pre 7 sati
Fudbaleri Crvene zvezde su savladali FCSB rezultatom 1:0 (1:0) u petom kolu Lige Evrope. Crveno-beli su zabeležili drugu pobedu u evropskom takmičenju i stigli do sedmog boda. Tim Vladana Milojevića u ovom trenutku se nalazi na 22. mestu na tabeli, a to… »
Vesti dana »
Sneg okovao put na Divčibarama. Snežni pokrivač otežava saobraćaj širom zemlje: Vozačima se savetuje dodatni oprez (video)
Blic pre 46 minutajoš 7 povezanih
Rafinerija u "tihom hodu" – NIS čeka zeleno svetlo OFAK-a i Stejt departmenta, Mađarska pruža prvu pomoć
RTV pre 5 minutajoš 2 povezane
Narodna banka Srbije saopštila: Zvanični srednji kurs danas je 117,3875 dinara za evro
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane