Повезане вести
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 1 дан
Кијев је под притиском Беле куц́е да обезбеди брз мир, али се противи плану који су подржале САД, предложеном прошлог месеца, а који се сматра повољним за Москву. Украјински званичници такође траже снажне безбедносне гаранције… »
Зеленски из Рима одговорио на позив Доналда Трампа да одржи председничке изборе у Украјини
Телеграф пре 1 дан
Украјински председник Володимир Зеленски одговорио је позив америчког председника Доналда Трампа да се у Украјини одрже председнички избори. Трамп је у разговору за Политицо раније рекао да украјинска влада "користи рат да не… »
Зеленски одмах реаговао после пацке Трампа! Нагли заокрет Кијева, избори могу бити одржани за 60 до 90 дана!
Курир пре 9 сати
Украјина би могла бити спремна да одржи изборе током пуног рата са Русијом ако САД и европски партнери помогну у обезбеђивању безбедности, рекао је вечерас председник Украјине Володимир Зеленски. Његова изјава долази непосредно… »
Трамп дао ултиматум Зеленском да прихвати план до Божића
Политика пре 10 сати
Представници америчког председника Доналда Трампа дали су украјинском председнику Володимиру Зеленском нови рок да до Божића одговори. ВАШИНГТОН - Представници америчког председника Доналда Трампа дали су украјинском председнику… »
Зеленски: Избори би могли да се одрже ако се гарантује безбедност изборног процеса
Н1 Инфо пре 11 сати
Ако се безбедност изборног процеса гарантује док је земља у рату, избори би могли да буду одржани у року од 60 до 90 дана, изјавио је вечерас украјински председник Володимир Зеленски. Зеленски је реаговао на интервју америчког… »
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 11 сати
Представници америчке делегације и блиски сарадници америчког председника Доналда Трампа поставили су рок украјинском председнику Володимиру Зеленском од неколико дана да размисли и прихвати последњу верзију америчког предлога… »
Украјина на прекретници: Зеленски одлучио да ли ће бити промене закона за изборе у земљи
Вечерње новости пре 11 сати
НАКОН што је председник САД Доналд Трамп објавио да је у Украјини потребно да се одрже председнички избори, Владимир Зеленски изјавио је да је спреман да измени закон како би то било могуће. Фото: Принтскрин „Сада молим… »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 12 сати
Након што је председник САД Доналд Трамп објавио да је у Украјини потребно да се одрже председнички избори, Владимир Зеленски изјавио је да је спреман да измени закон како би то било могуц́е. Шеф кијевског режима у уторак је… »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 13 сати
Портпаролка Европске комисије (ЕК) Паула Пињо (Пинхо) изјавила је данас да је Европска унија (ЕУ) задовољна и захвална што има одличне лидере. Паула Пињо је одговорила на питање бриселског портала Политико (Политицо) о… »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘…
Ало пре 14 сати
Шта се дешава са мировним планом Доналда Трампа за Украјину? Хрватски "Јутарњи лист" објавио је "своје" виђење америчке иницијативе за крај рата. "Све више личи на бескрајни Рашомон који нец́е довести до ничега, а Москва… »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 15 сати
Амерички председник Доналд Трамп (Доналд Трамп) оценио је да су Европљани слаби и да Русија има снажну позицију у рату против Украјине. "Мислим да су они (Европљани) слаби, али такође мислим да желе да буду политички коректни… »
Трамп за Политико: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Н1 Инфо пре 15 сати
Амерички председник Доналд Трамп (Доналд Трамп) оценио је да су Европљани слаби и да Русија има снажну позицију у рату против Украјине. "Мислим да су они (Европљани) слаби, али такође мислим да желе да буду политички коректни… »
НИН пре 15 сати
Амерички председник Доналд Трамп оценио је да су Европљани слаби и да Русија има снажну позицију у рату против Украјине. "Мислим да су они (Европљани) слаби, али такође мислим да желе да буду политички коректни. Мислим да не… »
Радио сто плус пре 15 сати
Амерички председник Доналд Трамп (Доналд Трамп) оценио је да су Европљани слаби и да Русија има снажну позицију у рату против Украјине. “Мислим да су они (Европљани) слаби, али такође мислим да желе да буду политички коректни… »
Трамп за Политико: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Нови магазин пре 15 сати
Амерички председник Доналд Трамп оценио је да су Европљани слаби и да Русија има снажну позицију у рату против Украјине. "Мислим да су они (Европљани) слаби, али такође мислим да желе да буду политички коректни. Мислим да не… »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 15 сати
Председник Украјине Володимир Зеленски одговорио је данас америчком колеги Доналду Трампу поводом питања избора у Украјини. "Увек сам спреман за изборе", рекао је Зеленски италијанске листове Месађеро и Републику, уочи састанка… »
Крај за Зеленског? "Спреман сам за изборе"
Б92 пре 15 сати
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је "увек спреман за изборе", у одговору на претходну изјаву америчког председника Доналда Трампа да "Кијев користи рат да би избегао изборе". "Увек сам спреман за… »
Трамп оштро о Зеленском: "Одличан трговац" – узео 350 милијарди долара, а изгубио четвртину земље
Вечерње новости пре 15 сати
ДОШЛО је време да се у Украјини одрже председнички избори, изјавио је амерички председник Доналд Трамп у интервјуу листу Политико. Фото: Профимедиа - Мислим да је сада право време за одржавање избора (у Украјини). Они користе… »
Трамп: Европа пропада, воде је слаби људи
РТВ пре 16 сати
ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп је рекао за Европу да представља "пропадајућу" групу нација коју предводе "слаби" људи, а да би он волео само да види снажну Европу. "Европа не зна шта да ради… »
Стигао одговор Трампу из ЕУ Паула Пињо: "Поносни смо на наше лидере"
Блиц пре 16 сати
Европска комисија одбацила Трампове наводе, истичући понос према лидерима ЕУ Пињо је нагласила да лидери ЕУ успешно решавају изазове попут трговине и регионалних сукоба Портпаролка Европске комисије Паула Пињо изјавила је данас… »
Зеленски мењао план и шаље нови документ САД: Трамп га напао: "Ниси ни прочитао споразум!"
Ало пре 16 сати
Зеленски шаље САД ревидиран план од 20 тачака за крај рата, док Трамп критикује да споразум није ни прочитао. Спорне територије, НАТО гаранције и притисак Вашингтона. Украјински председник Володимир Зеленски припремио је да… »
Зеленски шаље измењен документ о Украјини, Трамп бесан: "Ниси ни прочитао споразум"
Вечерње новости пре 16 сати
УКРАЈИНСКИ председник Володимир Зеленски у уторак је припремио да пошаље Сједињеним Америчким Државама ревидиране предлоге за окончање рата у Украјини, док се састао са папом Леом КСИВ у Италији. Фото: Профимедиа/илустрација… »
ЕУ Трампу: Заправо смо поносни на наше лидере
НИН пре 17 сати
Портпаролка Европске комисије Паула Пињо изјавила је данас да амерички председник Доналд Трамп сматра да Европом управљају слабићи, али да се милиони Европљана не слажу са том тврдњом, и да су заправо поносни на своје лидере… »
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 17 сати
Европска унија је данас оштро одговорила на коментаре америчког председника Доналда Трампа, који је Европу назвао „неуспешном“ групом земаља којима владају „слаби“ лидери. У великом интервјуу за Политико, емитованом данас, Трамп… »
Трамп: Зеленски да се сабере и прихвати ствари, избори у Украјини треба да се одрже
Еуроневс пре 17 сати
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да би украјински председник Володимир Зеленски требало да се сабере и прихвати ствари, као и да и он и Украјина губе. Трамп је у интервјуу за Политико појаснио да је Украјина… »
ЕУ жестоко узвраћа Трампу: "Слаби лидери? Ми смо поносни..."
Ало пре 17 сати
ЕУ одговорила на Трампове наводе о „слабим лидерима“ и „неуспешној Европи“, бранећи Урсулу фон дер Лајен. Европска унија данас је оштро реаговала на изјаве америчког председника Доналда Трампа, који је у интервјуу за Политико… »
Трамп је експлодирао: Володимире, сабери се ВИДЕО
Б92 пре 17 сати
Амерички председник Доналд Трамп "експлодирао је" због председника Украјине Володимира Зеленског јер, како пише Политико, није прихватио његов мировни споразум за Украјину. Такође му је поручио да се "сабере" јер губи рат… »
Трамп експлодирао на Зеленског због неприхватања мировног плана: "Мора да се прибере, Русија има јаче карте!"
Телеграф пре 17 сати
Доналд Трамп је експлодирао на Володимира Зеленског због одбијања да прихвати његов мировни план за Украјину и упозорио да Русија тренутно има "предност" у рату. Трамп је рекао да украјински лидер мора "да се прибере и почне да… »
"Зеленски да се сабере и прихвати ствари" Трамп: Време је да се одрже избори у Украјини
Вечерње новости пре 17 сати
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп изјавио је данас да би украјински председник Владимир Зеленски требало да се сабере и прихвати ствари, као и да и он и Украјина губе. Фото: Профимедиа Трамп је у интервјуу за Политико појаснио да… »
Европа пропада: Трамп жестоко искритиковао ЕУ
Правда пре 18 сати
Амерички председник Доналд Трамп поново је критиковао Европу и лидере Европске уније (ЕУ), рекавши да је то "пропадајућа група земаља коју предводе слаби људи". Говорећи о лидерима у Европи, Трамп је рекао да "мисли да су… »
НИН пре 18 сати
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп је рекао за Европу да представља "пропадајуц́у" групу нација коју предводе "слаби" људи. " Европа не зна шта да ради. Мислим да су европски политички лидери слаби. Али… »
"Европски лидери су слабићи, али једног подржавам": Експлозиван Трампов интервју: Разматра војне операције у Мексику и…
Курир пре 18 сати
Председник САД Доналд Трампје у интервјуу за Политицо осудио Европу као „пропадајуц́у“ групу нација коју предводе „слаби“ људи, омаловажавајуц́и традиционалне савезнике САД због неуспеха у контроли миграција и окончању рата… »
"Ангела је направила 2 грешке" Трамп каже да само жели да види снажну Европу: "Када дозволе милионима људи да нагрну..."…
Курир пре 18 сати
Амерички председник Доналд Трамп коментарисао је у опширном интервјуу сајту Политико, између осталих тема и стање у Шведској и Немачкој. На констатацију новинарке да је његов приступ Европи "толико различит" у односу на било… »
Трампу стигао одговор и неће му се свидети
Б92 пре 18 сати
Европска унија данас је оштро одговорила на коментаре америчког председника Доналда Трампа који је Европу назвао "неуспешном" групом земаља којима владају "слаби" лидери. На Трампову оштру процену реаговала је главна портпаролка… »
"Европа пропада!" Трамп никад оштрије о ЕУ, ударио на све редом: Слаби су, Путин је ово једва дочекао!
Блиц пре 19 сати
Упозорио је на негативне последице миграција по Европу због идеолошких разлика придошлих Изражава несигурност у вези учешћа Европе у мировним преговорима о Украјини због недостатка резултата Амерички председник Доналд Трамп… »
Трамп никад оштрији: „Неке европске државе више неће бити одрживе“ (ВИДЕО)
Данас пре 19 сати
Амерички председник Доналд Трамп осудио је у интервјуу за Политицо, Европу као „пропадајућу“ групу нација којима управљају „слаби“ лидери омаловажавајући традиционалне савезнике САД због неуспеха да контролишу миграције и… »
Еуроневс пре 19 сати
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп је рекао за Европу да представља "пропадајуц́у" групу нација коју предводе "слаби" људи. "Европа не зна шта да ради. Мислим да су европски политички лидери слаби. Али, такође… »
"Европа пропада, воде је слаби људи"
Б92 пре 19 сати
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп је рекао за Европу да представља "пропадајућу" групу нација коју предводе "слаби" људи. "Европа не зна шта да ради. Мислим да су европски политички лидери слаби. Али, такође… »
Трамп: Европа пропада јер је воде слаби лидери
Политика пре 19 сати
Лондон и Париз пуцају по шавовима због миграција. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп је рекао за Европу да представља "пропадајуц́у" групу нација коју предводе "слаби" људи. "Европа не зна шта да ради. Мислим… »
Трамп критиковао европске лидере: "Европа пропада, воде је слабићи, подржао сам људе које многи не воле"
Телеграф пре 19 сати
"Европа не зна шта ради" Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп је рекао за Европу да представља "пропадајуц́у" групу нација коју предводе "слаби" људи. Овај широки напад на европско политичко вођство представља… »
Трамп критиковао бившу немачку канцеларку: Ангела Меркел је направила две велике грешке
Телеграф пре 19 сати
Амерички председник Доналд Трамп у великом интервјуу за Политицо критиковао је европске лидере, рекавши да Европа пропада и да је воде слаби људи. Трамп је споменуо и бившу немачку канцеларку Ангелу Меркел, рекавши да је она… »
Вести дана »
Спајић: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028. године, ту чекамо остале
Недељник пре 41 минутајош 13 повезаних
Пензионерка покошена на пешачком прелазу у Нишу! Рођака настрадале описала трагедију: Ишла је да подигне паре, а онда се унука јавила плачући... (фото)
Курир пре 6 минутајош 11 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 36 минутајош 11 повезаних